local-stats-pixel fb-conv-api

13 cilvēki atzinās, kāpēc viņi nokrāpa savu otro pusīti21

563 5

Krāpšana ir otrā sliktākā lieta, ko tu vari nodarīt savam mīļotajam, pirmajā vietā ierindojas viņa vai viņas nogalināšana. Tad kāpēc cilvēki, kuri nolemj krāpt savu otro pusīti, vispirms neizbeidz attiecības? Trīspadsmit cilvēki pieteicās izstāstīt savu pieredzi un paskaidrot, kāpēc viņi to darīja.

563 5 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 21

0/2000

Pilnīgs murgs,  kāda vēl krāpšana? Ja cilvēki neprot kopt savas attiecības un tikai raud ka , kaut kas mainās un nav vairs tas kā agrāk. Varbūt jāsāk pašam ar sevi, kaut ko mainīt un galvenais runāt, bet tiklīdz kāda no pusēm padodās un vairs nevēlās neko ieguldīt savās attiecībās viss pajūk.

Bet mūsdienās jau ir cits modulis, visu ir viegli dabūt, gribu tādu sievieti, gribu tādu vīrieti. Viegli uztaisīt bērnu apprēcēties un saprast, ka man garlaiko tas cilvēks. Viegli izšķirties un iet ktram savu un tā uz apli.

Mans modulis tomēr ir tāds, ka cilvēki skatās uz mums un saka WoW, jūs vēl aizvien esat laimīgi kopā. emotion

68 0 atbildēt

Neviens no šiem nav attaisnojums krāpšanai. Ja gribas jāties ar visu pasauli, nevajag būt attiecībās ne ar vienu. 

39 0 atbildēt

Tas vārds-Nokrāpa!emotion

33 0 atbildēt
Es nekad neesmu nevienu piekrāpis...vienkārši es to nevaru izdarīt...liekās netīri. .
23 0 atbildēt

Ja ikdienā dzirdi tādas frāzes, kā "Tu jau domā tikai par seksu." vai "Tev no manis vajag tikai seksu.", tad šādu frāžu teicējām tas ir ātrākais ceļš tikt nokrāptām. Ir jāsaprot, ka sekss nav "spēle vienos vārtos", ja tā ir vai tas pat ir netīkams, tad kāda velna pēc vispār veidot attiecības. 

23 0 atbildēt
Mana bijusi,kuru es ļoti mīlēju,nedēļas laikā nokrapa mani,pargulot ar diviem čaļiem un no viena palika stāvokli. Tagad esmu viens un baidos veidot attiecības,bails atkal tikt sapinatam. emotion
19 1 atbildēt
Ja vēlas, lai intīmijās attiecībās viss ir ok, ir jāaizmirst "Man šodien sāp galva" vai citi attaisnojoši murgi. Tāpat ir jāprot pielāgoties,jāzin kas patīk otram utt. Parasti krāpšana notiek arī tad, ja ar fizisko viss ir ok, bet emocionāli neiet kopā. T.i. seksuālā dzīve ir, bet viens no pāra otram visu laiku kaut ko "borzī" un pārmet. Tad otrs pie cita/as meklēs to emocionālo saikni, kopā ar seksuālo, tā lai būtu pilns komplektiņš.
14 0 atbildēt

Par jaunu iebrien attiecībās un noteikti ši cilvēki kas krāpuši otras pusītes nemaz nav nobrieduši attiecībām. Ja redzi, ka cilvēks vēl skrien pa tusiņiem un met acis uz citām/iem tad ko velc viņu sev līdzi? Lai iet un dzīvo, meklē kādu nopietnāku.

13 0 atbildēt

13 cilvēki, kas rīkojās negodīgi, tagad godīgi par to atzinās - nav nekāda garantija, ka viņi atkal nemelo.

13 0 atbildēt
Iz viena no šiem stāstiem atminos sevi un savu dzīves etapu. Ar bijušo viss juka, bruka- mūžam ar visu bija neapmierināta, kašķīga, patstāvīgi strīdi. Vienu vakaru neizturēju, pēc kārtējā strīda, devos uz krodziņu. Šķirstot telefona grāmatu atradās vienas dāmas nummurs. Bijām reizi tikušies pasen, tomēr nekā nopietna. Uzaicinājums, piebiedrojās... Tovakar bija abpusēja siržu kratīšana, vakariņas arī dzērieni...Izrādījās, ka arī viņa ir attiecībās, kur čalis ir patmīlis un despots. Pēc krodziņa slēgšanas kā sanāca, kā ne, viņa uzaicināja pie sevis. Protams, lielāko daļu šī sānsoļa radīja emocijas, alkohols.... Sākumā šķita, ka tas bija tikai viena vakara sānsolis, bet kā tagad?! Arī ātri vien sapratām, ka viens otram esam radīti. Tā nu abi pārtraucām esošās un tā jau teju beigušās attiecības ar saviem despotiem un re kā sanāca.... Tūliņ svinēsim 6 gadu laulībā. Vai iemesls ir ko tādu tagad atkartot?Nav vajadzības. Ja attiecībās valda miers, sapratne, intīmi viss ok un viens otram nezāğē, tad novērtējam to, ka mūsu gadsimtā tādu cilvēku var atrast.
10 0 atbildēt

''Nokrāpa''-skan ļoti amizanti.. Piemēram:"Piedod,mīļais,es tev šodien vienu seksiņu nokrāpu,tāpēc mums šodien nekā nebūs.." emotion 

3 0 atbildēt

patiess stasts par krāpšanu

Nokrāpša no vīra bija 80tajos gados, Vīrs nomira pirms 5.gadiem un viņu apglabāja sievas gimenes kapos, jo bija no citas valsts. šā gada sākuma sērojošā sieva to uzzinaja! iznākums no tā visa ir vīra mirstīgo atlieku kremešana un izkaisīšana meslu izgāztuvē. 

Tāpēc jadomā ko dara, Jo vienmēr kads kaut ko zinas un tas naks gaisma....

Mani personigie uzskati ja krapj tad nemīl- Ja nemil tad nav ko būt kopā....

2 0 atbildēt

vai nu es skaitīt neprotu, vai arī tur nav 13 atdzīšanās.

1. "es arī gribu justies mīl'ta un iekārojama" - sievietēm kautkā greiza izpratne par mīlestību, mīl katru garāmgājēju un vienas nakts sakarus uzskata par īlestību, no šī teksta ( kas pēdiņās) smiekli nak.     emotion  

Ko gan tur piebilst, ja kāds attiecībās ir pārāks par otru, viņš manipulē, bet kad sāk pa daudz šantažēt, tad paši pie tā vainīgi, ka attiecības veido uz sexa pamata, nevis uz sapratnes, komunikācijas, draudzības (var redzēt, kam kas tuvāks attiecības vai ''mīlestība'' (pliks sex) ar garāmgājēju)

2 0 atbildēt

Nekas nav melns vai balts

2 0 atbildēt

👌

1 0 atbildēt

Mūsdienu totāli aizspriedumi ))))))))

Precības un otra uzskatīšanu par savu “īpašumu” ir izdomājusi sabiedrības daļa, kas vēlējās no tā gūt kādu labumu.

Moderniem, liberāliem, sociālistiski–komunistiski noskaņotiem cilvēkiem neklātos dzīvot ar šādiem aizspriedumiem 😄 DDD

0 0 atbildēt

Mans vīrs bija iemīlējies savā saimniecē un izjauca mūsu 3 gadus ilgo laulību. Pēc palīdzības saņemšanas no Adu risinājumu tempļa (solutiontemple.info) mans vīrs pēkšņi saprata savu kļūdu un atgriezās manā dzīvē. Es ļoti novērtēju priestera pūles, lai mūs atkal apvienotu.

0 0 atbildēt