local-stats-pixel fb-conv-api

Smēķēt stilīgi un salīdzinoši veselīgi!9

Cik daudz ir cilvēku, kurus uztrauc tas, ka smēķēšana ir kaitīga? Citam tā ir stila lieta, citam pieradums, citam atkarība. Palūkojoties uz ielām, kafeinīcās vai klubos nākas secināt, ka daudziem šis fakts šķiet vienaldzīgs. Arī slavenībām cigaretes kaitīgums neliekas nekas traģisks.

Mary-Kate Olsen, Robert Pattinson, Britnija Spīrsa un Lindisja Lohana ir tikai dažas slevenības, kas smēķē, bet ir vēl daudz, daudz vairāk. Varbūt ir pienācis laiks padomāt par elektroniskajām cigaretēm?

Elektroniskās cigaretes varētu saukt par nākotnes vīziju smēķēšanai. Šis elektroniskais brīnums dūmo un izskatās kā īsta cigarete, tikai tai ir vairāk pozitīvu lietu, kā piemēram, smēķēšanas liegumi publiskās vietās uz šo brīnumu neattiecas, tāpat, tās neizdala nekādu smaku. Tajās nav darvas, kancerogēnu vai citas ķīmijas un iespējams saņemt nikotīna devu bez tabakas un veselības apdraudējuma riska.

Cigaretes baltā daļa ir litija baterija, bet filtra daļā tiek ievietots kārtridžs ar izvēlēto nikotīna devu šķidrā veidā. Pīpējot elektronisko ceigareti jūs ieelpojat nevis dūmus, bet ūdens tvaikus ar nikotīnu. Šāda brīnuma aptuvenā cena ir 40 Ls un tās jau pieejamas Latvijā.

Smēķē ar stilu un netraucējot citus.

Un vēl viens rakstiņš !

Jauns solis smēķēšanā bez nepatīkamiem blakus efektiem. Jūs iegūsiet patīkamu garšu, tīras rokas, tīras drēbes, vēl daudz patīkamus iespaidus! Droša smēķēšana! Pīpē telpās, kā arī darba laikā, kafejnīcās, gultā – smēķē visur! Aizmirsti par šķiltavām un pelnutrauku!

Labākā dāvana smēķētājam!

Elektroniskā cigarete rada tvaika veidīgus dūmus, kas ir daudz mazāk kaitīgi. Ievelkot elpu caur elektronisko cigareti gaiss iziet cauri šaurām sprauslām, kuru malās no gaisa neliela spiediena rodas mitrums, šis mitrums tiek karsēts un rezultātā rodas dūmu efekts.

Elektroniskā cigaretē nav degšanas procesa, kuras rezultātā neizdalās kaitīgas vielas- gāzes. Elektriskā cigarete nesatur Tabaku

Elektroniskā cigarete sastāv no: Litija baterijas. Piedod pietiekami jaudas elektroniskai cigaretei, kā arī sarkanajai gaismiņai kas atrodas baterijas galā radot degšanas efektu kā īstajām cigaretēm. Elektroniskās cigaretes ( kas veido dūmiem līdzīgus tvaikus) Kārtridža( caur kuru tiek uzņemta garšas vai nikotīna deva līdzīgi kā ar nikotīna plāksteriem.) Elektroniskā cigarete ir Eiropā un arī ASV ļoti atzīta, nekaitīguma un saudzībā pret apkārtējo vidi. Pašiem lietotājiem Elektroniskā cigarete ir ļoti liels atklājums. Pārsteigums ir tās patīkamā garša, kā arī vieglais pielietojums, un protams, bez nepatīkamās smakas , kas paliek uz drēbēm un rokām lietojot parastās cigaretes. Elementārs un Ģeniāls izgudrojums.

Elektroniskā cigarete, protams, nav tas pats, kas īstā cigarete, taču pieredzējušiem pīpētājiem šī cigarete liks arvien retāk un retāk lietot jau ierasto tabakas cigareti. Elektroniskā cigarete ir tieši tas, kas jums patiešām patiks un radīs patīkamu pārsteigumu!!!

Elektroniskā cigarete jums ietaupīs naudu!!! Elektroniskā cigarete palīdz atradināties no nepatīkamā ieraduma!!! Elektronisko cigareti var lietot, jebkurā vietā!!! Elektronisko cigareti var lietot neierobežoti!!! Elektroniskai cigaretei nav pelnu pārpalikumi!!! Elektroniskā cigarete neatstāj nepatīkamo aromātu uz drēbēm un rokām!!! Elektroniskā cigareti var lietot uzreiz bez sērkociņiem vai šķiltavām!!! Elektroniskā cigarete nepiesārņo vidi!!! Elektroniskā cigarete nekaitēs apkārtejiem un neatbaidīs apkārtējos cilvēkus!!!

Latvijā, cenas !

Cenas

97 mm. Elektroniskā cigarete MINI
Cena Ls. 45.70

Bezmaksas piegāde Rīgas robežās

Komplektā ietilpst:

Elektroniskā cigarete Litija baterija – 2 gab. Lādētājs Katridži – bez nikotina 2 gab. Katridži – ar nikotīnu 3 gab.

