local-stats-pixel fb-conv-api

Tests Maximā!!!37

154 4
Tā kā ir pienākusi ilgi gaidītā dižķibele un mēs visi meklējam iespēju ietaupīt un cenšamies meklēt preces, kas plauktos ir zem milzīga uzraksta NOCENOTS. Es pēdējo nedēļu esmu cītigi taupijis un esmu iepircies tikai MAXIMĀ pērkot preces, kas akcijā. Protams kā kārtīgs latvietis centīšos Jums izstāstīt savas subjektīvās domas un garšas izjūtu ēdot visus šos brīnumus.
Nu tad aidā dodamies iekšā Maximā, mana apmeklētā maxima ir krievu apsēsta un atrodas vienā no Rīgas guļamrajoniem, pēc izskata nekāda ar vieu X un netīrība veikalā un vietējo urlu sarunas liek domāt par atentātu, bet ne par to ir stāsts. Pirmais un grūtākais ir iegādāties Paldies karti, kas arī pierādīs cik es varu ietaupīt, karte maksā 1ls, bet izskaidrot Svetlanai, kam latviešu valoda nav draugos, arī krievu valoda ir diezgan švaka, pa manam vieglāk šo karti būtu nopirkt pie šimpanzes, bet nu kam negadās kļūdīties un izrādās ka manā krajā tā ir SPASIBA KARTA. Šoreiz piedāvāšu pāris labāko preču aprakstus un to subjektīvos novērtējumus līdz 5 zvaigznēm, novērtēšu PALDIES kartes derīgumu! Nu tad sākam

1.Pelmeņi Nostaļģija
Ja viens kg pelmeņu maksā gandrīz latu lētāk kā pārējie brāļi pelmeņi, tad tai jābūt Ūber atlaidei vai arī tas vienkārši ir draņķīgs produkts. Pēc iepakojuma pelmeņi kā pelmeņi neko laikam jau nav ko gaidīt. Tā kā mans gatavotais ēdiens vienmēr ir negaršīgs tad palūdzu, lai draudzene pagatavo, jo ēst gan viņa māk taisīt labi. Intervēju gatavošanas laikā un saņemu atbildi, ka vāras kā parasti pelmeņi, otru pusi lūdzu, lai man sacep līdzi uz darbu, jo testā jānomēģina abi veidi. Pēc 10 minutēm, kas ir pagājušas klausoties pazemojjošus nostāstus par idiotiem kas nemāk vārīt pelmeņus un maniem naiviem smaidiem un galvas mājieniem, kaa tie tiešām nav normāli, bet tad beidzot pienāk brīdis kad 30 pelmeņi guļ manā un 20 draudzenes šķīvī. Ieliekot mutē saprotu ka mīkla ir kā visiem pelmeņiem, bet tad sekoja pārsteiguma mirklis, gaļa bija šķidra, kā draņķīga maltās gaļas mērce, garšoja gan tīri ok, bet gaļas agregrāt stāvoklis mulsināja. Nākamajā dienā darbā ēdot pusdienas sapratu ka arī ceptajiem pelmeņiem gaļa gan ir drusku cietāka, bet tāpat šķidra. Sapratu kāpēc šie pelmeņi ir uz pusi lētāki par citiem, tas tāpēc ka nav gaļas bet ir putriņa.
NOVĒRTĒJUMS:**
REZUMĒJUMS: Pelmeņi pensionāriem, kam ar zobiem švaki lai nav jākož, dīvaiņi var gaļu izsūkt pa salmiņu, bet es labāk maksāšu vairāk, bet ēdīšu ar normālu gaļu. Pieļauju ka varbūt trāpiju sliktu paku, bet tas manu latu man atpakaļ neatdos
PALDIES KARTE: Ietaupu 16 sanchikus tas ir kruta!

2. Skābā krējuma izstrādājums Optima līnija 30%

Gāju vēl viduskolā kad redzēju ka 30% skābais krējumns maksā 29 santīmi, nu kā var neņemt. Iepakojums dīvains govis aizdomīgi atgadina stopētājus ar spaini, bet nu nav ko piesieties galvenais taču ir garša. Krējumu lietoju kopā ar šķidrajiem pelmeņiem. Nu ko lai saku- kādi pelmeņi tāds krējums, man liekas aizdomīgi ka 30% krējums pēc šķidruma pakāpes līdzinas draņķīgam pienam, pēc garšas arī tur ir tālu līdz 30% krējumam, drīzāk tāds piens ar sāli. Nezinu kādu mērķauditoriju mēģina piesaistīt ražotājs, bet produktu ar gaiem zobiem ēd kaķis, kas beigās pat uzmeta manu piedāvājumu un pazuda. Suns gan labrāt pabeidza paciņu, bet man liekas ka tas man tāds dīvainis gadijies- ēd visu, laikam tāpēc tāds tukls.
NOVĒRTĒJUMS:*
REZUMĒJUMS: Nu arī taupīšanai ir savas robežas, šito tak nedrīkst dot cilvēkiem pirkt, pēc garšas draņķīgs plus vēl šķidrs, mērķauditorija cilvēkiem, kas aizraujas ar vājēšanu no šitā piena resns nepaliksi.Tie kas ēduši īstu krējumu- piemēram, Lazdonas sapratīs.
PALDIES KARTE: 5 SANCHIKI IETAUPĪTI- KAS TU NEESI!

3.Baltie salāti
Ilgi rēķināju un sapratu, ka mājās taisot sanāks dārgāk, palūdzu tantei lai pieliek man tādu vidēju trauciņu, pielika ar, paskatījos uz cenu sapratu, ka centis laikam arī svaru noskalojis jo par normālu porciju tur pat 50 kapekas nesanāk. Ar trīcošu roku mājās ķeros pie testēšanas un pārsteidzošā kārtā atklāju, ka garšo pat labi, draudzene gan atsakās pagaršot, jo saskatījusies reklāmas par hepatītu uzskata, ka šitie salāti nav tīri.
NOVĒRTĒJUMS:****
REZUMĒJUMS: Nu pat ūdens garša nebija un ja man pietika ar 46 santīmiem, tad pa 2 ls te vesela celtnieku brigāde pieliksies ka pakustēt nevarēs.
PALDIES KARTE: Pirmais akmens Paldies dārziņā, tikai pēc pirkuma uzzinu, ka 20 naudiņas varu dabūt tikai pa 1kg, a nafig es tos salātus pirku, man tikai naudinas kartē interesēja.

4. Atdzesētas krabju nūjiņas Atlantik

Pērc vienu otrs pa brīvu man vienmēr ir paticis tāpēc šoreiz pa 60 sančikiem dabūju 2 pakas, liekas jau aizdomīgi, bet gan jau atkal pats sevi čakarēju. Pēc darba atnākot mājās draudzene saka ka tās nūjiņas ir vecas, jo smird pēc kaltētiem kalmāriem, pasmaržoju un saprotu ka smird vēl pretīgāk. Domāju ka esmu zirgā atkorķēju aliņu un domāju ka būs ok, tā bija mana 2. kļūda smirdēja labāk kā garšoja, jo garša bija nekāda briesmīgi sausas un tādas bezgaršīgas, tas pats kas jūrmalā aļģes sarīties, paēdis neesi bet smirdi trakāk kā līķis. Mans rijīgais suns atteicās lietot šo produktu uzturā, tas arī noteica, ka nūjiņas tiešām ir draņķīgas, kaķi gan nūjiņas uzbudināja sāka brēkt kā traks, bet ēst nenāca tik izkāvās ar mani un aizvilkās gulēt. Otru paku pat neataiīju abas izsviedu ārā, pēdējā reiza kad pērku nūjiņas 2 par vienas cenu.

