local-stats-pixel fb-conv-api

Kā iepazīt un saprast Māksliniecisku personu?11

80 3

Pirms ievada, pastāstīšu kas jāzin lai saprastu par ko es domāju. ;) (Raksts pacelts)

Cilvēks ir tas pats kas mēs, tikai katrs ar savādāku izvēli un jūtām. Kādam var būt priecīgs garstāvoklis, citam bēdīgs. Bet šo visu var noteikt elementāri, tikai jāprot piedalīties viņu saprotamajā domas zonā. Kā cilvēku noteikt kāds viņš ir?

Pirmkārt ir jāievēro tā stils kā viņš ģērbjas. Ja ir melns un balts, tad tas nozīmē, ka viņš vai viņa var būt patīkams cilvēks, māksliniecisks, nomākts vai sliktākajā gadījumā pašpārliecināts. Ja cilvēks rūtaini ģērbjas, tas nozīmē, ka viņai vai viņam viss ir kārtībā tikai nākas kādreiz par ko saskumt vai bēdāties, ka kaut kas tomēr nav perfekti. Pats apģērbs liecina kā rūtaina puzle kas ir pa daļām. Ja cilvēks ģērbjas dabas krāsā, viena tipa krāsā, piemēram kā zaļš, dzeltens, sarkans vai zils. Tas nozīmē, ka sadzīvē viņi var neveikli justies, bet aktīvi darboties. Šādas personas jūtas ir daudz grūtāk noteikt, jo ārēji viņi uzvedās, tā ka viss būtu perfekti un labi, bet ir iespējams, ka iekšēji tomēr nav kārtībā (pārdzīvojumi, stress, neapmierinātība). Šis neattiecas uz melna un balta tipa stila personām. Protams cilvēku nav pieklājīgi vērtēt pēc ārējā izskata, bet tā var uzzināt no paša sākuma kas varētu viņiem patikt un ar ko uzsākt sarunu, ja tu iepazīsties ar kādu personu kuru satiec pirmo reizi. Otrkārt cilvēkam ir šīs izvēles, iekšējais stils. Tās ir, mākslinieciskās, jaukās, vulgārās, augstprātīgās, laimīgās, žēlīgās u. c., bet šīs ir pašas svarīgākās kas jāzina, jo tikai šādas personas ir ļoti daudz ievērojamas mūsu sadzīvē.

Labi tad sākam. ;) Sāksim ar to, ka mākslinieciskās personas ir emocionālas, radošas, vieglprātīgas, izvēlīgas, domājošas, centīgas un arī šad tad slinkas, bet vienmēr ir patīkamas un mēģina neizrādīt dusmas apkārtēji. Mākslinieciskām personām patīk tikai Alternatīvas (kompozicionālas) lietas, piemēram kā mūzika, mākslinieciski darbi, dabas skati, interesantas grāmatas utt. Šādas personas izvēlas tikai to kas viņiem patīk, sev. Mākslinieciskās personas vienmēr prot manipulēt ar cilvēku un profesionāli melot tam, ja nākas. Jo tam piemīt emocionalitāte un kompozicionāls raksturs. Parasti šīs personas ir klusas un neizrāda sevi apkārtēji, jo nevēlas sevi izklāstīt un būt atklātam, tas dod citiem interesi par viņu vairāk, un mazāk tiek arī pazemoti, jo tad daudzi par viņiem ļoti maz zina.

Ja viņš vai viņa ir elegants, varat šad tad redzēt viņus dzeram vīnu. Tas rāda raksturu par viņiem un sniedz sev baudu atpūšoties. Bet ja tiešām ir zolīds un elegants, tad viņi nekad no vīna nepiedzersies un nedomās ko citu pirkt tai vietā. Ja smēķē, tas nozīmē, ka viņiem ir mazliet vienalga par apkārtējo sadzīvi kas notiek.

Sadzīvē ir ļoti jautri ar šādiem cilvēkiem pastaigāties un parunāt, jo vienmēr būs par ko pasmieties. Bet ja jūs viens otram patīkat, tie vienmēr atradīs veidu kā jūs pārsteigt. Tas tāpēc, ka viņiem vienmēr ir bagāta izstēle.

Kā ir kad sapulcē vai barā sarunājas? Parasti tie vienmēr būs kā runāšanas karalis, ja tu esi vienīgā/ais kas atrodies blakus. Bet ja ir vairāk apkārtējie cilvēki, tad viņi paliek klusāki un saglabā pašcieņu lai nepazemotu sevi. Bet ja ir vēl vairāk cilvēku kā sapulcē, viņš/a klusēs un runās tikai tad kad būs dots tiem vārds.

Pats interesantākais ir, ka viņi apgūst to ko viņi vēlas, kas viņiem skaitas interesants. Jo vairāk viņš/a zinās, jo augstāgs intelekta cilvēks tas būs. Viņi ir izvēlīgi un mācās to ko viņi uzskata par nepieciešamu.

Tas pašlaik viss par to, piedodiet par "viņš un viņi, viņi un viņas" atkārtošanos. ;) Zinu tas dod mazāk interesi lasīt, bet ceru, ka izlasījāt visu. :)

80 3 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000
Loti labs apraksts. Pilniba atbilst maksliniekiem. Protams, personibas ir dazadas, bet seit viss ir izkristalizets.
4 0 atbildēt
Šis laikam par mani :) Tikai runāju pietiekošā daudzumā,nevis klusēju,nav nekādu baiļu par apcelšanu.Arī apgērbam īpaši tādu uzmanību nepievēršu.Velku to,kas patīk.Tev + :)
3 0 atbildēt

tur es ieraudzīju arī sevi. 

paldies, parādīšu šo saviem draugiem emotion

paldies :)

2 0 atbildēt

"Pats interesantākais ir, ka viņi apgūst to ko viņi vēlas, kas viņiem skaitas interesants. Jo vairāk viņš/a zinās, jo augstāgs intelekta cilvēks tas būs. Viņi ir izvēlīgi un mācās to ko viņi uzskata par nepieciešamu."

mhm

2 0 atbildēt

interesanti bija palasīt

es noteikti sevi pieskaitu, pie šāda veida cilvēkiem

2 0 atbildēt
Super, + tev :) Man atbilst pilnīgi viss, it īpaši par mācībām - laikam esmu māksliniecisks cilvēks
1 0 atbildēt

man patīkemotion

1 0 atbildēt

bija interesanti, varētu teikt, viss atbilst man ;D ..

0 0 atbildēt

vairāk šitāda stila rakstus

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt