local-stats-pixel fb-conv-api

Kā saskatīt Maģisko aci(stereogrammu)42

54 0

Laikam jābrīdina, ka tuvu blenzt monitora ekrānā nav īpaši veselīgi, tāpēc katrs uzņemās par sevi atbildību, tad nu sāksim.

Jau ilgu laiku nesapratu kā var kaut ko saskatīt tajos 3D attēlos - maģiskajās acīs(stereogrammās), taču šodien man beidzot tas izdevās, un varbūt vēl kādu interesē kā to ieraudzīt un vispār kā tas izskatās.

1. Kā 3D attēls izskatās?

Jums neparādīsies pavisam cita, krāsaina bilde esošās vietā, attēls arī nebūs citā krāsā. Attēls būs izcelts itkā uz āru, tas sastāvēs no bildē esošajām krāsu detaļām, tas var būt gan jau attēlā redzamās figurās tikai izceltas uz āru, kā arī pavisam citi izcelti objekti.

2. Kā saredzēt 3d attēlu?

Ir vairāki veidi, daži saka, ka jāskatās cauri attēlam un tad saredzēsi, bet tev kā neizdodās tā neizdodās, tāpēc pamēģini vienkāršāko, kuru izmantoju es:

1) Pieliec degunu klāt pa vidu bildei līdz tu vairs nekoncentrējies uz attēlu, bet tas saplūst(katra acs skatās savā punktā).

2) Tagad lēni- milimetru pa milimetram attālini galvu no attēla un atslābini redzi( nesteidzies, ja kaut uz īsu brīdi atkal acis koncentrējās vienā punktā(attēls vairs nav izplūdis), sāc no sākuma un lēnām mēģini vēlreiz.

3) Neattālinini galvu no attēla pārāk tālu(no metra attāluma reti kurš ko saredzēs), parasti attēlu var saskatīt no 10-20cm attāluma.

4) Kad pēc vairākām mēģināšanas reizēm beidzot redzēsi, ka kaut kas nav tā ka vajag( bildē parādās figūras, izcilņi), nekustini galvu, bet tagad lēnām vēro attēlu pie izceltā objekta, līdz saskatīsi savu pirmo 3D attēlu.

 

Lūk šis ir viens no veidiem kā tad beidzot noticēt, ka tajos bezjēdzigajos attēlos arī kautkas slēpjās. Nu tad beidzot pievērsīsimies no teorijas uz praksi un sāksim ar pirmo attēlu, kurā es ieraudzīju stereogrammu.

 

Pirms sāc kaut ko saskatīt, vēlreiz izlasi augstāk minētos punktus. Nemēģini neko saskatīt, vienkārši atslābini acis un velc galvu - izceltā figūra pati parādīsies.

Tātad pirmais attēls. Tajā paslēpts ir dinozaurs(laikam Rex)

54 0 42 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 42

0/2000

skuju..

4 0 atbildēt

chali liels tew paldies, es arii wisu laiku esmu gribeejis shitos iemaaciities saskatiit, bet nu nekaadi, taweejaa pamaaciiba tieshaam paliidzeejaa, kaartiigs +tew :)

2 0 atbildēt

elementaari! emotion

1 0 atbildēt

3 = e=mc2

1 0 atbildēt

+

1 0 atbildēt

atbildot uz Satyricon komentāru " man šodien garšo viskijs un es vēljoprojām ne... " labi nemižģi tad acis, mēģini rīt pa dienu vai kad būsi skaidrā :D

1 0 atbildēt

Šis raxts mani ļoti piesaistīja, tik ļoti ka man lika iet un parakāties pa Googli un es uzgāju vēl šādus tādus attēlus, ja kās grib vēl pabolīties :D http://cheeter.lv/sirds.php

1 0 atbildēt

Tak kaut sities nost, jau pusstundu te sēžu bojājot redzi un ne pis nevaru ieraudzīt! :D

1 0 atbildēt

vienkārši vajag skatities it ka cauri attelam

1 0 atbildēt

3. attela redzeju E-mc2 :Dpiedodat parejie :D

1 0 atbildēt

1 es redzu: Daudzus dinozaurus

2 es redzu: Ziedus

3 es redzu: Kaut kadus dīvainus kaķus ( to es noteikti vienigais redzu tur)

1 0 atbildēt

Nu sititet mani nost. Neko neredzu emotion

1 0 atbildēt

atbildot uz SyncMasters komentāru " 3. attela redzeju E-mc2 :Dpiedodat parejie :D "

Teši tā -  E=mc2! Man šitie ļoti patīk! Laikam visu Gogli esmu izrakājusi šos attēlus skatīdama!

0 0 atbildēt
VIP avatarsVIP

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA IEMĀCĪJOS!!!! PALDIES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 0 atbildēt

atbildot uz niks komentāru "ja redz tikai ar vienu aci, arī var redzēt? Lū... "nea,domāju ,ka nē  

0 0 atbildēt

šodien pavisam cita lieta. sanāca pat kaut ko ieraudzīt beidzot. :))

bet nu skatoties kādus grūtākus tāpat neko nevaru ieraudzīt.

0 0 atbildēt

Tāda ļoooti dīvaina sajūta ieraugot to attēlu...mazliet bezmaz neticība, ka no tā , kas tur ir var redzēt  rozi vai burtus (dinozauru vēl nesanāca redzēt). Man te blakussēdoši sākumā smējās, ko es te ķēmojos .... he he... tagad paši iekrita ...droši vien no malas labs skats.

0 0 atbildēt

Jeeeeee....pēc ta , kad ietrennējos to rozi un mc kvadrātā saskatīt bez tā, ka degunu piebāz un tad lēnām atvirzam, bet gan uzreiz pludinot laukā attēlu, ieraudzīju to dinozauru. Interesanti, visu izplūdinot un ieraugot attēlu, bet nekoncentrējoties vienā punktā, ideāli var apskatīt 3D attēla detaļas. Piem. pie rozes zieda, arī apkārt tur ir tādas kā lapiņas .

0 0 atbildēt

aaaaaaaaa!!!!!!! kad es biju mazinja, man bija vesela graamata ar shitaadiem, bet es nekad nemaaceeju saskatiit. un tikai pie Einshteina bildes man izdevaas ieraudziit. aaaaaaaa... beidzot!!! :)

0 0 atbildēt

man šodien garšo viskijs un es vēljoprojām neko nevaru tur ieraudzīt :D

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »