local-stats-pixel fb-conv-api

Nokia N70 Music Edition11

9 5
Nokia N70 Musci Edition
Svars: 126 g Izmēri: 108,8×53×21,8 mm, 95,9 cm3
Darbība WCDMA/GSM tīklos un trīsjoslu GSM pārklājums piecos kontinentos (GSM 900/1800/1900) un tīklos WCDMA 2100
Automātiska pārslēgšanās starp režīmiem un joslām
Galvenais krāsu displejs: 176×208 pikseļi, līdz 262 144 krāsām Automātiska spilgtuma regulēšana Piecvirzienu ritināšanas taustiņš, divi izvēles taustiņi, programmu taustiņš, rediģēšanas un dzēšanas taustiņš, nosūtīšanas un beigu taustiņš, kā arī multivides taustiņš, kas ļauj mirklī piekļūt galvenajai programmai Aktīvā gaidīšanas režīma displejs
2 megapikseļu kamera (1600×1200 pikseļi) ar divdesmitkārtīgu digitālo palielinājumu Otra VGA kamera (640×480 pikseļi) ar divkārtīgu digitālo palielinājumu Īpašs aizslēga taustiņš un nobīdāms vāciņš, kas aktivizē kameru Divpusēju videosakaru funkcija Videosignāla pārraide reāllaika režīmā Iebūvēta zibspuldze (ar maksimālo darbības rādiusu 1,5 m) Zibspuldzes režīmi: ieslēgta, izslēgta, automātiskais režīms un automātiska sarkano acu efekta noņemšana Vairāki kameras darbības režīmi: atsevišķs kadrs, secīgi kadri, videoklips Seši iepriekš uzstādīti fotografēšanas režīmi, tostarp ainavas, portreta, nakts un sporta režīmi Spilgtuma, attēla kvalitātes, baltā balansa un krāsu toņu pielāgošana, taimeris Fotoattēlu un videoklipu redaktors Programma Movie Director, kas ļauj automātiski veidot videoklipus Attēlu un videoklipu augšupielāde Web lapā

Mans Viedoklis un secinājumi:

Es viņu pirku jau pirms kāda laiciņa tāpēc cenu neminēšu, jo tagad ir pavisam savādākas. Vispār vēlējos pateikt, ka kāda starpība N70 no N70 Music edition es pagaidām neesmu sapratis, jo esmu strādājis un darbojies tikai ar vienu, bet nu tāpēc pastāstīšu tikai par to.

Sākumā par labo:
1- Ir daudz iespēju, kā rezultātā telefons labi strādā kā mazs personālais dators.
2- Diezgan laba izškirtspēja un kvalatatīvi fotoattēli sanāk.
3- Ērta, kameras ieslēgšana un darbošanās ap to.
4- Diezgan modernas programmas jau ir ieķšā telefonā, kautvai, tas pats Mini Movie Makers, kautgan tāds tagad manuprāt katrā ir.
5- Ir pietiekoši liels ekrāns un taj pat brīdi pietiekoši lielas pogas vismaz nav jamokās ar to vai esi uzspiedis uz pareizā taustiņa kā ir ar jaunāko SonyEricson W8... Kautkuru modeli, kurš vēl bija akcijā, un gāja komplektā tumbiņas.
6- IR pietiekoši izturīgs pret triecieniem, nu neesmu tur baigi dauzījis, bet iztur labi.

Tagad par Slikto:
1- Ja es strādājis ilgi ar kādu vecāku modeli, tad grūti pierast pie tā, ka Šī nokia kā citi N serijas modeļi strādā uz Simbyan programmaturas, jeb ir diezgan grūti pierast sākumā.
2- Atmiņas problēma. STandarta iebūvētā atminā ir tikai 17 Mb protams komplektā gāja 1 GB atmiņas karte, bet problēma tāda, ka tev caur bloothoot atsūta failu un nepietiek atmiņas saglabāt to uz tālruņa atmiņas, tad neļauj to saglabāt arī uz Atmiņas kartes. Protams to var visu samainīt uzstādījumos, ka uzreiz tiek pārsūtīts uz Atmiņas kartes, bet tas ir diezgan grūti atrodams, tāpēc ir japamokās, es personīgi vēljoprojām neesmu atradis, bet es lieku mūziku caur datoru :D
3- Kabelis. Kad pievieno telefonu pie datora un izdari visu, ko vajag nav redzams , tas kur var piespiest, lai droši atvienotu ierīci un tā var sabojāt telefonu, kārtīgi.
4- Liels. Nu man personīgi patīk, ka viņš ir diezgan liels un es jūtu, ka viņš man ir un es zinu, ka neesmu pazaudējis viņu, bet citiem tas varētu būt kā apgrūtinājums it īpaši tad, ja tas izspiežās caur biksēm.
5- Nav Hronometra. Tas man visvairāk nepatika, no visa, ka bija cik daudz dažādu iespēju, bet nebija tādas vienkāršas lietas, kā Hronometrs :(
6- Sākumā diezgan ilgu laiku atmocījos, lai atrastu Modinātāju, nu vienkārši pieradis biju, ka rakstīts ierpeikšējā telefonā bija Modinātājs, bet te jaiet uz puilksteni un tad iespējas un uzstādīt signālu.


Kopsavilkums:
Telefons ir tīri domāts vairāk biznesa cilvēkiem, kam patīk izklaidēties, tas manuprāt nav piemērots Blondām Cacām (vai jeb kādas citas krāsas cacām). Telefons ir samērā ērts un stilīgi melns, tikai pasmags mazliet :)
9 5 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000
man ar tāds ir. Visumā ok, bet tiešām besī ka bremzē nenormāli kaut atmiņas ir atlku likām. Kaut kopumā varu ielikt 6 balles no 10.
11 0 atbildēt
lago izmērs nepieņemams un nedomāju ka ir kaut kas īpaš bēt tās ir tikai manas domas
11 0 atbildēt
telefons ir nenorlai tizls! esmu vinju lietojis! vinajm pieliekot pirlnu atminu ar dziemsam vinsh sak lagot! sledzas ieksah vinsh 2min! vispar esmu loti neapmierinats ar N seriju! rit bijusi ari citi telfoni no N sarijas! visi totalakie mesli! un no vinjiem pectam navar vala tikt! es savejo n70 Me atdevu vecai mamai vini vins tiri labi patik un vinju apmierina tik cik vinja zvana! tak laudie pazelojit sevi un nepazelojiet nudu noperciet kadu citu tel evis nokai N seriju! ja interes viedtalrunji tad iesaku nopirkt iPhone pac lietoju jau 2gadu un emsu apmierinats gan ar veco gan ar jauno! citu telfonu nemaz vairs nevelos! tak shim rakstam leiku minusi tikunta! gan par saturu gan pasham telfonam!
10 0 atbildēt
dizains ir interesants, labs telefons
8 0 atbildēt
Eso avatarsEso
Man jau liekas, ka šitas ir tads pavecs mobilais jau..
7 0 atbildēt
ēē ka tew pusblondam frīkam šis varētu būt piemērots? tu kautkāds biznesa cilveks a?
7 0 atbildēt
Šis arī man ir, visā visumā kalpo labi, bet par bremzēšanu taisnība, ļoti lēns
6 0 atbildēt
Nu es vinu pirku pirms gada aptuveni! uN ja par to bremzesanu ar piekritu!
5 0 atbildēt
Ne neesmu a kādas problēmas?
5 1 atbildēt
Ak bremzē visiem a man skita ka tāds brāķis :D
4 0 atbildēt
baigais klucis,
3 0 atbildēt