local-stats-pixel

trenezieru zale vai ari gym10

10 7

Cau visiem kurs gribetu sev izcilus muskulus ? Cilveki muskulus var dabut visados veidos stradajot,cilajot kadus smagumus un var ari iet zali kur tas vislabak atistisies ar trenera teikto un programas darito .Zale ejot tu audze visas muskulu grupas un dedzini taukus muskulis augot kad vinam nav vietas vins sak est taukus un muskulis aug lielaks darba var dabut tikai tos muskulus kurus tu vis biezak izmanto tie ir bicepsi,tricepsi krutis,kajas bet vis biezak jau tiek izmantoti bicepsi kadas kastes cilajot utt.Es uzskatu kad muskuli ir interesanta lieta jo meitenemm patik cali ar lieliem muskuliem .Tad kad cilvekam ir panakumi vins iesaka to citiem cilvekiem jo tas pa tiesam darbojas es ari gaju uz zali man bija drauks kas gaja jau kadu 1 menesi un vinam jau saka paradities presite un vis cits kad vins man to pateica es ari izlemu a kapec gan nepaprovetu ja tas ir tik efektivi .Es proveju dariju centos un man sanaca un pa tiesam es vismaz zinaju kur esmu atnacis un ko daru un nav man garlaicigi tur svistu ka velns :D un tas ir kruti darit tadas lietas un panakumi rodas jau pec menesa :O iesaku ari iet uz zali .(piedodiet ka bez garumzimem )





10 7 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://youtube.com
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 10

0/2000

Jā, ir tāda lieta, kā svaru zāle, ir.

4 0 atbildēt

ok, es zinu, ka gaišākie prāti neapmeklē šo saitu. bet kas pie velna te notiek? kāda jēga bija šim tekstam? nu jeibogu izklausās pēc kkāda mazā brālīša pļūtījiena, kad šis atnāk un vienkārši sāk vervelēt un stāsta visu, ko šodien piedzīvojis.

un muskuļi ēd taukus, kad nav vietas? ko?

3 2 atbildēt

tu esi diezgan jocīgs. Cik sapratu tavs draugs kāčājas un jau pēc mēneša ir presīte. Nu nezinu kā tas ir tavās domās, bet es un vēl ļoti liela daļa uz zāli iet nejau lai dzītu kaut kādu izskata muskuli, bet lai trenētu bāzi. nu ok, ja jau prese, tad prese. gandrīz piemirsu - ņem bici 3x nedēļā ar 4x15 setiem un 5 vingrinājumiem. Rēali sāk kaitināt tie, kas nāk uz zāli un par svarīgāko uzskata presi un bicepsu. Presi var dzīt uz vasaru, kad sāc žāvēties. 

0 0 atbildēt

kaa tu pa meenesi vari kko uzaudzeet lol? emotion

distro!

0 0 atbildēt

bet,vaitad es teicu ka nav ? :D

0 3 atbildēt

ja nezini neruna :D varedzewt kurs nav bijis zale

0 3 atbildēt

kapec man tev butu jasaka savs vecums a? nepatik nekomente un vis sk?

0 3 atbildēt

savu vecumu es tev vienalga neteiksu sk man liekas tev tas nav jazina ok butiba par tim muskuliem kad nav vietas ed taukus es to neizdomaju man to pateic ataksto visus  komentarus pie vina labi ?

0 3 atbildēt