local-stats-pixel fb-conv-api

Cik labi tu zini angļu valodu? (2.daļa)

Rezultāti būs dažādi un ar bildēm nevis pliku tekstu!

Izlēmu izveidot otro daļu,jo saņēmu negaidītu atsaucību uz savu pirmo testu,un daudzi rakstīja ka labprāt vēlētos otro daļu,proti nedaudz grūtāku,jo pirmā bija ļoti viegla,jā tas tiesa,tāpēc,ka tas bija mans pirmais tests gan ar angļu valodu saistībā,gan tā vispārīgi tāpēc vēlējos saprast visu kas un kā emotion .

Protams,tiem kas saprot un kaut cik zin/ir dzirdējuši par tādu angļu valodu arī šis tests liksies diezgan viegls,bet patiesībā šis tests ir grūtāks par pirmo. Daudzpunktu vietā ir jaievieto pareizā atbilde no dotajām atbildēm,lai sanāktu sakarīgs teikums.

Pirmo daļu "Cik labi tu zini angļu valodu?" var atrast šeit - http://spoki.tvnet.lv/testi/Cik-labi-tu-zini-anglu-valodu/838615

111 24 65 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 65

0/2000
Pirmo reizi dzirdu par formu "needn't"
23 0 atbildēt
Ze seventīn kveštīn is wrong tur jābūt the tālest, nevis tāler
14 0 atbildēt
Angļu valodā ir speciāla izruna kvadrātveida iekavās. Neviens tā neraksta izrunu. Ja taisi nākošo, tad izrunu vārdnīcā apskaties. Cits jautājums ir par to vai visi to izrunu sapratīs, bet nu tā kā te ir latviskota tā izruna, tur man vispār komentāru nav.
14 0 atbildēt
14. Kurš ellē tā izrunā teikumu "Today is sunny day"??? Es pat izlasīt to nespēju!
13 1 atbildēt

Bez tam, maybe, patreizāk būtu rakstīt testā, jo runa ir par apzīmētāju un lietvārdu "Today is a sunny day"?  "Bjūtiful" ir kinda garais "ū".

Par šo es tomēr piekasīšos vairāk: "You........... the cleaning.I would have done it tonight." Piedāvātie varianti ir vienlīdz tupi. Pēc idejas tur prasās tajā daudzpunktu vietā "you didn't need to do the cleaning...".

Tālāk: "It has been ages since I saw my brother". Godīgi sakot, apnika iedziļināties tālāk...

6 0 atbildēt

Šis bija grūtāks par pirmo daļu, bet ir ok, šādi izglītojoši testi ir lietderīgi!  emotion 

5 0 atbildēt

Angļu valodas gramatika nav mana stiprā puse, bet ir vērts palauzīt smadzenes, par ļaunu nenāk. emotion 

5 0 atbildēt

Faktiski es pēc tam pārbaudīju,- ja ir runa par diviem, esot "taller", ja ir trīs un vairāk grupā - "tallest". Un izņēmumu angļu valodā ir vairāk, nekā normālo variantu. Taču arī tas ir fakts, ka salīdzinoši runāt par divu cilvēku garumu dzīves laikā tev arī var nesanākt. Man nav gadījies, ja kas. 

Faktiski, kas mani pārsteidza, neapvainojies Jaukais Stāsts, ir pilnīga testa nesakritība ar reālo valodu, kas tomēr arī nav nepareiza. Es zinu, ka skolotāji ir cilvēki, kurus interesē, vai tu esi precīzi apguvis jocīgas konstrukcijas un izņēmumus. Bet tad, kad tu no brita dabā dzirdēsi "I bayed" "I bought" vietā, tu noteikti pārstāsi uztraukties par visiem izņēmumiem, īpašajām konstrukcijām. Galu galā dzīve ir pārāk īsa, lai dēļ tā bojātu nervus...

4 0 atbildēt

Tāds rajona tests emotion

4 0 atbildēt
Nu nevareju labāk ! Angļu valodu apguvu no Rammstein dziesmām 😎
4 0 atbildēt
Nezināju, ka ir tāds vārds "needn't"emotion
4 0 atbildēt
Kopumā tests ir labs, taču tam ir jābūt līdz pēdējam precīzam, ja runa ir par svešvalodu. Citādi ir dažas nianses, kas krīt acīs un var būt mazliet confusing. Centos sniegt konstruktīvu kritiku, lūdzu, neapvainojies. Un priecīgas Lieldienas 😊😊
3 0 atbildēt
Ak dievs! Gramatika! Briesmīgi! Tests ir galīgi garām
3 0 atbildēt
8 ir nepareizi apgalvojumi. Labāk no sākuma pati/s iemācies angļu valodu.
3 0 atbildēt
I laik putatoz
3 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

LOL PAREIZI kad tā neizrunā , kas jūs atvainojiet piedodiet dumji , tur jau tas triks vai tad nav skaidri saprotams kad tas variants jau pirmajā mirklī izkrīt ,jo tā raksta nevis izrunā! Nu tie kas saprot angļu valodu arī saprastu to ko es uzrakstīju kā izrunā , vai tad mēs paši tā nerunājam? Jā zinu , ka ar to iekavās būtu pareizāk, bet vai tad šādi kā es izdarīju nav vieglāk ? Manuprāt,ir!

2 1 atbildēt
Pirmkārt, sāksim jau ar to, ka pēc komata vai punkta ir jāliek atstarpe, un tikai tad jāraksta. Tā ir tāda noderīga lieta. Tālāk "He had?" Pie He, She, it ir jālieto 'has'. "Sonia is the taller of the two girls." Latviski tas sanāktu Sonja ir garāka no divām meitenēm. Vajadzētu būt "Sonia is the tallest of the two girls." Salīdzināmā pakāpes tall - taller - the tallest. "You needn't" ?? Būtu - You didn't have to do. Un vēl tas murgs ar 'izrunu'. Tīn wolf? Vēl ir daudz, bet ceru, ka saprati. Un varbūt TU nesaproti angļu valodu?
1 0 atbildēt

Man, protams, ir ierūsējusi angļu valodas gramatika, taču ar neapbruņotu aci redzu kļūdas (vai vismaz domāju, ka tās ir kļūdas testā) par, kurām arī pajautāšu un ceru, ka testa autore/s atbildēs uz to.

Kāpēc jautājumā par Londonu pareizā atbilde ir būtībā jāuzmin?

Kāpēc izrunas ir uzrakstītas tik jocīgi? Parasti to dara iekš iekavām+  vai tiešam Wolf izrunā kā Wolf nevis Wulf, kas nebija nevienā no variantiem?

Kā arīman šķiet, ka 17. jautājumā ir kļūda..

Un lūdzu nevajag viktorīnas tipa testā likt tādus jautājumus kā pēdējie - tie nobīda rezultātu.

1 0 atbildēt

40% (8 no 20) nu nezinu....varēji jau labāk 🙂, izpildes laiks: 00:00:47 //img1.spoki.lv/upload2/articles/83/838724/quiz/res_2.jpg

0 0 atbildēt