local-stats-pixel fb-conv-api

10 veidi, kā labi smaržot pat tad, kad neesi mazgājies jau vairākas dienas12

179 0

Mazgāties vajag, bet ne vienmēr to sanāk izdarīt, piemēram, kad tu ceļo no Rīgas uz Losandželosu. Kur tu nomazgāsies? Ja tu nonāc situācijā, kad gribas nomazgāties, bet nav kur, tad šie 10 pavisam vienkāršie veidi var izglābt tavu labsajūtu.

179 0 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Vienalga man neder, ja iepriekš nevienojamies kas ir smarža un kas  smaka. Smaržas uztvere ir ne tikai fizioloģisks, bet arī psihisks process, tādēļ dažādi cilvēki smaržas var just atšķirīgi. Praktiski par smaku saucam sev nepatīkamu smaržu. Par dezadorantu pūšanu padusēs es varētu teikt, ka manā uztverē tā ir -  nepatīkamas smakas apslēpšana aiz man vēl nepatīkamākas. Raksta padoms turpmāk man liks domāt, ka visi, kas smako pēc dezadoranta, nav ilgi mazgājušies. Nepatīkamo sviedru smaku padusēs nebūtu jāmēģina apslēpt ar dezadoranta smaku, bet novērst to ar sen pārbaudītu  metodi - paņemt plaukstās dzeramās sodas pulvera škipsniņu un pāris reizes dienā ierīvēt paduses. Nedaudz sodas pulvera var iebērt arī zeķēs, ja svīst kājas. Daudzas saimnieces vaļēju dzeramās sodas trauciņu tur pieliekamajā, pat ledusskapī, lai novērš smakas. 

Vienalga paldies! 

14 0 atbildēt

1. punktā jau sniegta izsmeļoša atbilde - Mitrini savu ādu, proti, ieej dušā. Vislabākais ādas mitrināšanas veids. emotion

8 0 atbildēt

Vienalga paldies!

7 0 atbildēt

Iepūderējiet paduses ar svina pulveri.

0 0 atbildēt