local-stats-pixel fb-conv-api

Stulbākie dreskodi ASV skolās49

1241 7

Priecājieties, ka dzīvojat Latvijā, kur skolās aizliedz vien plikos vēderus un spaikus.

Tik tiešām, mūsdienās bērni ģērbjas nedaudz vairāk provokatīvi nekā agrāk, ja vien tā ir viņu brīva izvēle un daži skolas ģērbšanās noteikumi ir nepieciešami, bet daudzi no tiem ir pilnīgi idiotiski!

1241 7 49 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://internets
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 49

0/2000

Ne tikai Amerikā tā ir. Anglijas daudzās skolās ir aizliekts vispār nēsat kosmētiku, rotaslietas un krāsot matus un apģērba ziņā tikai skolas uniformas. 

Un mazajiem puišeļiem ir aizliegts izskūt matiem sānus, vai līnija  tas kas tagad skaitās 'modē' emotion

/pieredze./

38 0 atbildēt

Daudzi aizliegumi protams ir muļķīgi, bet piemēram skolas formas domātas ne, lai visi smuki, vienādi izskatītos, bet tapēc lai būtu disciplīna, formai takā policistam - vienmēr jābūt kārtībā! Un disciplīnas mūsdienu bērnam nav NEKĀDAS, dara ko grib, kā grib, izlaisti bez gala. Protams ne visi, bet tie kas vēlu nenāk mājās, ballītes, dzerstiņi un traļivaļi  emotion

32 0 atbildēt

Man uz meiteņu pleciem patīk tieši tā viena strīpa ko aizsedz lencīte.

emotion 

21 0 atbildēt

Aizliedzot meitenēm valkāt drēbes, kuras novērš uzmanību zēniem tikai parāda, ka traucējumu brīva mācīšanās zēniem ir daudz svarīgāka nekā mācīšanās meitenei. Jūt jau to seksismu.

20 0 atbildēt

Sanāk, ka vislabāk, ja meitenes uz skolu ies šādā paskatā:

http://www.analisisdigital.org/wp-content/uploads/2011/06/burka.jpg

Smieklīgi, ka kārtējo reizi tās skolas mēģina cīnīties ar sekām nevis cēloņiem.

10 0 atbildēt

Šajā gadījumā varu būt priecīgs, ka dzīvoju Latvijā. emotion

8 0 atbildēt

Esi pacentusies emotion

7 0 atbildēt

Nav ne jausmas kas un kā ir par pārējo, cik nu tur kas, ko ir pamanījis, BET par to ka nav jāstaigā tikai ar LEGINGIEM, ceru pareizi uzrakstīju. Es 100% piekrītu, jo kādreiz pat īsti neiskatoties var redzēt ka meitenes, arī sievietes stiagājot ar legingiem viņus uzrauj tik augstu, ka izpiežas ne tikai dibena strīpa bet arī viss pārējais kas iet zemāk un uz piekšpusi. Un tas nu gan man šķiet ne pa visam jauki un nepieņemami. 

8 2 atbildēt
Nāk prātā dziesma Rammstein-America
6 0 atbildēt

Diezgan muļķīgi jau ir tie aizliegumi,bet ja skatās no otras puses,dažas no pieminētajām lietām tik tiešām ir stulbas no jauniešu puses un ir saprotams kādēļ ir aizliegtas skolās! jebkurā gadījumā uz ģērbšanos skolās esmu PAR skolas uniormām,,tādā veidā tiek mazināta diskriminācija starp bagātajiem un nabagajiem!

10 4 atbildēt

mums vidusskolā arī ja kādā pasākumā jāpiedalās, jādzied vai kko, nedrīkstēja būt kaili pleci tātad vienalga kleita ar vai bez lencītēm bet kādu šallīti vai jaciņu bija jāvelk lai tos aizsegtu

4 0 atbildēt
Labi, ka manā skolā nav formu. Es jau iedomājos sevi savā skolas formā. emotion
4 0 atbildēt

he he kleitas bez lencītēm mmmmm es tā nevaru savaldīties kad redzu atkailinātus plecusemotion

4 1 atbildēt
Par krustiņiem un rožukroņiem nepiekrītu. Tā ir cilvēktiesību pārkāpšana,jo katram ir tiesības uz ticības brīvību
4 1 atbildēt

Pilnīgi pareizi, ka jābūt ierobežojumiem uz ģērbšanos, jo savādāk tas ietu ārpus rāmjiem. Varbūt nākošo reizi uztaisi rakstu par Latvijas skolu aizliegumiem uz ģērbšanos, tas būs vāl interesantāk.

4 1 atbildēt

Afiģetc... Novērš uzmanību.... emotion  A kad pabeidz skolu aptusnē i tad atkal problem - neviens nepievērš uzmanību emotion kāds ir pret to lai amerikāņi nevairotos emotion

1 0 atbildēt

Pilnīgs stulbums, sevišķi jau par tiem rudajiem matiem, ja cilvēkam jau no dabas tādi ir, lai neizslēgtu no skolas viņam iznāk piespiedu krāsā krāsot matus. Kur tad paliek cilvēktiesības? Tās ir tikai gejiem domātas? Un par pieguļošām biksēm ar bezsakars kaut kāds. Tāpat meitenes džekiem novērsīs uzmanību, kaut ar sejas vaibstiem, drīz vajadzēs meitenēm ar maisu uz galvas staigāt? Tam tā jābūt, ka vīriešiem piesaista sievietes, un otrādi. Tiešām jāpiekrīt komentētājiem kas tieca- labi ka dzīvoju Latvijā emotion

1 0 atbildēt

huiņīgākās atrunas kādas man ir nācies dzirdēt. Ja kāds pipuks atļaus latvijā ko šādu, tad nāksies salauzt viņu pi*tās kājas.

/Atzīstu, ka mans runas veids ir nepieņemams un vulgārs, bet "Kick-Ass" (Dirsspardis) latviskais tulkojums dara savu/

1 0 atbildēt

Anglijā skolā jāiet no 4 gadu vecuma, skolas formas obligātas, neviens nebrīnās un neprotestē.

1 0 atbildēt

2 - nēēēēēēēēēēēēēēē, puiši ar gariem matiem ir mmmmmmemotion

5 4 atbildēt