local-stats-pixel fb-conv-api

Meitenēm.. ;]20

Tātad - 2 vienā! :)

1. daļa..

Interesanti nadziņi, ko pati izdomāju uztaisīt.. Aizņēma daudz laika. Un nesolu, ka iznāks perfekti! Bet man tā nebija problēma - ja nesanāca, notīriju un mēģināju no jauna. emotion

2.daļa..

Visur tikai blā blā un blāāa par matu kopšanu.. Arī spokos kaut kāds bums uznācis. Lielākā daļa ir nokopēta no interneta, žurnāliem... emotion Tajā visā ir daudz nepatiesības, kas jūsu matus tikai novājinās! Daudz jaunākās modes arī jūsu matus tikai un vienīgi bojā.! Lūk, daži piemēri - ko darīt un ko nē...

+ bonusiņš.. papagaiļa nedarbs.. ;DD

156 5 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 20

0/2000

Krāsoju, lietoju fēnu, pannu, bizes nekad nepinu un man priekš dabīgas blondīnes mati ir pat  ļoti spīdīgi un gludi. Pirms taisnošanas un fēnošanas vnk iepūšu labu līdzekli, kas pasargā no karstuma, lietoju kvalitatīvus šampūnus, balzamus un maskas. 

a par nagiem-pati sev gela pārklājumu uzlieku un viss. Necenšos visu sarežģit  emotion

11 0 atbildēt

Par pūlēm kārtīgs +  :)

P.S. Par dabīgo pamatkrāsvielu tumšiem matiem izmanto hennu un basmu. Krāsojot ar to matus, var iegūt visdažādākos toņus. Bez tam, henna ļoti labi stiprina matu saknes un piedot spīdumu. Es klāt vel mēdzu pievienot kafiju.

3 0 atbildēt

+Par pūlēm.

Un es esmu viena no tām stulbajām, kas katru rītu taisno, mazgā bieži, krāso, fēno un vel visu pārējo.

Un panikā es nekrītu. Varbūt nav tik veselīgi kā gribētos, bet slmu čupiņa uz galvas arī nau!

1 0 atbildēt

Daudz kas atkarīgs arī no uztura un gēniem protams.Un arī Latvijā ir ļoti laba ūdens kvalitāte (ādai,matiem un nagiem) Dzīvoju UK un te pēc dušās vienmēr paliek sausa sejas un galvas āda,uzmetas maziņas pumpiņas uz pleciem.Un vīram tas pats :D 

0 0 atbildēt

Viss, šovakar graizīšu avīzes o.o

0 0 atbildēt

Man ir interese par to jēlo olu: cik sen jau Tu lieto šādu metodi, un vai matiem ir redzami uzlabojumi (es domāju, ka tas nav tikai pēc mazgāšanas, ka tie ir mīksti)? Ko vēl tādu interesantu no ledusskapja vai dārza varētu izmantot, lai stiprinātu un uzlabotu matu (blondu) izskatu? Paldies!

0 0 atbildēt

''Katru dienu nevajag būt skaistai'' Nu to gan es nesaprotu, var kadu dienu panemt bivu un aiziet uz balliti neglita.? Man ari neliekas ka izlaisti mati ir purva raganu mode.  Visa si informacija seit jau ir bijusi atrodama, bet + par centibu, vienigi vel bildes vareji labakas ielikt. 

0 0 atbildēt

Nu mani laikam arī var pieskaitīt pie tām "stulbajām"...es salīdzinoši bieži taisnoju matus,jo man tas ļoti patīk,bet pirms tam obligāti iesmidzinu matos līdzekli aizsardz. pret karstumu.Mazgāju es matus katru 2tro,3šo dienu,bet nu..es par viņiem rūpējos,un man viņi ir veselīgi un viss ir kārtībā. Tapēc nevajag tik nosodoši par mums tā runāt,nemaz tik slikti nav. ;)

protams + tev.

0 0 atbildēt

Prieks palīdzēt.. :)

0 0 atbildēt

Nezinu kāpēc, bet man ar tām avīzēm nekas nesanāca. Ko es darīju nepareizi? Un kāpēc bija nepieciešami vates tamponi?

0 0 atbildēt