local-stats-pixel fb-conv-api

Perfekts manikīrs.1

31 2

Mazliet palasīju grāmatu un izdomāju ar saviem vārdiem jums pastāstīt, kā uztaisīt perfektu manikīru. Sanāca arī norakstīt mazliet no grāmatas, lai jums būtu precīzāk viss pateikts. Man personīgi pēc šī visa izskatījās ļoti sakopti nadziņi, tāpēc vēlējos padalīties informācijā ar jums.Tā kā šis ir mans pirmais raksts, pieņemšu kritiku un mācīšos no kļūdām. Izskatījās interesants arī video pašās beigās. emotion

1. Uzklāj mazliet kutikulu ( tā ir ādiņa gar nagu pamatni) krēma, bet, ja nav, tad derēs arī lūpu balzāms, vai vazelīns.Tad iemasē krēmu ādā. Lai āda un nagi kļūtu mīkstāki, uz desmit minūtēm iemērc pirkstus bļodā kur atrodas silts ūdens ar šķidajām ziepēm.

2. Noskalo rokas un pārbaudi, vai tavi nagi ir pilnīgi tīri. Ja nepieciešams, notīri nagus ar nevajadzīgu zobu birstīti. Iztīri netīrumus zem nagiem ar manikīra kociņu. Rūpīgi nosusini rokas.

3. Ar manikīra kociņā plakano galu ļoti uzmanīgi atbīdi kutikulas no nagiem. Tā tu atbrīvosies no atmirušajām ādas šūnām un tavas kutikulas izskatīsies glītākas un apaļākas.

4. Vēlreiz nomazgā un nosusini rokas un nogriez nagus vēlamajā garumā. Katru nagu vēlams nogriest pa taisnu līniju, vislabāk to izdarīt ar pedikīra standziņām, nevis ar apaļām nagu šķērītēm.

5. Tad izveido naga formu ar nagu vīlīti. Nopulē nagu maliņas, nelīdzenās vietas noknieb ar standziņām. Vīlē nagus tikai vienā virzienā, nevis turp atpakaļ, jo tas novājina nagus un veicina to šķelšanos. Vēlreiz nomazgā un nosusini rokas.



31 2 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Par to video runājot, nu cik tizlam ir jābūt, lai lakojot nagus šitā pusi pirksta vēl nozieķētu? emotion

1 0 atbildēt