local-stats-pixel fb-conv-api

20+ pierādījumi tam, ka pašrocīgi veikts remonts - vissliktākais, kas var notikt16

489 4

Kāpēc ir jāuzstāj, ka visu vari pats izdarīt, ja ir cilvēki, kuri ir sēdējuši skolā un mācījušies to visu darīt? Neviens normāls cilvēks taču pats sev netaisa operācijas, vai ne? Tad kāpēc ir jāremontē sava māja vai dzīvoklis? Es nesaprotu.

489 4 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000
Nav ne vainas paštaisītam remontam ja rokas un galva strādā tandēmā!
30 2 atbildēt

Pods virtuvē ar sarkanajām durtiņām ir ģeniāls. Jāatceras.

Šoreiz samests vienā katlā adekvāti risinājumi neadekvātām situācijām (mazai kvadratūrai) ar celtnieku sataisīto sviestu.

Bet par komentāriem - manā ne mazajā dzīves pieredzē pierādījies, ka vislielākos mēslus sataisa "celtnieku brigādes" un pasūtītāji, kas nevar viņus piespiest izlabot savus "meistardarbus" (nevietā piekārtā lustra, piemēram), nevis tie, kas kaut ko dara pašrocīgi. 

Neaizmirstiet, ka Noasa šķirstu būvēja amatieri. Profesionāļi būvēja Titāniku.

21 0 atbildēt

6. attēls - man arī bija problēmas ar kvadratūru vecajā dzīvoklī. Nekā smieklīga tur nav, kaut kur taču jādirš ir! emotion

10. attēls - tādas trepes jocīgi izskatās, bet kāpt pa tām ir gana ērti! Tādas būvē, ja ir ļoti stāvs kāpiens, un nevar izveidot normāla platuma kāpienus.

Par citām bildēm, tiešām nāk smaids   emotion  

18 0 atbildēt
Par to podu un veļas mašīnu. Nu jā,sākumā smieklīgi varbūt. Bet ja padomā kādi mazizmēra dzīvoklīši bieži vien ir,tad nekā neparasta. Jāatzīmē ka arī pie mums daudzos dzīvokļos nav tualetes,vai tās izveide mazajā dzīvoklī prasa tādu radošumu.
11 0 atbildēt

Te jau nav lieta kaut kādā pašremontā! Te ir vienkārši stulbums. 

5 0 atbildēt

Man profesionaalji gaismas sleedzi ielika skapii, veljas mashiinai un zjaaveetaajam aizlika priekshaa durvis taa, ka ne pulveri iebeert, ne uudeni izliet. Un jaa, tas arii bija mazs dziivoklis, bet es pati diemzeel klaat nebiju.

4 0 atbildēt

Daudzi no risinājumiem ir dzīvībai bīstami.

2 0 atbildēt

Skatoties uz pēdējo, sāk sāpēt smadzenes.  emotion 

2 0 atbildēt

Pats esmu uztaisījis vairākas līdzīgas kāpnes kā 10 bildē. Normāls risinājums kur to nevar izdarīt vajadzīgajā slīpumā. Šeit gan tie izvirzījumi un padziļinājumi pa pakāpiena vidu ir lieki.

2 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt
emotion
1 0 atbildēt