local-stats-pixel fb-conv-api

12 gadīgā medniece39

62 11

Arianna Gordina prieka pēc medī savvaļas dzīvniekus, kopā ar tiem fotografējas un publicē bildes sociālajos tīklos.Lai arī daudzi par viņas vaļasprieku izsakās nicinoši, viņa pati saka, ka tajā visā neklausās un nemaz netaisās atteikties no sava hobija.Pēc katras reizes, kad viņa nogalina kādu savvaļas dzīvnieku, viņa ar to kopā nofotografējas, ievieto bildi portālā Facebook, lieloties par savu sniegumu. Labākais ir tas, ka tajā pašā laikā viņa uzstāj, ka mīl dzīvniekus.Vienā pavisam “slimā” bildē ir redzams, kā viņa savās rokās tur žirafes sirdi. Šobrīd Ariann plāno pievērsties savvaļas lielajiem kaķiem.Viņas aizstāvēties nespējīgo dzīvnieku nogalināšana ir izraisījusi ļoti lielu kritikas vētru visā pasaulē. Daudzi cilvēki meiteni sauc par “slepkavu”, “ļaunu” un “pretīgu”. Viņai pat citi cilvēki ir draudējuši ar nāvi.

Arianna, kura jau ir devusies ļoti daudzās medībās kopā ar savu tēvu Eliju, saka: “Es esmu medniece un, neskatoties uz to, ko saka citi cilvēki, es nekad to nepārtraukšu darīt. Tas ir kaut kas, ko man ļoti patīk darīt, es to izbaudu un gribu, lai citi cilvēki redz, ko esmu spējīga sasniegt un redzēt. Es vēlētos, lai citas sievietes un jaunas meitenes vairāk pievērstos medībām. Tas ir lieliski.”“Mēs arī mīlam dzīvniekus. Vienkārši mēs arī mīlam medīt. Es nekad no tā neatkāptos.”Viņa saka, ka gaļa, ko iegūst no nomedītajiem dzīvniekiem, ļoti noder tuvējos ciemos dzīvojošajiem cilvēkiem.

62 11 39 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 39

0/2000
Izdrāzt pežā to sīko šmaru
2 0 atbildēt

Tīri normāli tas nav,bet ko nu kuram vecāki māca. 

2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

kuce, cerams ka kāds vietējais to maitu nomedīs, novāks un izbaros plēsējiem, ir jābūt pilnīgi debīlam lai lepotos ar neaizsargātu dzīvnieku nogalināšanu, es saprastu ja viņai nebūtu ko ēst, vai vilkt mugurā un tās medības būtu nepicišamas, bet sporta pēc? prieka pēc? riabjas tādi "cilvēki"

1 0 atbildēt

Es medniecību kā tādu nenosodu, pat pats domāju, ka varētu pamēģināt. Bet galīgi un neparko nepiekritīšu, ka jāmedī tie dzivnieki, kas nav pārāk daudz, kuri bez vaiz jau uz izmiršanas robežas i, pieņemsiem to pašu žirafi. Un vispār malumedniecību kā tādu. Pat trofeju un prieka dēļ,  lai uztaisītu smirdīgu selfiju ar sprāgonu un izbāst kā trofeju, tas ir lieki un to neatbalstu, Es zinu, ka medniekiem patīk medīt, bet medī dzivniekus kurus drīkst medīt un samal viņus garšīgās desās vai konservos, praktiski un liederīgi, un galvenais, ka garšīgi. Nevis savas egoisma audzēšanas dēļ. Mans viedoklis. 

1 0 atbildēt

Tik daudz nīkuļi te raud... slikti paliek lasot emotion

1 0 atbildēt

WOW

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt
To lāci arī ēdis vietējo ciemu iedzīvotāji? Meitene nav vainīga, dara to , ko tēvs ielicis iekšā.
1 1 atbildēt
This kid most be stopped
1 1 atbildēt

 emotion Viņa ir 23, nevis 12, gadus veca.

0 0 atbildēt
Nosprāgsti.
0 0 atbildēt

Ja sīkā viena pati būtu izsekojusi un nomedījusi tos lopus, tad tas radītu pat nelielu apbrīnu. BET, šajā gadījumā tā ir prasta maksas atrakcija, un lielāko darbu ir paveikusi atbalsta grupa, kura ērti sēdošam ļautiņam noliek pa šāvienam pasūtīto lopiņu.

0 0 atbildēt

Es atbalstu medniecību, bet mēdīt retus un ne tik retus dzīvniekus tikai prieka pēc nav normāli. Vietējie mednieki visus zvērus šauj pārtikai nevis izklaidei.

0 0 atbildēt

Un 100% ka viņa 1 pati nav nomedīju šī tos dzīvniekus. Jo daudzreiz tādu dzīvnieku medīšana sagādā problēmas pat pieredzējušiem medniekiem.

Un es neticu ka 12 gadīga meitene varētu mežā atrast un ar loku nošaut lāci

0 0 atbildēt

Viņa apdirstos to lāci tikai ieraudzījusi!

Pastāv arī opcija ka kāds cits ir tos zvērus nomedījis un viņa tikai pozē.

0 0 atbildēt
Lielīties nav ar ko. Bet tā tas ir iekārtots ka cilvēks medī dzīvnieku lai pārtiktu. Shova pēc gan nevajadzētu šaut pa labi pa kreisi....
0 1 atbildēt
Un gaļiņa ko ēdat izaug veikala plauktos. Dubulta morāle.
2 4 atbildēt