local-stats-pixel fb-conv-api

Nils Vilnis - Fotogrāfija un Mode5

Kā zināms, mode nevar dzīvot bez fotogrāfijas, tāpēc būtu melots, ja teiktu, ka modes industrijā strādā vien modeles, dizaineri un reklāmisti.

Nils Nilnis ir Latvijā plaši atzīts modes fotogrāfs. Viņš sadarbojas ar tādiem glancētiem izdevumiem kā Pastaiga, Podium Art, Klubs, Cosmopolitan, Santa, Veto Magazine un citiem. Tiem viņš fotografē gan vākus, gan stila lapas.

Veiksmīga un regulāra sadarbība fotogrāfam izveidojusies arī ar daudziem mūziķiem - Prāta vētru, Gustavo, Goran Gora, Astro'n'out, Mona de Bo, Instrumentiem... tā varētu turpināt vēl ilgi.

Vēl viens viņa darbības lauciņš - reklāmas foto. Tomēr vistuvākie žanri fotogrāfam ir modes fotogrāfija un portreti.

Pats Nils Vilnis jeb Vinils atzīst, ka viņš nefotografētu puķītes vai saulrietus, ko daudzi jaunie fotogrāfi tā arī nekad nepārstāj bildēt. Labprātāk viņš apsēdīsies un šo mirkli izbaudīs savam priekam, nevis steigs to iemūžināt.

Vinils ir rīkojis personālizstādes "Nestandarti", kurā tika aprēķināts pasaules sieviešu un vīriešu vidējais auguma garums un objektīva augšējā mala noregulēta tieši šajā augstumā, lai parādītu, cik dažādi patiesībā esam. Vēl viena izstāde - "Inside out", par ko pats mākslinieks stāsta: "Izjūtas, sajūtas, ko sniedz apkārtēja pasaule... Cilvēki ap mums. To visu pārstrādājot sevī, pievienojot savas emocijas un pārdzīvojumus, rodas "Inside Out"

91 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

labprāt ļautu viņam sevi nobildēt

8 1 atbildēt

ļoti ļoti ļoti patika ++

0 0 atbildēt

ļoti labas bildes.

0 0 atbildēt