105 mm. Elektroniskā cigarete
Cena Ls. 42.70

Komplektā ietilpst:

Elektroniskā cigarete Litija baterija – 2 gab. Lādētājs Katridži – bez nikotina 2 gab. Katridži – ar nikotīnu 3 gab.

Aromātiskie kārtridži
iepakojumā 5 gab. ( adekvāti ~10 paciņām cigarešu) Cena 5.10 Ls t.sk. PVN

Mentola Ķiršu NEW ! Kafijas Ābolu Marllboro

Nikotīna kārtridži
iepakojumā 5 gab. ( adekvāti ~10 - 15 paciņām cigarešu) Cena 5.30 Ls t.sk. PVN

LOW (ar ļoti mazu nikotīna saturu) MED (ar vidēju nikotīna saturu) HIGH (ar augstu nikotīna saturu)

Litija baterija

Atomašīnas lādētājs

Un par USB :)

USB darbināma elektroniskā cigarete - Health E-Cigarette

Ekonomiskā krīze paspējusi darīt savu, un paaugstinātie nodokļi, kā arī bargais akcīzes nodoklis cigaretēm smēķēšanu ir padarījis dārgāku, tādēļ lielai daļai aktīvāko smēķētāju jau tā plānais maciņš kļūst vēl plānāks. Risinājums smēķētājiem varētu būt elektroniskā cigarete ar visai veselīgu nosaukumu Health E-Cigarettes. Tā darbojas tāpat kā esošās e-cigaretes, ar sildelementa starpniecību saražojot dūmus, kas ļoti atgādina parastu cigarešu dūmus, tomēr interesantākā šīs e-cigaretes īpatnība ir tā, ka cigarete tiek uzlādēta ar USB starpniecību. Jāpabrīdina gan, ka e-cigarešu ietekme uz cilvēka veselību vēl nav medicīniski pierādīta, un nav nemaz zināms, vai tās vispār ir mazāk kaitīgas par parastām cigaretēm. Health E-Cigarettes cena ir 30 ASV dolāru, tāpēc tā varētu atmaksāties jau ļoti ātri. 

Reklāma
Reklāma
28 0 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Stilam.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 9

0/2000

ammm, viņu nopērc un smēķē cik gribi ? Tip tikai kārtridži japiepērk ?

2 0 atbildēt

atbildot uz chewe komentāru " nja yn kpc taj pačkā USB ? :D " Zini, es arī pārsteigta brīnijos ... hmmm, jāpapēta tā dzela tuvāk ... emotion

Pati neesmu šos lietojusi un no savējiem dzirdējusi, ka kāds būtu lietojis ...

Katgan pati smēķēju vairākus gadus, zinu, ka tas ir slikti, bēēēt nu elektroniskās man nav vajadzīgas ....

Mož kādreiz paprovēt ... emotion

1 0 atbildēt

atbildot uz chewe komentāru " nja yn kpc taj pačkā USB ? :D "

Nu vooo, savācu priekš Tevis visu informāciju ... emotion  

1 0 atbildēt

atbildot uz chewe komentāru " sk, es nepīpēju un nemēeģināašhu, jo esmu atm... "

Nu pagaidām par atmešanu gan es nedomāju, bēēēt, domāju uz priekšu, kad būs lielais puncis, Tu jau saproti, tad to4 uz visiem 100% metīšu nost ... :)

Prieks, ka patīk :)  

1 0 atbildēt

nja yn kpc taj pačkā USB ? :D

0 0 atbildēt

sk, es nepīpēju un nemēeģināašhu, jo esmu atmetis, bet rakstiņu gan pie favorite pielikšhu. ;)

0 0 atbildēt

man ir tā elektroniskā un draugam arī, viņam patīk un viņš tikai par viņu priecājas, man es nez, nespēju prierast, gribās ķerties pie parastajām cigaretēm atpakaļ.Bet tākā man lai uzpīpētu jāiet uz no piektā stāva uz leju, tad kad slinkums pakūpinu to e - cigareti..bet nez sajūsmā galīgi neesmu... :D

0 0 atbildēt

atbildot uz kern komentāru " man ir tā elektroniskā un draugam arī, viņam ... "

Nu man māte reiz skatījās ziņas, kur  stāstīja par šīm e - cigaretēm ...

Īpaša tolka neesot, viņas nekaitē apkārtējiem, bet itkā pašam gan jā ...

Es sāku domāt, tik ilgus gadus pīpēju, es noteikti nepieradīšu pie e - cigaretes ... tāpēc domu par viņu sāku atmest!  

0 0 atbildēt

atbildot uz PsychoKittie komentāru " Nu man māte reiz skatījās ziņas, kur  s... " Num kaitēt manuprāt var tikai ja cilvēks pārdozē to nikotinu, jo viņa jau nenodeg kā parastā cigarete ;) :D Un drošvien ka cigarešu magnāti viskko izdomās vēl viņām par sliktu, jo tās rada viņiem zaudējumus. Īstenībā pluss ir tāds, ka var pīpēt kur grib, galvenais neprasīt atļauju, jo cilvēki par šīm lietām maz zin un uzreiz, kad izdzird uzreiz vārdu cigarete, tad uzreiz aizliedz, ja dūmus neizpūš, tad viņi arī pazūd jo tas ir tvaiks un nevienam  netraucē. :)

0 0 atbildēt