local-stats-pixel fb-conv-api

Skaisti nagi :)7

56 6

čāāāūūū visiem atkal!!

Šis ir raksts par skaistiem nagiem [tikai meitenēm]

Vai nav skaisti ne??

;))

Mūsdienās ir pieejamas ārstnieciskās nagu lakas, želejas, eļļas utt. Būtu jāzin, ka ilgstoši lietojot nagu lakas nagi ļoti cieš no acetona, kas ir lakas sastāvā, kā arī no skābekļa nepietiekamības, atrodoties zem nagu lakas kārtas. Ļoti piemērots nagu kopšanas laiks varētu būt tieši atvaļinājums, kad var mierīgi atpūsties neuztraucoties, ka Jūsu biznesa partneri varētu vērot Jūsu nelakotos nagus! Tāpēc būtu ļoti vērtīgi, ja vismaz divas dienas nedēļā ļautu atpūsties nagiem bez lakas, bet ja iespējams, tad visu nedēļu. Tām, kurām arī atvaļinājuma laikā svarīgi ir, lai nagi būtu lakoti, ieteiktu vismaz uz nakti ļaut nadziņiem atpūsties un to noņemt.

Kā nākošais solis, pēc nagu lakas noņemšanas būtu jāatzīmē – nagu barošana. Nagu lakas nesatur barojošas vielas, kas tik ļoti nepieciešamas nagam, tāpēc noņemot nagu laku vēlams uzklāt ārstniecisku eļļiņu vai kādu serumu.

Ļoti vēlams arī būtu pasargāt nagus no acetona ietekmes, kas ir nagu laku sastāvā. Tāpēc, pirms kārtējās nagu lakošanas, būtu vēlams ārstnieciskās nagu lakas slānītis.

Ja Tev patīk jūra un saule, tad tas ir vēl viens pluss taviem nadziņiem! Izbaudi vasaru atpūšoties pie jūras, peldoties un baudot sauli.. tikai neaizmirsti pirms tam noņemt nagu laku no saviem nadziņiem! Jūras ūdens satur daudz minerāļu – jodu, sāli.. kas ir nagu augšanu veicinoši un stiprinoši elementi.

56 6 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

man labāk pie sirds iet dabīgie nagi.

8 1 atbildēt

pārsvarā... nepatika

8 1 atbildēt

ŠITĀS TAK KAUT KĀDAS ŠĶUPELES! Man pašai ir gēla nagi, bet nu ne jau tādi monstri.... Nekad ar šitādiem nestaigātu :X

3 1 atbildēt

6 nagi viss labākie! pārējie tik fucking pārspīlēti!

3 1 atbildēt

Nevieni mana gaume- lapstas un žurku nagi :(

Bet + par rakstu!

1 0 atbildēt

man nepārāk tie visi pielīmētie pričendāļi uz nagiem. es labāk atbalstu vienkārši nokrāsotus nagus, nevis kko pārspīlētu :) beet tas kā kuram :)

1 0 atbildēt

Ar tādiem nagien jau neko jēdzīgu izdarīt nevar.

0 0 atbildēt