local-stats-pixel fb-conv-api

10 iemesli, kāpēc cilvēkiem riebjas Valentīndiena10

97 1

Februāris ir īpašs mēnesis ne tikai tāpēc, ka reizi 4 gados tas ir par vienu dienu garāks, bet arī tāpēc, ka tad ir Valentīndiena un noslīkst Džeks.

Visā pasaulē ir divu tipu cilvēki - tie, kuriem patīk Valentīndiena, un tie, kuriem šī diena riebjas. Kuram tipam piederi tu?

97 1 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Man nav otras pusītes un man šī diena nemaz neriebjas. Parasta diena, parastā mēnesī. Turklāt, ja mīli kādu, tad saki to katru dienu nevis reizi gadā. Tāpat nav vajadzīga īpaša diena, lai uzdāvinātu kaut ko, tik pat labi to var darīt arī aprīlī vai oktobrī. Šitas viss valentīndienas pasākums ir krietni pārspīlēts. Tāpat kā eņģeļi pār Latviju ir tikai decembrī. Klaja izrādīšanās.

19 0 atbildēt

Vēl viena diena, kad tirdzniecības tīkli slauc muļķus

13 0 atbildēt

Nav otras pusītes, neievēroju apkārtējo ņemšanos. Tas ka pusaudži pastiprināti mīlinās uz ielām, tas ir tikai normāli- tur pavasara faktors nevis valentīndiena.

7 0 atbildēt

Otras puses nav, un man tā diena ir pilnīgi pie vienas vietas. Ja man internets par viņu regulāri neatgādinātu es par viņu nemaz neatcerētos. Es pat savu dzimšanas dienu šad tad pamanos palaist garām, ja man neatgādina.

5 0 atbildēt

man ir otra pusīte, taču mums abiem tā ir parasta diena. neatzīmējam pilnīgi nekā. lai svin Valentīns kam tajā dienā vārda diena, jo mums ar to nekāda sakara.

3 0 atbildēt

...jo visi vientuļie jūtas vēl vientuļāki 😂 Vai tad nezinājāt, ka šajā dienā daudzi izdara pašnāvību?

Bet nu jā, vienmēr emu uzskatījusi, ka jāmīl visu gadu, nevis tikai vienu dienu🙄

1 0 atbildēt

Bet man riebies Tu.

1 0 atbildēt

Tīrākā,kārtējā naudas slaukšanas diena!!!

1 0 atbildēt

Tie nemaz nav Latviešu svētki, bet kārtējie amerikāņu svētki, tāpat kā helovīni, kapēc man būtu tie ''jāsvin'' ? 😄

0 0 atbildēt