local-stats-pixel fb-conv-api

13. Janvāris - Pievienojies!19

9 33

Sveicināti, letiņi!

Eiroskeptiķu Rīcības Partija rīko pasākumu 13. Janvārī pie Ministru Kabineta lai atgādinātu to ka Latvijas valsts pieder cilvēkiem. Cilvēki maksā nodokļus lai iegūtu labu izglītību saviem bērniem, lai apgādātu pensionārus un maznodrošinātos, lai apgādātu armiju kura ir domāta lai mūs aizsargātu. Bet tā nauda nenonāk tur kur vajadzētu. Tādēļ Latvijas Eiroskeptiķi rīko pasākumu pie Ministru Kabineta kurā ir aicināti piedalīties visi kuriem nav vienalga valsts nākotne. Pasākums ir oficiāli pieteikts, tādēļ, droši nāc un izsaki savu viedokli. Būs mikrofons kurā tu un citi varēs pateikt to kas tevi uztrauc! Pasākums sāksies 09:00!

Pats diemžēl netikšu jo ir jādodas uz skolu un pēc tam uzreiz jābrauc uz Lietuvu, bet iekviens kurš var ierasties, ierodies! :)

9 33 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 19

0/2000

raksta autors ir pilnīgs auns ? priekš kam kaut kādu putina bildi un sūda viģikus likt iekšā ? tiešām domā, ka tai idejai dabūsi atbalstu ja tik debīlu rakstu uztaisīsi ? dēļ tādām ķemmēm kā tu, kuri labas idejas ar reklāmas palīdzību konkrēti sad*rš, neviens arī tur beigās neieradīsies. tu gudriniek pat nejēdz protesta sākuma laiku ierakstīt. laimīgu jauno gadu cirvi

13 1 atbildēt

bilde ar putinu, jau niez pēc "-". Ieraudzīju klimoviču, viss skaidrs, populistu cirks, kuri spēlē uz jūtām, lai tikai tiktu pie treknā kumosa. Bet būs tikai sliktāk. Normāli domājošs, šito neatbalstītu.

11 1 atbildēt
Priekš kam tieši 13. janvāris? Lai atkal atkārtojas tas kas pirms 8 gadiem? Debīlisms
9 0 atbildēt

Tiem Eiroskeptiķiem nu gan nobaroti purni  emotion

Laikam austrumu brīnumzeme šos nobarojusi līdz tādai kondīcijai!

9 1 atbildēt

"EROSKREPŅIKI"...  emotion 

Kautkā smagi ož pēc kārtējā "Kremļa projekta". Lozungi skaļi- smadzeņu realizēšanai pamaz...

"Skaldi un valdi"...  emotion 

 Es par neatkarīgu Latviju stiprā Eiropā... emotion  emotion

Žēl ka tādas parijas nav... Nevēlas kāds didbināt?!?

8 1 atbildēt

Izklausās pēc grēkāžu nolasīšanas kādam grautiņu plānam, lai kāds virzītu savu politiku tālāk. Un tie eiro skeptiķi gan jau tādi paši kretīni kā Dainis Īvāns, kurš man bija ļoti lielā cieņā, bet pēc vienas frāzes, vnk sapratu, ka šitās revolucījas ir viens blefs un tikai varas nomaiņa, jaunas sejas, kas grib tikt pie treknā kumosa, nogāžot iepriekšējo varas iekārtu, bet par cilvēkiem reāli visiem ir nošpļauties.

Un tas tavs arguments, ka tu pats neiesi tur protetstēt, tpc ka tev hvz kur jābrauc ir vnk necieņu izraisošs.

Un sakiet, ko gribiet par ES, bet ja nebūtu ES, mēs tagad būtu vēl lielākā dirsā nekā esam.

2 0 atbildēt

Kam ir izdevīgi, lai Lv izstātos no ES? Urlandei. Kāpēc? Tāpēc ka vai nu tiks atpakaļ pie padumjās savienības teritorijas, ja ne, uztaisīs par kara lauku, kā tas ir bijis ar pilnīgi visām valstīm, kas nepaspēja ES iestāties. UN nevajag sevi muļķot ar "tā jau nu nenotiks", Ukraina arī cerēja, rezultātu redzam vēl šodien. Ķip ES sastāvā ir tūplī, jā, bet izlecot no vilciena, ar garantiju atapsimies vēl lielākā tūplī. Lv nav naftas un kā minimums 10 miljonu latviešu tautības iedzīvotāju, lai izveidotu ūberspēcīgu armiju, lai mēs varētu iztikt bez NATO.

Un jūs domājiet, ka tas pirmais, kurš lauzītā valodā murmulēja, nevilks laivu rietumu virzienā? Cik naivam jābūt, vai kas ir jāpīpē, lai ticētu ka tā nav. Nariks musļiks klimovičs, iestāsies par stipru latvisku Latviju, tas ir tas pats kas ticēt, ka pērtiķis var būt Latvijas nepārspējamais visu laiku labākais prezidents.

Pirmām kārtām, ir jāsaprot, kā šī brīža situācija ir radusies. Izņemot dažus indivīdus, pa lielam, neatkarības iegūšana, bija populistu centieni tikt pie šprices.

 Iegūstot neatkarību, lai tiktu valdībā, vajadzēja būt zināmam, lai būtu zināms, vajadzēja reklamēties, lai reklamētos, vajadzēja piķi. Bet kam tajā laikā bija piķis - čekas maisu saturam, mahinātoriem, kriminālajām autoritātēm, un kaut kādiem priekšniekiem kolhozos utt. Un ar nelieliem izņēmumiem, tie tad arī tika pie varas. Tādējādi Latvijas vara un tā spakļautie orgāni ir burtiskā nozīmē  mafija (tam ir pierādījumi). 

Kā tikt no tā ārā? vajadzīgs čekas maisu satura pilnīga publicēšana, un defalts, jeb pilnīgs restarts.  Netiekot vaļā no deķīša vilcējiem pie kaimiņvalsts urlostānas, vai sorosa (arī bēģļu sponsora) nopirktajiem un mafijozņikiem, nekas nevar mainīties krasi uz labo pusi.  Un vēl vajag palielināt politisko atbildību. Bet pa lielam, visur politika ir pilnīgi diskreditēta līdz pēdējam. Kā teikt, labas idejas attiecībā uz valstu iekārtām tiek konkrēti sajātas.

3 1 atbildēt