local-stats-pixel fb-conv-api

Supermodeļu jaunā paaudze. Coco Rocha.5

22 0

Uz leģendārā 2007. gada maija ASV Vogue izdevuma vāka bija arī Coco Rocha kā viena no 10 jaunajām pasaules supermodelēm.

Coco Rocha, īstajā vārdā Mikhaila Rocha, ir kanādiešu tautības īru, krievu un velsiešu izcelsmes modele, dzimusi 1988. gada 10. septembrī.

            Rocha atklāta 14 gadu vecumā, piedaloties īru deju konkursā. 2002. gadā aģents Čārlzs Stjuarts uzaicināja Rochu strādāt pie sevis, pirms tam viņa nekad nebija apsvērusi modeles karjeras iespēju. Uzsākot darbu viņas zināšanas par modi bija ļoti minimālas, taču viņa apguva visu nepieciešamo skolas eksāmenu starplaikos.

            Rocha ir viena no nedaudzajām modelēm, kas cīnās pret ēšanas traucējumiem modeļu industrijā, jo pati ir saskārusies ar psiholoģisku spiedienu laikā, kad bija nedaudz pieņēmusies svarā: „Es nekad neaizmirsīšu padomu, ko man deva modes industrijā strādājošie, kad ieraudzīja manu jauno ķermeni...viņi teica: „Tev ir jāzaudē vairāk svara. Šī gada izskats ir anoreksija. Mēs nevēlamies, lai tev būtu anoreksija, bet mēs vēlamies, lai tu tā izskatītos”.

            Rocha šokēja visu modes industriju 2007. gada Gaultier modes skati atklājot ar īru tradicionālo deju un tāpat to arī noslēdzot.

Rocha ir bijusi reklāmas seja vairākās reklāmas kampaņās, ieskaitot Balenciaga, Chanel, D&G, Dior, Lanvin, Tommy Hilfiger, Yves Saint Laurent, kā arī pozējusi 2008. gada Pirelli kalendārā.

Pašlaik Rocha strādā pie savas personīgās apģērbu līnijas. Nesenākā reklāmas kampaņa, kurā viņa piedalījusies, bija Zac Posen.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
« 1  2  3 »
22 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 5

0/2000

viņai bildēs piemīt tāda kā harizma - patīkami statīties

tikai nezināju, ka viņa vēl tik jauna..

2 0 atbildēt

Skaista jau, bet gandrīz katrā bildē mute vaļā.. :/

1 0 atbildēt

diemzhel neredzu neko ipashu..

1 0 atbildēt

ļōōti skaista. :]

1 0 atbildēt

😊

0 0 atbildēt