local-stats-pixel fb-conv-api

manupraat 3 labaakie apavi! :)63

121 18

ieskatoties sawaa apavu skapii, secinaajums wiens,, neesmu paaraak izweeliigs.. bet reaali gadam pietiek ar 3 apavu paariem.. te nu luuk arii mazliet apraxtiishu, kas un kaa.. ceru, ka paliidzeeshu jums.. :)

121 18 63 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 63

0/2000

Vo Kerzas ideāls variants medībām, bet tikai armijas.

6 0 atbildēt

atbildot uz Nipple komentāru " HAHAHAHA, es teiktu 3 sliktaakie apavi!!! it ... " jaa, tawupraat labaakie ir botas un lakjenes??

6 0 atbildēt

atbildot uz dubults komentāru " Kedas un šūzi jā Kerzs gan nekam neder un cik... " kerzas nekam neder?? tad tu laikam nebraukaa nekur apkaart, un staigaa tikai pa pilseetas brugji,, jaa, tad tew nederees..  un tas naw ne forshaak, nekaa, sh raxtu, jo naw man tie miixtinaajumi un w raxtu, jo taa ir pieradums no telefona- telefonaa w ir aatraak par v.. ;)

5 0 atbildēt

atbildot uz suuklis komentāru " bet viņas takš ir smagas, kā viņas var būt ēr... " tik smagas jau arī nav. :D vismaz es to tik ļoti neizjūtu, varbūt tādēļ, ka neesmu no tiem mazākajiem. :D bet nu viņas ir ērtas. :D vienīgais nav īpaši ērti, kad tikko nopērk, un nav vēl iestaigājušās, bet pēc tam ir ļoti labi.. :)  vēl pluss ir tas, ka ar viņām var pārvietoties gandrīz pa jebkādu apvidu, gandrīz jebkādos apstākļos.

5 0 atbildēt

atbildot uz suuklis komentāru " bet viņas takš ir smagas, kā viņas var būt ēr... " winjas naw smagas.. saliidzinoshi.. kaa parasti zaabaki..

5 0 atbildēt

atbildot uz LordRudolf komentāru " es gan nepiekrītu kedas ir lētais variants.... " kedas leetais variants>>> tu esi redzeejis, cik maxaa normaalas kedas?? normaalas zemaak pa 17  ls nedabuusi.. par 25 latiem dabuus shuuzus, kuri kalpos 3 gadus.. un armijas kerzas war uzwilkt aptuveni 10 sekundees.. vinjiem ir slideni strikji.. man ir taadas, es zinu.. pat aatraak, nekaa kedas..

5 0 atbildēt

atbildot uz judzhins komentāru " Pilnīgi nejēdzigi! Vienvārdsakot - pok*nu... " pats tu esi pok*ns, vai vnk auns... ;D  

5 0 atbildēt

atbildot uz suuklis komentāru " kedas ir ērtas, bet kerzas toties liekas (nee... " kerzas ir ērtākas, nekā tu domā. :D protams, nejau tās garās, kas ir gandrīz līdz celim, tādām nav nekādas jēgas, apgrūtina pārvietošanos tikai, bet tādas normālās, armijas, tiešām ir labas. ;)

5 0 atbildēt

kedas un shuuzas patiik emotion

5 1 atbildēt

šūzi, šūzi un velreiz šūzi, gan pavasarī, gan vasarā, gan rudenī, gan ziemā

4 0 atbildēt

Dzīvoju jau kkādu laiku ar garajām kerzām (20 caurumi, Steel). Labākus apavus iedomāties nevaru- ziemā nesalst kājas (protams vilnas zeķe), ūdeni cauri nelaiž, kad pierod arī smagumu nejūt, un visam var izbrist cauri. Nu un protams vasarā pa pasākumiem braukājot nav jāuztraucas, ka pie skatuves nomīs kājas. 

Mīnusi jau ir - tā ilgā šņorēšana un tas, ja nav armijas zābaki, tad nekopjot pamatīgi āda sāk plaisāt nedaudz. 

4 0 atbildēt

nevar nepiekrist šim apavu top 3 !!!

4 0 atbildēt

atbildot uz Chefiirs komentāru " bijuši 6 šūzu pāri un neviens vairāk par 1,5 ... " neatbilstoshi kopi, wai arii leetie warianti..

5 1 atbildēt

atbildot uz bucix komentāru " kedas un shuuzas patiik " a kaapeec kerzinjas ne? :P

4 0 atbildēt

atbildot uz hudo komentāru " "shuuzi tew kalpos 3-6 gadus.." haha, paraa... " pameegjini attieciigi arii kopt, un tu buusi paarsteigts.. pie kopshanas skaitaas arii newalkaat winjus katru dienu un walkaat tikai atbilstoshajaas sezonaas.. :)!

3 0 atbildēt

Piekrītu ka tie ir labākie apavi   emotion

4 1 atbildēt

Kedas & kerzas ir kolekcijā, bet šūzus nav sanācis nopirkt-rudenī kedās kājas nesalst, plus pārsvarā velku zābakus, neatkarīgi no gadalaika.

Starp citu, LV var uz vietas normālas garās kerzas nopirkt (caur internetu īsti nevelk), un cik apmēram tas plēš?

3 0 atbildēt

šūzos vasarā nav nemaz tik karsti un ne visiem smird kājas :D

3 0 atbildēt

atbildot uz amun_ra komentāru " Dzīvoju jau kkādu laiku ar garajām kerzām (20... " taapeec man ir armijas kerzinjas, kuras pat pabijushas iraakas karaa.. :)

3 0 atbildēt

Man ar trīs pāriem nepietiek

3 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »