local-stats-pixel fb-conv-api

Krāsu nozīme :)5

36 6

Amerikāņu psihologi apgalvo, ka iemīļotās krāsas raksturo personību.

Lasam un meklējam savas krāsas. :)

Ja būs daudz + tad variet droši sūtīt savas iemīļotās krāsas, kuras šeit nav pieminētas. :)



Sarkanā krāsa. Parasti tā asociējas ar darbību, dedzību, kaisli un uzvaras alkām. Cilvēku, kas ģērbjas sarkanā, nemoka sirdsapziņas pārmetumi. Viņa uzvedība nekad neliecina par šaubām.

Melnā krāsa. Ko meklē sieviete, kuru savaldzinājis šis dienvidu nakts dziļais tonis? Melnais saistās ar interesi par attiecībām un arī tieksmi ārdīt. Cilvēks melnā apveltīts ar intuīciju, aktīvu zemapziņas reakciju.

Tumši zilā krāsa. Šī krāsa liecina par jūsu ceļotprieku, labām zināšanām, arī reliģiozitāti, māku audzināt bērnus, neatlaidību patiesības meklējumos. Nereti krāsas pielūdzēji darbojas mākslas jomā.

Gaiši zilā krāsa. Tā ir sapņu, romantikas, ģimenes laimes un jauku fantāziju krāsa. Šīs krāsas tērpus velkā emocionālas personības. Cilvēks gaiši zilā nekad nav vientuļnieks.

Tumši zaļā krāsa. Tā simbolizē mieru, neatlaidību, pārliecību, saikni ar dabu, zemi.
Cilvēku, kas tiecas uz tumši zaļo krāsu, reti kad interesē apkārtējo viedoklis, un viņu uzstājība, neatlaidība nereti atbaida līdzcilvēkus, tā var būt egocentriķa krāsa.

Gaiši zaļā krāsa. Saistās ar apdomību, gatavību sadarboties, taisnīgumu, savaldīgumu. Šie cilvēki ir vienlīdz aktīvi doties laulības ostā, gan aizlaisties no tās. Viņi nav skopi. Taču negaidiet no šiem cilvēkiem neatlaidību.

Brūnā krāsa. Liecina par mērenību, tieksmi uz vientulību, prasīgumu un arī skopumu. Ja jums patīk šī krāsa, tad droši varat sevi uzskatīt par cilvēku, kurš stāv uz abām kājām, saglābjot savas personibas noslēpumainību citu acīs.


BBaltā un pasteļkrāsa . Šīs gammas dominante garderobē liecina par valkātāja mierīgumu, izsvērtu pasaules skatījumu, tieksmi uz žēlsirdību, prasmi sniegt palīdzību īstajā brīdi.

Violetā krāsa. Apliecina valkātāja tieksmi pēc plašuma un brīvības, pēc visa ko nevar ielikt materiālistu diktētos rāmjos. Var teikt, ka jūsu dzīvē galvenais ir emocionālā un intelektuālā pašizteikšanās.

Dzeltenā krāsa. Dzeltenā tērptu sievieti uz ielas nav iespējams nepamanīt. Gluži tāpat kā rozi vai kādu citu dzeltenu ziedu buķetē. Dzeltenā krāsa simbolizē radošu garu, siltumu, mīlestību, gaišumu, labu audzināšanu.

Tumši pelēkā krāsa. Tā simbolizē ierobežojumus, arī apņēmību, spēju loģiski spriest, noslieci uz zinātni, medicīnu, izgudrojumiem, tehniku. Jums patīk kārtība netikai apkārt, bet arī domās.

Gaiši pelēkā krāsa. Šī ir saprāta, daudzpusības arī izklaidības, nepacietības, pārsteidzības krāsa. Tā liecina par jauneklīgu dvēseli. Jums raksturīga nepārtraukta virzība uz priekšu.

36 6 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

.......emotion

1 0 atbildēt

INTERESANTI ;)

1 0 atbildēt

Roza!

1 0 atbildēt

Amerikāņu psihologi šitādus raxtus liek žurnālos, nevis zinātniskajos rakstos. Neviens un nekad neizpētīs ko krāsas nozīmē, vsm ne katrs tonis, tas arī neatbilst zinātnisko pētījumu ētikai. Un padomā arī par kultūratšķirībām - diez vai japāņiem un ķīniešiem balts ir apveltīts ar tādām pašām "personības iezīmēm" nekā amerikāņiem. Galu galā, es spokos esmu kādus 5 šādus rakstus lasījusi un katram ir kkas cits piedrukāts klāt.

0 0 atbildēt

Man Visas izņ*t Tumši pelēkoemotionemotion

0 0 atbildēt