local-stats-pixel fb-conv-api

Dzīvnieku tetovējumi1

Praktiski katram cilvēkam ir vismaz viens dzīvnieks no visa plašā faunas klāsta, kas viņam patīk. Visbiežāk tie ir mājdzīvnieki, piemēram, suņi vai kaķi, dažreiz putni, zivis vai pat amfībijas. Dažreiz cilvēkiem patīk mežonīgāki zvēri, citreiz kaut kas ekstraordinārs. Neatkarīgi no tā, kāds dzīvnieks visvairāk patīk Jums, ir neskaitāmi daudz veidu, kā izteikt savu apbrīnu dabas daudzveidībai ar dzīvnieku tetovējumu palīdzību.

Mūsdienās vispopulārākie ir virszemes četrkājaino dzīvnieku tetovējumi, it īpaši tādu plēsīgu zvēru, kā lauvu, vilku un tīģeru, attēli. Tomēr ar jebkuru dzīvnieku var izveidot veselas gleznas, parādīt tos nereālā situācijā, krāsās vai izskatā, vai vienkārši uztetovēt dzīvnieku tādu, kāds tas ir. Piemēram, var uztetovēt zirgu (ātruma un brīvības simbols), kas auļo pa lauku, var uzzīmēt koijotu (Amerikas indiāņu mitoloģijā krāpnieks), kas maina savu formu vai vienkārši žirafi (psiholoģiskās vērības un intuitivitātes emblēma) ar garu kaklu, kas izstiepjas pa visu kāju.

Arī jūras dzīvnieku tetovējumi ir ļoti populāri. Tetovējumiem pats pateicīgākais jūras iemītnieks ir delfīns, jo to var izmantot dažādās formās, vienlaicīgi simbolizējot brīvību, labsirdību un rotaļīgu raksturu. Krabji, kā likums, visbiežāk tiek attēloti savā astroloģiskajā iemiesojumā, tomēr daudzi cilvēki veido stilizētus futūristiskus krabju tetovējumus šī dzīvnieka neparastā „ne no šīs pasaules” izskata dēļ. Tāpat bieži tiek tetovēti dažādas sīkās jūras radības, kas parasti simbolizē „brīvi peldošu” raksturu noteiktu elastīgumu. Reizēm pat tiek tetovēti ciklopi – sīkas jūras radībiņas ar gandrīz caurspīdīgiem, asaras lāses formas ķermenīšiem un garām sarkanām ūsiņām.

Samērā bieži tetovējumos tiek attēloti kukaiņi. Kaut arī vairākumam cilvēku šīs klases pārstāvji asociējas ar rāpošanu, daudzi ir apburti ar to neparasto izskatu, aizraujošo vēsturi un dziļo simbolismu. Piemēram, zirnekli (garīgā potenciāla un izaugsmes simbols) var attēlot nedabīgā veidā ar lielām kārdinošām sievietes acīm, kas ievilina savos tīklos mazu vīrieti. Arī tauriņi, bites un skorpioni ir bieži redzami tetovējumi.

Saistībā ar dzīvniekiem katram cilvēkam ir savs personīgais viedoklis ar savām personīgajām simpātijām, bet šo apbrīnojamo būtņu daudzveidība, skaistums un simbolisms vienmēr būs iedvesmas avots māksliniekiem un tiem, kam ir dzīvnieku tetovējumi.

18 1 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000
Man ir skudras vairākas. Tikai īsti nezinu ko tas nozīmē
0 0 atbildēt