local-stats-pixel fb-conv-api

Kerija Bredšova10

84 9
Reklāma
Reklāma
Reklāma
« 1  2  3  4 »
84 9 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 10

0/2000

Sāra Džesika Pārkere tik perfekti nospēlēja šo lomu. viņai ir tik skaista un interesanta. kā jau filmas pielikumā DVD stiliste teica - viņas figūra ir kā modele, tik perfekta, ka pat uzvelkot miskastes maisu viņa izskatītos perfekti !

tā jau ir (:

4 0 atbildēt

šito informāciju tu latviski varētu ievietot Wikipedia. būtu lepnums sirdī kad cilvēki meklētu. :)

1 0 atbildēt

Paldies par Galeriju :) Tā jau grūti ir atrast Kerijas bildes.. man patīk :)

0 0 atbildēt

Kad man bija padsmit.. mēs visa ģimene vakaros kopā skatījāmies šo burvīgo seriālu. :))) Esmu redzējusi visas sērijas (ja vien kāda no mana redzes loka nav aizmukusi). Neizlaidu nevienu.. visa nedēļa pagāja mazā gaidīšanas sajūsmā līdz nākošajai burvibas devai.. :) 

Pirms 2 gadiem kursa biedrene iedeva disku ar visām sērijām, lieki piebilst, ka neizgāju no mājas ārā, kamēr visas sērijas nebiju noskatījusies.. uzsūkusi sevī visu to burvību! :D Nav tā, ka esmu apsēsta, bet ir patīkami vērot ko tādu, kur lielisks humors iet roku rokā ar spraigu un aizraujošu sižetu, lielisku scenāriju un burvīgiem tēliem.. kā labas kafijas malks, kā SPA salona apmeklējums, kā atpūta eskotiskā kūrortā.. - labsajūta.. :) Tāpēc bija pilnīgi nepieciešams izdot filmas, citādi tā vienkārši atņemot cilvēkam to, kas sniedz labsajūtu, sākas morālas paģiras.. ;) Kā tā - un viss, tas ir beidzies? Tāpēc filmas deva lielisku sāta sajūtu šim visam pasākumam gadu garumā.. :) Jāsaka Paldies viņiem! :)))

0 0 atbildēt

Pirms pāris gadiem bibliotēkā atradu grāmatu "Kiss And Tell", kurā bija aprakstīts gan seriāls, gan tā varones. Kerijai veltītajā nodaļā, protams, bija neskaitāmas bildes ar viņas ekstravagantajiem tērpiem. Vairākas dienas neizlaidu grāmatu no rokām, bet pēc tam metos uz veikalu un iztērēju pusi algas drēbēs. :D

0 0 atbildēt