local-stats-pixel fb-conv-api

Top 3 labākie telefoni līdz 120 eiro, kurus ir jēga ņemt9

17 1

Mūsdienās, kad ir ļoti tālu attīstījušāss tehnoloģijas, katram ir nepieciešams savs smartfons. Tikai ir jārēķinās ar savām vajadzībām, un jāmāk izvēlēties ierīce, lai jau nākamajā dienā negribētos to iznīcināt.

Un tieši tad rodas jautājums par cenām. Mūsdienās tāpat ir arī daudzas lietas, kas maksā dārgi, bet nav tā vērtas. Tā ir arī ar telefoniem.

Šo rakstu veltīšu cilvēkiem, kas grib nopirkt sev jaunu, un labu telefonu, īpaši daudz par to netērējot. Apskatīsim top 3 labākos telefonus līdz 120 eiro.

17 1 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Man jau otro gadu ir Huawei P20 lite. Arī cena nav liela.

Nesūdzos. Kamera varētu būt gudrāka, bet pikseļu pietiek. Tumsā nav laba.

6 0 atbildēt

Esmu Sony fans. Bet reklāma un apkārtējie pielauza mani uz xoiomi. Konkrēti 6pro. Nu ko tur lai saka.. Smuks,bet sūc. Nožēloju. Lai ar xiomi vairāk visa kkā tur,bet Sony lai ar visa kkā tur mazāk,bet tas kas ir,tas tiešām ir un iet stabili. Xiomi bij' vairāk nekā Sony,bet bieži ģlukoja un bremzēja. Nē,vairs nekāda xiomi,tikai Sony

4 0 atbildēt

Sīcim ir Huamveis,jau otro gadu iet,un ir labi.

4 0 atbildēt

Mani ir Nokia 1220 arī nesūdzos - agrāk maksāja 20e tagad ap 40

3 0 atbildēt

Man likās ka ampēros mēra strāvas stiprumu, nevis spriegumu 🤔

3 0 atbildēt

2019. Gada Huawei y6 tiešām ir ļoti labs telefons (pašlaik no tāda rakstu) nopirku uz atlaidi par 130€ un nesūdzos vēl ne reizi nav pievīlis, strādā godam, baterija...

jā, varētu būt lielāka

3 0 atbildēt

👍

1 0 atbildēt