local-stats-pixel

Pīrsingi4

28 8

Redzu kad te tgd ir aizgajuši popularitāte pirsingi, domaju ka daudziem pec rakstu  izlasišanas un bildes smukas sagribas sev izdurt kadu jauku pirsingu bet ka jau mes zinam uz ķermeņa ir punkti kurus itka nebuutu  veelems caurdurt. Un tpc domaju ka jums palidzees sis  kur ir aprakstiti punkti uz kermena.

Pats sev izduru lupa, bet neka  nenotika tad var teikt ka diezgan veiksmiigi :D

 

Punkti uz ķermeņa:

Auss gliemežnīcas ārējā mala tieši saistīta ar plecu, elkoņu un plaukstu locītavām, rokām, plaukstu pamatni un pirkstiem. Auss ļipiņā un vietā, kas to savieno ar gliemežnīcu, punkti saistīti ar maņu orgāniem un mutes dobumu: augšžokli, apakšžokli, zobiem, mandelēm, mēli. Auss ļipiņas vidējā trešdaļā atrodas punkts, kas saistīts ar acīm. Redzi var uzlabot, ja tuvredzības gadījumā tiek nēsāti sudraba, tālredzības - zelta auskari. Taču vēlamās iedarbības nav, ja neprecizitātes dēļ caurdurts cits punkts. Punkti uzacu ārējos kaktiņos saistīti ar žultspūšļa akupunktūras kanālu, uzacu viduspunktos - ar urīnpūšļa. Deguna ārējās malās - ar resnās zarnas akupunktūras kanālu. Uz augšlūpas un apakšlūpas - ar kuņģa akupunktūras kanālu. Mēles galā - ar plaušu, priekšējā trešdaļā - ar sirds, sānu virsmās - ar aizkuņģa dziedzera akupunktūras kanālu. Der zināt, ka mēlē beidzas visu (arī dzīvībai svarīgo) iekšējo orgānu atzarojumi. Krūts dziedzera galā - ar kuņģa akupunktūras kanālu.

Nabas rajonā - ar tievās zarnas akupunktūras kanālu, rada kaitējumu gremošanas un zarnu traktam

 

Un nedaudz par metaliem kas butu velami. un to ietekme uz ķermeņa zinu ka neviens idiots taads nav kas liek  kkaadu aluminja stiepli vai kaadu zoga atlieku :D bet  drosibai :D
 

Zelts, ievietots punktā, attiecīgos orgānus stimulē. Sudrabs - tieši pretēji - orgānu darbību nomāc. Varš, bronza un misiņš arī darbojas nomācoši, bet ir nekaitīgāki par sudrabu. Titāns, volframs, molibdēns, nihroms jeb nerūsējošais tērauds, ko tautā dēvē par ķirurģisko tēraudu, pieder pie metāliem ar neitrālu bioelektrisko potenciālu. Tie organismam ir labvēlīgāki.

 

28 8 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://



Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 4

0/2000

iemācies taču rakstīt, pok*n...

3 0 atbildēt

Ajj, nu pa tām random pīrsingu vietām īstenībā pilnīgi vienalga/... Īpaši neko sačakarēt nevar... Pats sev arī esmu dūris daudz un dažādās vietās... nekas slikts ar mani vēl līdz šim nebija noticis... Protams, k-kādus extrēmos pīrsus, piemēram plakstiņos, saitēs mutes dobumā utt, neieteiktu pašiem durt ;D

1 0 atbildēt

nu tā nu nav ka nekas nevar notikt, vnk dažiem veicas, ka neko nesačakarē... emotion

0 0 atbildēt

Tikai gribeetu zinaat kursh latvijaa preciizi zin visus punktus 

1 2 atbildēt