local-stats-pixel fb-conv-api

10 paģiru veidi. Kurš parasti ir tev?106

1931 15

Senās leģendās ir teikts, ka alkohols spēj atbrīvot no sāpēm un raizēm. Vai nu tu iegūsti enerģiju, lai pieņemtu savu problēmu vai arī aizmirsti to un dzīvo tālāk. Daži dzer priekam, daži dzer lai aizmirstos, daži dzer jo grib būt stilīgi, bet citiem vienkārši garšo šņabis. Mums visiem ir sava veida paģiras, tas atkarīgs no cilvēka.

Lūk, desmit paģiru veidi, kas sastopami. Protams, viss 100% neatbildīs, bet lielākā daļa ir precīza un mazliet uzjautrinoša.

1931 15 106 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 106

0/2000

It's a miracle for me!  emotion 

1 0 atbildēt

Man ir bijušas gandrīz visas šīs stadijas emotion emotion 

1 0 atbildēt
Esmu Džeisons Borns 😂
1 0 atbildēt

Nav nekadu 10 pagjiru veidu .Ir tikai divi ,mediciniskas un moralas.Te aplukotie ir tikai dazadu cilveku dazadas organisma reakcijas.Kaut kur lasiju,ka tevs dod delam pamatnoradijumus dzivei un viens bija,, NEDZER LIDZ VIENPADSMITIEM ,,...   RUNA,PROTAMS, IET PAR ALKOHOLU. Ja lidz tam laikam noturesies,organisms tiks pats gala.Vari dzert mineraliti,karstu (vai aukstu)teju,kefiru,paninjas utt. Nevajag ,,lapities,,ar alkoholu ,pat ja tavs draugs dzerajs silti iesaka ! Ja tu vienreiz ,,uzlapisies,, ,ari vel nekas traks nebus ,bet atliek tikai iesakt un bus maisam gals valja... Vairs nevaresi bez lapishanas iztikt ,jo organisms bus pieradis sanjemt alkoholu ,,zalju,,tiesai ,nevis pats to atri izvadit ,un visdrizak ta lapishanas nemanot paries iedzershanas turpinajuma ,KAS VAR VILKTIES LIDZ BEZGALIBAI.  Te gan der atcereties,ka  ja tu tomer esi sevi novedis tik talu ,ka no rita,,mirsti nost,, burtiski ,50-60grami tev tomer palidzes,ja vien spesi dabut tos ieksha...Arsti to it ka nerekomende,bet tikai tapec ,ka parasti alkanam sakas ,,prodolzenije bala,,( ballites turpinajums) .Tik daudz cilveku ir mirushi tada iemesla delj,ka nav paspejushi vai varejushi dabut tos 60gramus,piem.VISOCKIS.Par vinju bija legjenda ,ka aiz kulisem vienmer bija sagatavotas pudeles,lai uzstashanas starplaikos varetu panjemt shotinju ,ja paliek slikti.Liktenigaja reize vinjsh esot pakjeris pudeli ar skruvejamo korkjiti ,tapec nokavejis...

1 0 atbildēt
Priecajos, ka vairs nedzeru, IR bijusas daudzas šīs stulbas sajutas emotion
1 0 atbildēt

nu .. pēc numuriem man vienmēr sanāk 2. ''Brīnums'' emotion

1 0 atbildēt

nevaru izvēlētiesemotion

1 0 atbildēt

Šķiet esmu gājusi cauri šiem visiem. emotion

1 0 atbildēt

visi ir bijuši..emotion

1 0 atbildēt

Mani darbā sauc par alkoholiķi, lai ari ne reizi neesmu ieradies štīmains, tā ka tocna zinu,ka viss ir atkarīgs no alkohola kuru dzerat. Esmu izmēginājis visus paluktus un pat zinu kad sāk razot draņķus tai pašai markai, kolīdz to sāk pirkt.

 

TĀ KA NEDZERIET NO APAKŠĒJAJIEM PLAUKTIEM UN ARI AUGŠEJIE PLAUKTI NE VENMĒR BŪS TĀ LABĀKĀ IZVĒLE.

3 2 atbildēt

Man parasti ir pa bišķiņam no visa... MEGAPOHA

1 0 atbildēt

Num ir bijuši visi, bet parasti ir otrais variants emotion

1 0 atbildēt
Pazistamas sajutas emotion
1 0 atbildēt

Man parasti ir viss kopā-vienu brīdi smejos un gribu visu dzīvi dejot,bet vienā mirklī esmu jau pie poda un nožēloju iepriekšējo vakaru,miegaini padraudzējos ar balto draugu un uzreiz eju ēst junk foodu,jo tauki glābs manu dzīvību.

1 0 atbildēt

Itka,no visa pa druskai emotion bet parsvara BRINUMS! emotion

1 0 atbildēt

Liec mierā visticamāk visiem ir, jo negribās paģirās kaut ko runāties īpaši emotion 

0 0 atbildēt

Izcils raksts emotion

0 0 atbildēt
Laikam ir bijis viss 😄
0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
Brīnums un atkal pilā, kā kuru reizi 😂👍
0 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »