hmm..
viskijs pēc būtības ir slikti attīrīta graudu kandža.. kas nostāvējusi koka mucā.. - manuprāt samērā riebīgs dzēriens - Latgaļu smakovka ir krietni tīrāka un kvalitatīvāka.. Saprotu ka būs daudz oponentu, bet tā nu tas ir.. papētiet viskija ražošanas tehnoloģiju.. nekas diži sarežģīts - klasiskā veidā iegūst jēlspirtu no graudiem - labākā gadijumā izfiltrē caur oglēm, un nostādina mucā - viss..
piedevām saglabājot izteiktu jēlspirta piegaršu ..
Jā, jēlspirts smird un garšo tāpat kā lepnie viskiji -
Viskijs jau pēc būtibas ir radies - neattīrītu jēlspirtu vedot uz ameriku, kur to sausā likuma laikā tirgoja... Nekāds lepnais dzēriens tas nebija, prostatūtu un bandītu padzēriens...
Tas ir tikai mīts ka kovboji dzēra viskiju - tie tāpat dzēra graudiu jēlspirtu .. Tā lūk .. viskija cienītāji
a vel piebilde - skotijā to ražoja, jo purvos bija grūti nolikvidēt nelegālos brūžus...