local-stats-pixel fb-conv-api

Nākotnes nav!!9

38 4

Panku sauklis - "Nākotnes nav!". Pankus raksturo kritiska attieksme pret sabiedrību un politiku. Viņi tiecas uz personisko brīvību un pilnīgu personisku neatkarību, aizstāv uzskatus, kas ir pretstatā sabiedrībā pieņemtajiem uzskatiem. Viņi ievēro šādus principus - "nepārdoties", paļauties tikai uz sevi.

Pankiem raksturīgs izaicinošs ģērbšanās stils (skrandaini tērpi, ķēdes). Tikpat izaicinošs, kā apģērbs, ir arī matu sakārtojums (sekstveidā gaisā pacelti mati jeb "grebenes", frizūru nostiprināja ar laku, matu želeju). Šāds matu sakārtojums radās 20.gadsimta 80.gados - šo matu sakārtojumu dēvē par irokēzu (noskūta galva ar krāsainu "seksti", kas atgādina Ziemeļamerikas indiāņu galvas rotu). Dažkārt panki krāso matus dažādās krāsās.

Panki valkā plēstas džinsu bikses; dažkārt bikses tiek uz laiku iemērktas balinātājā, lai izveidotos izplūdušas balinātas joslas. Pie džinsu biksēm bieži vien piestiprina ķēdes no suņu pavadām kā aksesuārus, piešuj dažādas uzšuves ar iecienītāko pankgrupu logo.

Panku garderobi veido arī ādas jakas, ādas mēteļi, kas rotāti ar kniedēm, pankgrupu logo. emotion

38 4 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Panki nav āriene, bet tas ir domāšanas veids. Tas pats ir metālisti un citi alternatīvie. Tā ir vesela subkultūra, kuru veido āriene + iekšējā pasaule. Cilvēks uzvalkā var būt vairāk panks nekā cilvēks ar saplēstām drēbēm un ādas jaku. emotion

9 0 atbildēt

Varēji izveidot vairāk, bet pluss

5 0 atbildēt
Bildes vajadzēja vairāk salikt.
2 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

panks jau sen ir miris ayyy lmao

0 2 atbildēt