local-stats-pixel fb-conv-api

Kurš no "Witcher" tēliem esi tu?

Šo franšīzi vieno 8 grāmatas, Netflix seriāls, poļu seriāls, animē, komiksi un vairākas videospēles. "Witcher" vai latviskojot Raganis ir poļu rakstnieka Andžeja Sapkovska radīts tēls, kurš mīt viduslaiku stila pasaulē, kurai bonusā nāk standarta fantāzijas stila saturs - dažādi briesmoņi, mītiskas radības, politiskās intrigas, mīlestība, burvestības utt. Galvenais tēls ir Geralts no Rīvijas - Raganis jeb Vičers, kurš ceļo pa šo stāstu pasauli, veicot savu pamatdarbu - nogalinot vai notverot dažādus briesmoņus, piemēram, mantikoras, strigas un kikimoras. Paralēli ikdienai viņš piedzīvo arī dažādus piedzīvojumus, mīlas radītas sāpes un rūpes par likteņbērnu - gan viens, gan ar draugiem un negaidītiem ceļa biedriem. Izpildi šo testu un uzzini, kurš tēls esi tu!

Tiem, kuriem tests rada sīkāku interesi par to, kas tad īsti ir Geralts un viņa draugi, ienaidnieki un kompanjoni - iesaku iepazīties ar pirmo grāmatu - "Last Wish".

P.s. tā kā latviski izdotas nav visas grāmatas, kā arī pats ar šo franšīzi latviski esmu saskāries absolūti minimāli - latviskojumi var būt nepareizi, grūtāk pazīstami tiem, kuri ir ar to saskārušies latviski. Arī Raganis vietā lietošu "ērtāko" - Vičers.

59 0 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 24

0/2000