local-stats-pixel fb-conv-api

Sieviešu apakšveļa ar «Kamieļa pēdiņu»26

468 1

Vai esi vēlējusies, lai Tavas sieviešķīgās ķermeņa daļas ir vairāk pamanāmas? Vai Tavas «lūpas» tur lejā neizspiežas legingos tik ļoti, cik Tu vēlētos? Man ir labas ziņas. Pateicoties jaunajām sieviešu biksītēm, Tavas kaunuma lūpas var izskatīties tā, kā vienmēr esi vēlējusies! Jo, acīmredzot, mūsdienās sieviešu kompleksi ir saistīti ar kaunuma lūpu izmēru.

Labi, pietiks jokot! Lielākā daļa sieviešu nevēlas un cenšas izvairīties no iespējas, ka tur lejā kaut kas var izspiesties un pievērst lieku uzmanību. Tas ir ļaunākais murgs! Tomēr tā domājam tikai mēs, jo kāda Āzijas apakšveļas kompānija (kurš gan cits) ir laidusi pārdošanā viltus kamieļa ķepiņas.

468 1 26 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 26

0/2000
Izskatās pabriesmīgiemotion
24 1 atbildēt

Varbūt tās nemaz nav domātas dāmām?

19 0 atbildēt

Kā atpazīt vieglas uzvedības sievieti.  emotion 

13 1 atbildēt

Hahahahah  emotion 

6 0 atbildēt

 emotion 

6 0 atbildēt

Kamēr baltie eiropieši slavinās pida..us, transkropļus ,viendzimuma laulības un citas izvirtības, kaifos no narkotikām un alkohola, tikmēr muhamedi ..isīs eiropietes..Ar kamieļu pēdām vai bez..

7 2 atbildēt

Ak šausmas emotion 

4 0 atbildēt

 emotion 

3 0 atbildēt
Raksts kaut kāds negatīvs. Nu tu esi kompleksaina, kāda cita nav. Kas tur slikts?
8 6 atbildēt

Kaut kā nesaprotu- kāpēc maksāt 80 eiro par to, lai parādītu, ka šķirbā bikses iespiedušās?

  emotion  

2 0 atbildēt

Kad sāks ražot apenes ar lielizmēra mākslīgo banānu priekš večiem?

1 0 atbildēt

Par "kamieļa pēdiņu" šo izgudrojumu varēja nosaukt tikai tajā valstīs, kur kamieļi vazājas gar logiem (man toč prātā neienāktu tamlīdzīgs salīdzinājums). Nu un kur ir kamieļi vairumā? Ziemeļāfrika un Tuvie austrumi. T.i., svētie arābi, kam sievietes lupatās jāvīsta... emotion Interesanti, interesanti...

0 0 atbildēt
Eh nabaga sievietes kam prātiņš tik cik melns aiz naga. Ejot sabiedrības intelektam uz leju, arī sievietēm ir jāpievēršas arvien primitīvi brutāliem veidiem kā piesaistīt vīrieti,principā ar ko tādu,tālu neatpaliek no primātiem. Un tajā pašā laikā tas strādā, jo gan sievietēm gan vīriešiem ir zemapziņa, kurā ir ierakstīta info kas nododas no paudzes paudzē, kā piem seksuālie indikatori, šajā gadījumā kaunuma lūpas, tur klāt piebriedušas, kas norāda uz to ka sieviete ir uzbudināta un gatava pāroties! Un smadzeņu daļa, ko sauc pa reptiļa smadzenēm, kas nodrošina primitīvos vairošanās instinktus, liek vīrietim izmantot izdevību un censties nodibināt kontaktu ar potenciāli gribošu partneri! 😂😂😂 Jo pff kurš gan mūsdienas ar intelektu pievērš pretējā dzimuma uzmanību? ??
0 0 atbildēt

Da tak, lai staigā ar pliku pussiju un mega apspiestām, nebūs nauda jātērē.

0 0 atbildēt

labas emotion  emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
Stulbums..
0 0 atbildēt