local-stats-pixel fb-conv-api

Cik daudz tu zini par Jupiteru?

Izpildi šo testu un uzzini, cik daudz tu zini vai nezini par lielāko planētu Saules sistēmā, par Saules sistēmas bosu dēvēto gāzes gigantu - Jupiteru!

124 2
124 2 26 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 26

0/2000

86% (12 no 14) Esmu Jupitera eksperts!, izpildes laiks: 00:02:14

vot tā !

0 0 atbildēt

36% (5 no 14) Šo to zinu, bet daudz kas ir aizmirsies , izpildes laiks: 00:02:18

Astronomija esot astroloģijas māte. Un astroloģija mani ļoti interesē.No astroloģijas viedokļa zinu, ka Jupiters ir veiksmes planēta. Atceros, no astroloģijas, ka .., šķiet, pirmā planēta radās Saule, tad, šiet, Mēness (bet neesmu pārliecināta), tad Saturns....Saturns bija karmiskā-problemātiskā problēma. Marss arī problemātiskais. Jebkura cilvēka nāve un vardarbība astroloģiski notiek tad, kad tieši Marss un Saturns nostājas kaut kādos konkrētos aspektos. Bet nezināju, ka Jupiters ir starp viņiem. Bet Jupiters vienmēr astroloģijā saistās ar kaut ko pozitīvu. Otrā pozitīvā planēta ir Venēra, lai gan tai ir duāla daba. Jupiters skaitās labo padievu skolotājs, bet Venera slikto padievu skolotājs, bet gan Venera, gan Jupiters nes veiksmi. Savukārt, Saule ne vienmēr. 

Skolotājs tādā ziņā, ka jebkurai planētai ir savs pārvaldnieks, kas ir saprātīga būtne. Piemēram, Zemei - Zemes māte. Saulei - Saules dievs (padievs), ko pielūdza senās civilizācijas. Bija civiliāzijas, kas pielūdza mēnesi un kas pielūdza Zevu. Tāpēc, ka katra no tām dievībām (reāli esošām būtnēm) dod veiksmi un spēkus konkrētās sfērās. Un arī tām augstākstāvošām dievībām ir sava hierarhija. Vislielākais guru ir Jupitera padievs. Īsi sakot, dzīvo būtņu, viņu līmeņi un hierarhijas Visumā ir daudz.... Arī latvieši to zināja. Tāpēc arī piekopj visādus uguns rituālus, piesauc Laimes, Zemes un citas dievības. 

Bet pat tos 5 punktus uzminēju, nevis zināju. Varbūt tikai 1-2 zināju. Ja būtu iespēja un laiks, tad es patiesi mācītos astroloģiju komplektā ar astronomiju. 

0 2 atbildēt