NOVĒRTĒJUMS: emotion emotion
REZUMĒJUMS: Nu nez vai krīzes laikā jāindē tauta, šito leiši paši varat ēst!
PALDIES KARTE: Nu ne sūda nedabūju

5. kONFEKŠU KĀRBA " Asorti Rīga"

NU cepuri nost 99 sanchiki un garša normāla nav nekas sakaltis, pat šokolādes smarža. Iepirku ap 5 kastēm, kad esi aizmirsis kādu jubileju izvelc nos skapja kasti ar konfektēm un staro it kā speciāli šim paākumam butu saldumu kārbu iegādājies.
NOVĒRTĒJUMS: *****
REZUMĒJUMS: Šitā ir akcija ka silda sird dižķibeles laikā, jo biežāk būs akcijā lielas smukas konfekšu kastes jo biežāk iegriezīšos MAXIMĀ.
PALDIES KARTE: Nepietiek ka končas pa 99 sančiki vēl 10 naudiņas dabūju :)

6. Cauruļvadu aizsērējumu izšķīdināšanas līdzeklis Zoluska KROT
Nosaukums tik smieklīgs ka nenožēloju 0.17 santīmus lai cīnītos ar virtuves izlietnes nikiem, diemžēl testu veikt neizdevās jo ataisot to paciņu vaļā izlēju substanci uz grīdas, da lai ar līst, tā pat smieklīgs nosaukums
NOVĒRTĒJUMS:-
REZUMĒJUMS: NAV
PALDIES KARTE: Atkal tukšā

7. Saulespuķu sēklas Yes 1+1
Nenopirku bet novērtēju, ka maxima domā arī par urlām 0.25 santīmi par 2 pakām + 0.89 pa 2l optimas tumsho un pasākums korpusā var sākties. Smēķus gan jau nostreļīs.


Tas arī šoreiz būtu viss. Nedēlas laikā esmu atpelnījis Paldies karti, bet laikam tomēr tāpat turpināšu iepirkties Rimi, jo atmosfēra veikalā vairāk saistās ar kādu labošanas iestādi nevis lielveikalu.
Tiem kam nepatika varat nelasīt, esmu subjektīvs un nepažēloju pat brāļu leišu veikalu tīklu.

Par raksta izlasīšanu Jūs savās PALDIES kartēs saņemsiet 10 naudiņas. PALDIES!!!




154 4 37 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.mulkibas.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 37

0/2000
baigi daudz jaalasa :D karoce kruta.
18 0 atbildēt
labāk smird kā garšo...biju gar zemi, veel joprojām ņirdzu. par rakstu + vairāk tādus
16 0 atbildēt
Pēdējā laika labākais raksts spokos! Ceru uz vēl kāda veikala akcijas produktu recenziju:)
14 0 atbildēt
Labs tests, Tev, ferma22, ir talants uz šādiem apskatiem, ar humoru un izglītojoši :D Baltos salātus pats esmu garšojis, un piekrītu autoram - ir ok emotion Par atmosfēru arī var piekrist, pie mums pat Super NEtto ir patīkamāk. Pie tam tagad pat Rimi ir tīri neko visādas akcijas un atlaides emotion
13 0 atbildēt
man jau patīk, kad viss raksts jau izlasīts uzraksta "Tiem kam nepatika varat nelasīt, esmu subjektīvs un nepažēloju pat brāļu leišu veikalu tīklu. " :D Bet nu ok esi pacenties, lai iet plusiks par izdomu..
12 0 atbildēt
dea avatarsdea
super ! vari tādu pašu taisīt arī par Rimi! :)) Malacis ! :))
12 0 atbildēt
nenosmējies :D
12 0 atbildēt
+ par rakstu
12 1 atbildēt
jap, man ar patika emotion
11 0 atbildēt
Labs raksts... normāli ierēcu par to suni :D Man arī viens tāds mājās ir, kurš ēd pat olu čaumalas un kartupeļu mizas :D:D
11 0 atbildēt
Nice!
11 0 atbildēt
dubult nice
11 0 atbildēt
Labs raksts, patika komentāri. + :)
11 0 atbildēt
Es arī ar pelmeņiem un krējumu esmu iegrābusies...emotion +
10 0 atbildēt
+
10 0 atbildēt
+ ļoti foršs raksts.interesanti
10 0 atbildēt
labs raksts + :)
11 1 atbildēt
Jauks raksts. Pats gan maximā neiepērkos (nu nav tāda manā rajonā)... Ja uzcepsi rakstu par Rimi, tad gan varētu noderēt,,,
10 0 atbildēt
superīgākais raksts ;)(
9 0 atbildēt
piekrītu, labs raksts! emotion
9 0 atbildēt