local-stats-pixel fb-conv-api

22 savā ziņā jocīgas sociālās normas, kurām turpinām sekot4

94 0

Bet kāpēc?

94 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

1. Vēsture ir pierādījusi, ka līķis ir lielisks bakterioloģiskais ierocis, lai ieņemtu “neieņemamus cietokšņus”. To labāk aprakt, sadedzināt vai izbarot maitēdājiem - atkarībā no tā, kurā pasaules reģionā jūs atrodaties un kā jūs attiecāties pret nelaiķi, kad viņš vēl bija dzīvs.

2. Katram sava fantāzija. Zaļo fundamentālistu “baznīca” iemācīs jums “pozitīvo” mazohismu un paššaustīšanu par plastmasu, CO2 pēdu u.c. modernām mazohistu tēmām 😉

3. Valsts esat jūs! Valsts sākas no ģimenes - ko tur nesaprast? Ja jūs strādāsiet bez maksas, tad būs ekonomikā par vienu bezmaksas pakalpojumu vairāk. Ja kaut kas ir “bezmaksas”, jūs neesat painteresējušies, kurš to apmaksā.

4. Strādājiet 60 gadus! Un neatpūtieties, ja neesat to sev personīgi nodrošinājuši.

5. “Mīlestības ministrija” no Dž.Orvela 1984 (nodarbojas ar cilvēku izssekošanu un represijām). Mūsdienu dzimumaudzināšana ir tik ačgārna, ka šīs ačgārnības ir tik acīmredzamas kā vienkāršs krūtsgals. Kur nu vēl sievietes ķermeņa cenzūra “pareizi” ticīgajās valstīs, ko izliekas neredzam tepat Eiropā, kad šāda cenzūra tiek nosaukta par “pozitīvo cenzūru”.

6. Diemžēl tikai propagandisti izmanto vārdus “mēs”, “visi”, “visiem zināms”, “visiem (ne)patīk”, etc.

7. Tā ir bezmaksas pateicība. Ērti, darbojas no attāluma.

8. “Mīlestības ministrija”.

9. Iniciācija. Tā nav dārga, ja neskatās “kā dara filmās”.

10. Piedzimstot bērnam, jūs nevēlaties uz to skatīties, ka viņš kļūs par bomzi, narkomānu vai prostitūtu. Ja katram pusaudzim ir iedots viss, lai viņš spētu sevi realizēt, būtu noziegums to nedarīt.

11. Pieklājības forma. Līdzīgi kā sarokošanās kādreiz bija žests, ka sarunu biedram rokā nav ierocis.

12. Labs jautājums Latvijas Valsts prezidentam, Saeimas priekšsēdētājam, ģenerālprokuroram un VID vadītājam. Sabiedrība var sekot valsts likumdošanai vai atbalstīt nodokļu nemaksāšanu par regulāri gūtajiem ienākumiem.

13. “tā dara filmās” noskatīts pasākums.

..

3 0 atbildēt

14. Jums ir trūcīga fantāzija. Izsaku līdzjūtību jūsu “dzīves draugam/draudzenei”. Palasiet par kakla izrotāšanas kultūru, par neverbālo saskarsmi.

15. Saskarsme nav obligāta. Nesāc.

16. Katram savs. Lielākās sieviešu kritiķes ir citas sieviets.

17. Atribūti, rituāli “lai viss būtu labi”.

18. Uzmanības veltīšana, sava dzīves laika veltīšana kādam. Ja pašam nepatīk saņemt apsveikumus, tad tos nav jāvelta kādam.

19. Ja kāds dzer kaut cik ievērojamos apjomos cilvēka pienu, tad to nav saņēmis kāds zīdainis. Zīdaiņus nevajag apdalīt. Pagaršot sievietes pienu ir pilnīgi normāli.

20. Jums ir trūcīga fantāzija.

21. Beidzot, jūs “nodomājāt”. Vēl varat padomāt, kāpēc “dzīvniekmīļi” kastrē kaķus/suņus, bet nekastrē citus savus ģimenes locekļus.

22. Sāciet piketēt, sūdzieties mammītei, omītei! Aizejiet no darba un strādājiet tā, lai jūs tiešām būtu pelnījuši katru savu $.

Katrs pašnodarbinātais vislabāk zina, ko nozīmē “iekrāt atvaļinājumam”, “iekrāt nebaltai dienai vai kādiem neplānotiem izdevumiem”, “maksāt nodokļus”.

3 0 atbildēt

👍

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt