local-stats-pixel fb-conv-api

Ko vilkt pavasarī?21

54 1

Warning: pēc dizaineru diktēšanas. Tas gan vairāk tiem, kuri seko līdzi modes aktualitātēm. Katrs mākslinieks rada savā stilā, bet ,veicot apskatu, tomēr var saskatīt kopsaucēju.
1. Romantiskais. Plāns, caurspīdīgs, caurumots, mežģīņots materiāls pārklāj otru vai kailu miesu. Smalkie, spīdīgie, vēsie, sintētiskie materiāli, zīds, satīns, dažādi volāniņi, bantītes, lencītes, kruzulīši, vizulīši, kā arī ziedu motīvs.
2. Ģeometriskas līnijas- dekoratīvs elements un piegriezumos. Taisna piegriezuma svārki, žaketes. Donatella uzstāj, lai miņuki atgriežas, lielākā daļa dizaineru par svārkiem un kleitām ir "par".
3. Dominē baltā un melnā krāsa, un modes guru iesaka jums kombinēt abas uzreiz.
4. Jostas daļa- viduklis

54 1 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 21

0/2000

atbildot uz SandruciS komentāru " Vēl aizvien modē "spičķas"?? " Tu joko? Lielākā daļa izskatās izmisīgi izsalkušas... :D  

2 0 atbildēt

atbildot uz HouseMD komentāru " Man besī mode. Man nav naudas. Esmu bomzis. "

Ej strādāt! :D  

2 0 atbildēt

Man besī mode. Man nav naudas. Esmu bomzis.

1 0 atbildēt

atbildot uz Fancy komentāru " 4. bildē 3. modele 8. bildē 3. modele 10.... " Jā,jā,jā...es visus neizskatīju, bet speciāli paņēmu kaut ko vienkāršāku un "novazātu" , jo tā "dziļākā" mode nav uztverama vienkāršajai meitenei= viņa to nevilks. Piemēram, J.Galliano...tā ir māksla,bet nejau uz ielas!

1 0 atbildēt

4. bildē 3. modele

8. bildē 3. modele

10. bildē 4. modele

15. bildē 3. modele

Pārējais kaut kā nepatīk... pārāk sarežgīti komplekti. Un rakstā ir tikai popsīgie brendi, ieteiktu 'rakt' mazliet dziļāk!

1 0 atbildēt

mēmi.

1 0 atbildēt

balmain vislabājie tērpi

1 0 atbildēt

atbildot uz Yeller komentāru " ja nevari man atļauties Balmain, tad vismaz... " Uz mani pat kucēna acis neiedarbojas + Esmu bomzis

1 0 atbildēt

man patika 6. un 9. tikai2. vispārība feini emotion

1 0 atbildēt

 

atbildot uz HouseMD komentāru " atbildot uz PREZIDENTE komentāru " Tu jau var... " ja nevari man atļauties Balmain, tad vismaz salabo man programmu µTorrent . nevienu filmu vairs novilkt nevaru :(

1 0 atbildēt

atbildot uz PREZIDENTE komentāru " Tu jau vari neģērbties,who cares...bet prie... " Man besī mode. Man nav naudas. Esmu bomzis.

1 0 atbildēt

5. Balmain - GRIBU, GRIBU, GRIBU !!!

1 0 atbildēt

smuki :)

1 0 atbildēt

atbildot uz HouseMD komentāru " Man besī mode. Man nav naudas. Esmu bomzis. " Tu jau vari neģērbties,who cares...bet priekš Yeller tev būs jānopērk Balmain Spring 2010 kolekcija...kaut vai pakaries!!! :)

0 0 atbildēt

kurpiiites emotion

0 0 atbildēt

atbildot uz PREZIDENTE komentāru " Tu joko? Lielākā daļa izskatās izmisīgi izsal... "

Labii..

:D  

0 0 atbildēt

Vēl aizvien modē "spičķas"??

0 0 atbildēt

 

atbildot uz bubuliic komentāru " balmain vislabājie tērpi " agree

0 0 atbildēt

atbildot uz PREZIDENTE komentāru " tad ko pie vella dari rakstā "ko vilkt pavas... " Nu kā? Tur jau tā lieta, ka man pavasarī ir kaut kas jāvelk. Man ir jāvelk nost šuba ...>.<

Nē, neieliku, bet plusu nelikšu emotion

0 0 atbildēt

atbildot uz HouseMD komentāru " Uz mani pat kucēna acis neiedarbojas + Esmu... " tad ko pie vella dari rakstā "ko vilkt pavasarī?" :D tu man mīnusu es ieliki??????aiz visa naida uz modi!!!!!!  

0 0 atbildēt