local-stats-pixel fb-conv-api

Viktoriāniskie goti29

485 2

Goti- tās nav tikai melnas drēbes, depresija un pat tieksme uz pašnāvību, kā to nereti mēdz iedomāties. Tie, kas žēlo sevi, sūdzas par dzīvi un muļļājas pa savām asaru peļķēm vēl nav goti. Par gotu nevar kļūt, pabeidzot attiecīgus stilistikas kursus un perfekti ievērojot kādus gotisma noteikumus. Ir kaut kas jāpiedzīvo, lai iemācītos redzēt skaisto skumjajā un neglītajā, kas īstenībā raksturo gotus.

485 2 29 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 29

0/2000

 

 

ne no Tava raksta, bet ->"Gots nepielīdzina sevi nevienam. Viņš ir spilgta individualitāte, personība."

patika raksts. 

8 0 atbildēt
krustnesi, ej dirst! metaljugiem ir perfektas manieres. Es piemeram kad pardzeros un izvemjos vienmer muti noslauku piedurkne, jo cilvekiem ar labam manierem vienmer ir tira mute :D
7 0 atbildēt
Plus.
7 0 atbildēt

Nemaz nedomāju, ka esmu baigais gots, bet šitas raksts uz 99% noraksturoja mani. emotion

5 0 atbildēt

Super! mans mīļākais raksts līdz šim! pilnīga patiesība emotion

5 0 atbildēt

Vienmēr esmu vēlējusies kļūt par goti, bet sapratu, ka ja nav mans, tad nepiespiedīšu sevi pie kā tāda pāriet. Lai gan būtībā es arī skatos uz dzīvi reāli un reizēm pat skumji..

3 0 atbildēt

Ļoti žēl, ka šī tik cienījāmā tautas daļa mūsdienās ir noniecināta un sapūdēta ar visādiem emo un scene mĒrgļiem... Raziel, ir kāda bilde ar kleitu?

1 0 atbildēt

man arī patīk tas gotiskais, tajā ir kaut kas romantisks. ai žēl nav vairs tas vecums, tad toč tā ģērbtos emotion kaut pēris gotiskas rotiņas man ir emotion

0 0 atbildēt

nēnu dažas gotu meitenes piemēram ir ļoti skaistas un pats nēsmu gots tākā....emotion

0 0 atbildēt

Pēc kāda laika kaut kas sakarīgs un tīri patīkams. Jauki, ka kāds lauž stereotipus citu acīs, lai gan lasītājs jau tāpat domās, ko gribēs.

Bet no manis +

0 0 atbildēt

Raksts labs, bet tā pa nopietnam daudz gotus neesmu īsti nekad sastapis.Lielākoties kaut kādus emo hibrīdus, kas uzdzen tikai pretīguma sajūtu.

0 0 atbildēt

http://www.tezaurs.lv/sv/?w=goti

Gotiskā subkultūra — subkultūra, kas radusies 20. gadsimta 70. gadu beigās Lielbritānijā no panku kultūras, mūsdienu gotisko kultūru vai arī jauniešu gotisko kustību raksturo īpatnējs dzīvesstils, kura pamatā ir nāves kults, tieksme izzināt visu dēmonisko, maģisko un neaptveramo, raksturīgs pilnīgi melns apģērbs, var būt arī ar citu krāsu elementiem.

0 0 atbildēt
zbis.
0 0 atbildēt
Reāli labi pastāstīts.
0 0 atbildēt

+++++++++++++++++++++++++emotion

0 0 atbildēt

piekrītu!

0 0 atbildēt

 Nāves pielūdzēji. Jā - izskatīgi un ar stilu, tomēr lietas būtību tas nemaina. Tas nav mans stils.

0 0 atbildēt

Šeit vismaz kāda elekgance un cilvēcība, a citi šitie visi "melnie" izskatas vienkārši drausmīgi, aptetuvējušiesm pīrsingi pilna seja, matos kautkādi bezgaumīgi izskuvumi, un mauc uz kapiem tādi ērmi tusēt.

1 3 atbildēt

Es pat teiktu, ka perfektas manieres tā kā vajadzētu noteikti, jo tie, kas dzerstās, nēsā netīsas drēbes, netīrus zābakus, viss smird pēc cigām - ir metālisti nevis goti. Gotam jābūt tīram un kārtīgam.

"būt ar racionālu un saprotamu nodarbošanos, un perfektām  manierēm"

3 9 atbildēt