local-stats-pixel fb-conv-api

16 «Maķīša» noslēpumi, ar kuriem der iepazīties20

Gandrīz katrs no mums ir ēdis ātrajās ēstuvēs, tajā skaitā «McDonald’s» jeb tautā sauktajā «Maķītī». Kā arī visi zina to, ka no veselīgā uztura viedokļa, ilgtermiņā tas nenāk par labu.

Vai tu esi kādreiz aizdomājies par to, kā patiesībā viss tur darbojas un notiek? Vietnes soyummy.com redaktori «izrakāja» internetu un atrada dažādās vietnēs «McDonald's» esošo un bijušo darbinieku 16 atzīšanās par uzņēmuma noslēpumiem. Tos ir vērts izlasīt jebkuram, kurš grib tur uzēst, jo īpaši tiem, kuri to dara regulāri.

Tiesa, atgādinu, ka «Maķītis» ir franšīzes ēstuve, līdz ar to nav garantija, ka noslēpumi, ko pastāstījuši amerikāņi, ķīnieši vai angļi attieksies arī uz «Maķīti» pie mums, taču viela pārdomām tik un tā laba. Tāpat arī jārēķinās ar to, ka jebkas, ko kāds uzraksta forumos, var būt gan patiesība, gan anti-reklāma vai aizvainota bijuša darbinieka žults – ticēt vai neticēt, tā ir jūsu izvēle.

449 0 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 20

0/2000

un nākamo rakstu par to, kā desu cehā taisa desas.  emotion 

nevar sākt domāt, kas viss ar to desu, salātiem, skābētiem kāpostiem ir noticis ražošanas procesā. citādi nāksies ēst tikai uz palodzes kastītē izaudzētu rukolu

23 0 atbildēt
1. Sipolus merce udeni bet 0.5l traucina uz 30minun neizmanto saldetavu karoti utt. 2.olas nak no ķekavas un ir tieši tadas pašas ka veikala. 3.jup. jo lielakas rindas jo svaigaks ediens. 4.taisniba 5.taisniba ( bet darbiniekiem besi ka ta dara un ja gribesi atseviski pacibu ar sali var gadities ka pasaka ka ir beidzies ) 6.taisniba 7.nav slepenas edienkartes 8.saldejuma masina ir tira 9.reali negarsos pec big mac un Latvija tas izmaksatu dargak neka vnk nopirkt big mac 10.nav tads burgers Latvija 11.taisniba 12.pilnigas mulkiba. Glazes ir speciali lielakas lai ledum butu vietas. Un aparats no kura nak ara kola ir nokalibrets lai iztecetu precizi 0.5l piemeram ja iebers parak daudz ledu glaze tad vis teces pari malam un neviens darbinieks negribes lieki visu tirit un slaucit. 13.ta dara bet lai varetu iebert uzberumu un samaist ertak. Reali ja traucins ir pilns tad vins ir pilns. 14.daleji taisniba. Bet ja kasiere skraidis uz virtuvi un pie kases tad reali nekas atrak nenotiks. 15.taisniba 16.taisniba ( bet Latvija vairs nav pardosana grileta vista ?
14 0 atbildēt

'' normalos konteinerīšos '' ,var ielikt arī nenormālos konteinerīšos?

13 0 atbildēt

Šādi stāsti klīst gandrīz par visiem pārtikas ražošanas uzņēmumiem un daļa patiesības tur ir. Arī mājās gatavojot pa kļūmei gadās, bet par to parasti skaļi nerunā un nav tik daudz liecinieku.  

12 0 atbildēt

Aizvakar biju ekskursijā uz konfekšu rūpnīcu. Konfektes vēl ilgi neēdīšu. Vakar biju ekskursijā uz desu cehu. Desas nekad mūžā vairs neēdīšu. Rīt plānota ekskursija uz šņabja rūpnīcu. Nafig es tur nebraukšu!!!

emotion

11 0 atbildēt

Hessh*tus un Mcsh*tus silti iesaku apiet ar līkumu... Vai arī jau laicīgi pierakstīties rindā pie gastroentrologa.

7 0 atbildēt

McDonaldā neēdu, bet paldies par rakstu, interesanti.  emotion 

4 0 atbildēt

Interesanti emotion  emotion 

2 0 atbildēt

Labs raksts ,Nakamo par baru ,ka panemt tris reiz pa simts ,var viena glaze...

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt
"7. «Slepenās ēdienkartes» ir mīts" 10. "Pastāv slepens burgeris, kura nav ēdienkartē" kā tad īsti ir? emotion
1 2 atbildēt
LOHS ESI PAR TO BURGERU? MACGANGBANG? Tads bleg neeksiste tu pajol. No sakuma parliecinies vai ta ir taisniba un tad tik liec rakstus jefins blin!
0 2 atbildēt

 emotion 

4 7 atbildēt