local-stats-pixel fb-conv-api

Top 12 dziesmas mierīgām nakts pastaigām1

20 0

Es nezinu, cik daudz ir tādu cilvēku, kam patīk šijās aukstajās naktīs iet pastaigā, domīgi staigāt, domāt par dzīvi... es parasti tam visam vēl pievienoju mierīgu, sapņainu mūziku. Man ir paveicies, ka dzīvoju nelielā pilsētā- Saldū, kur ir izvēle- pastaigāties pa pilsētu, vai kautkur aiz tās robežām. Man, personīgi, patīk staigāt kautkur, kur ir mazāk cilvēku, bet toties labs apgaismojums-parasti tas spīd no kādas rūpnīcas.

Šo nelielo dziesmu topu izveidoju, lai katrs no jums, kas izietu pastaigāties varētu nedaudz pakaifot( bet tas stipri atkarīgs no katra gaumes, daudzi varētu arī nepiekrist).

Pastaigu gribas sākt no kautkā mierīga, nedaudz domīga, tāpēc es izvēlējos leģendārās "Faith No More" grupas dziesmu "Evidence". Viņa, kāreiz, ir tāda domīga, par apbrīnojumu( zinot grupu) mierīga, nedaudz blūzīga, labi der, kā sākums šai pastaigai. Ar šo dziesmu varētu pastaigāt pa kādu skaistu pilsētas ielu...

Tālāk gribas turpināt ar kautko nedaudz nopietnāku, interesantāku. Tā varētu būt grupas "Dream Theater" dziesma "Repentance". Varētu klausīties arī tikai sākumu, beigas paliek agresīvākas. Šīs dziesmas melodija nedaudz liek aizdomāties.

Atgriežoties pie "Faith No More", kā nākamo, gribētos likt dziesmu "Stripsearch". Šī dziesma jau paliek sapņaināka, arī var aizdomāties.

Arvien un arvien attālinoties no publiskām vietām, kārta pienāk projekta O.S.I dziesmai "Terminal", vai "Terminal Endless", kurā tu vēl vairāk iedziļinies "savā pasaulē".

Pēctam seko vēl sapņaināka, grupas "Haken" dziesma "Earthlings", kura liek vairāk paskatīties apkārt, iespējams, pat pasapņot...

Laikam jāpieliek kaut kas nopietnāks... tā varētu būt atkal O.S.I dziesma "Invisible Men". Ar nelielu metāla piedevu, tik pat gandrīz mierīga dziesma.

Pēc šāda spēcīga skaņdarba būtu jādod ausīm nedaudz atslābt. Nē, es nesaku, ka tas ir viss- es saku, ka jāpivieno neliela blūza deva. Šeit labi iederētos Džona Petručī dziesma "Out Of The Blue".

Un protams, ja runa iet par vakara mierīgu pastaigu, obligāti ir jāpiedod vēl klāt nedaudz "Pink Floyd"-a. Nedadz tāpēc, ka kaverversiju dziesmai "Comfortably Numb", ar lielisko Rona Bumblefoota Thala ģitāras soliņu. Un tomēr, jādod vieta arī "Pink Floyd" oriģinālizpildījumam- burvīgajai "High Hopes" dziesmai. Es domāju... es ceru, ka ne man vienīgajam viņa stipri nostaļģē.

Un protams, kā tad bez kaut kā kosmiska! Šeit varētu būt "Ayreon" dziesma "" Day Seventeen- Accident?". Šeit ir atrodamas skaistas, talantīgas vīriešu un sieviešu balsis, aizkustinoši ģitāras, taustiņu solo.

Te jau arī pastaiga iet uz galu, jādodas atpakaļceļā, ļoti labi, ja pa citu, īsāku ceļu. Šeit labi skanēs kārtējā O.S.I dziesma "Standby (Looks Like Rain). Īsa, skaista, un parasta.)

Un pabeigt šo, gandrīz pusotru ilgo pastaigu varētu ar kādu burvīgu džeza izpildījumu... šeit labi skanētu Dereka Šereniana dziesma "On the Moon".

Ceru, ka kādam noderēs šis skaistais playlists. It īpaši, ja esat tāds pats melomāns, kā es)

20 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

https://open.spotify.com/playlist/63XTAgddlmlhkczsip8Rgd

Saite uz playlistu, ja kādam slinkums patstāvīgi meklēt dziesmas)

1 0 atbildēt