local-stats-pixel fb-conv-api

Tom Clancys End war5

10 3
Sveiki , esmu nolēmis veikt mini-apskatus par kādu datorspēli katru nedēļu . Un pirmā spēle ko apskatīšu būs Tom Clancy's EndWar .

Tātad EndWar ir strategy spēle ar vispasaules karti .Spēles uzbūve ir līdzīga Total war žanram kur ir karte+cīņas ,bet EndWar lielāks uzsvars ir likts tieši uz cīņām . Spēlē ir divas kampaņas "Kara prelūdija" ,jeb notikumi ,kuru dēļ izceļās karš un "3. pasaules karš" .
Galvenais story ir par saspringtajām atiecībām starp 3 lielvarām pasaulē - Krievija(Latviju pārstāvošais reģions "Kurzeme" pieder kreiviem) ,Eiropa un ASV . Tehnikas attīstība ir nonākusi tik tālu ,ka pasaule ir pasargāta no kodoluzbrukumiem dēļ enerģijas torņiem ,kas ģenerē vairogu ap apkārtējo vidi . Bet tākā nekad nevar pastāvēt ilgstoš miers ,tad krievi inscenē jaunas organizācijas rašanos un ar nozīmīgu diversiju izraisīšanu sakūda ASV pret Eiropu .
Tagad pastāstīsu par pašu interesantāko šajā spēlē - Bals komandas . Visu iespējams vadīt ar vienkāršām bals komandām caur mic. Galvenie jautājumi Kas ? Ko jādara? kur ? ,piemērs."Unit 1 move to Alfa" , "Unit 3 attack target 3" . Tātad spēles laikā mēs daļu armijas varam varam vadīt ar pelītes palīdzību un ,ar bals palīdzību tai pat laikā arcitām vienībām savelkam cilpu ap pretinieka armiju un iznīcinam to,jo beidzot ir iespējams vadīt visu armiju vienlaicīgi ,mūžīgi nepārsledzoties no nodaļām un bezglīgi neklikšķinot pelīti .
Nedaudz par mīnusiem - Grafika nebūt nav tā labākā , modeļi manuprāt nav pilnibā izstrādāti ,bieži redzami stūraini objekti utt.
Gameplays arī ir diezgan apnicīgs ,neskatoties un bals komandām viss kas tev jādara ir jāiznīcina pretinieks ,jāieņem enerģijas torņi un viss. Arī vienību daudzveidība ir maza - tanki ,helihopteri , kājinieki ,bruņutransports/anti-air , raķešmetēji kājinieki . Galvenā uzvaras atslēga ir nosūtīt pretīm pareizo vienību ,jo vienību sabalensētība ir kā spēlē "akmens-šķērs-papīrīts" , ,jo helīts iznīcina tankus ,bet tanki iznīcina anti-air brunumašīnas ,kuras savukārt iznīcina kājiniekus un helīšus ,bet kājinieki iznīcina raķēšmetējus ,kuri iznīcina helišus ... Vārdsakot nekādas taktikas iemaņas nav vajadzīgas ,bet jāparzin ,kura vienība kuru iznīcinās .

Mans overal vērtējums - 8.5 (tikai pateicoties balss komandām)
ign.com - 8
gamespot.com - 7.5


Lūdzu kritiku ,ieteikumus ,lai nākamreiz spētu uzrakstīt labāku mini-apskatu





10 3 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000
Ich avatarsIch
sauluxx, tev vajag ko citu? Man ķšiet, ka spokos ir ļoti daudz, kas cits. Kaut gan rakstu nelasīju, saku, ka tu esi malacis! Ja kaut kas interesēs, prtams, ka izlasīsu.
2 0 atbildēt
nice bals komandas izklausas in4iigi
2 0 atbildēt
Nu apskatus derētu,bet tādi ir arī netgēimos. Takā neņ*s spriest vai vajag vai nevajag,bet nu ir ir labs. (derētu vēl kādu viģiku vai som pikčerz)
2 0 atbildēt
Ir vasara...Kada jega put bezjedzigi pie datoriem ja vari darit ko liederigaku un patikamu?
0 0 atbildēt
vai tad neka cita ka tikai speles vairak ari nav?
1 2 atbildēt