local-stats-pixel fb-conv-api

Auskari5

39 0

Ikviens cilvēks vēlas būt skaists, īpaši tas, protams, jāattiecina uz mums, sievietēm. Katrai daiļā dzimuma pārstāvei ir savi knifiņi un āķīši, kā padarīt savu ārējo izskatu apburošu un neatvairāmu.


            Šķiet, sīkumi, bet dažreiz tieši šie ārišķību nieki padara mūs par skaistuma karalienēm un vakara šarmantākajām dāmām.


             Viens no šādiem knifiem ir arī pareiza auskaru izvēle. Jā, auskari kļuvuši par ļoti iecienītu modes lietu. To vēsture sniedzas daudzu gadsimtu garumā. Bet, neskatoties uz noteikumiem, ko diktē pasaules slavenākie dizaineri, šajā ziņā vajadzētu diezgan lielu uzmanību pievērst katras sievietes personiskajam izskatam, īpaši tas attiecas uz matu griezuma saskaņošanu ar konkrēto rotas lietu.


                                 Garu matu īpašniecēm

            Iespaidīga garuma mati, tas nozīmē arī iespaidīga izskata auskarus. Diezgan loģiski, jo neliela izmēra aksesuāri, uz krāšņās matu rotas fona, pazudīs. Garu matu cienītājām vairāk piestāvēs taisnstūra formas rotas, bet ar to izvēli jāuzmanās ovālas sejas formas īpašniecēm.

             Ja mati tiek nēsāti sasieti uz augšu, ar rotaslietām var variēt. Akcentējot kakla līniju, var izvēlēties gan nelielus, gan vidēja izmēra auskarus. Brīnišķīgi izskatīsies nelielas pērlītes, kā arī zelts un akmeņi, kā arī iegareni auskari.


                                             Īsu matu īpašniecēm

              Šāda tipa matu griezuma nēsātājas savā ziņā ir vinnētājas, jo viņām piestāv gandrīz viss - sākot no mazām pērlītēm un beidzot ar masīviem metāla riņķiem. Īpaši skaisti izskatās auskari, kas krīt nedaudz zemāk par matu griezuma līniju, piešķirot tēlam sievišķību un grāciju. Savukārt pavisam īsa griezuma īpašniecēm piestāvēs efektīgi auskari, atstājot elegantas sievietes iespaidu.

               Tomēr īsu matu īpašniecēm noteikti jāatceras, ka ar auskarus obligāti nepieciešams saskaņot ar apģērbu. Rotām ir ļoti svarīga loma kopējā tēlā, to nedrīkst būt par daudz. Sportiska stila piekritējām, nevajadzētu piemeklēt garos auskarus, jo kopējais tēls nebūs īpaši pievilcīgs, radīsies diskomforts.


                 Tā, lūk! Ja vēlies izskatīties neatvairāma, izķemmē aksesuāru veikaliņus un atrodi sev piecerotākās skaistuma lietiņas. Bet atceries, uzmanība jāpievērš ne tikai matiem, bet arī sejas formai, apģērbam, kā arī kaklarotas izvēlei. Bet tas jau ir cits stāsts.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
39 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 5

0/2000
15. tādi interesanti, neredzēti :) nez kā dzīvē izskatītos..
1 0 atbildēt

Nedaudz pacietības  un izdomas un var izveidot oriģinālus auskarus.Un galvenais-unikālus

0 0 atbildēt

15. ļoti interesanti!

0 0 atbildēt

2 nesaprotams :/

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt