local-stats-pixel fb-conv-api

hossa parceļas nejau naudas dēļ bet...............3

42 4

Savulaik Rīgas "Dinamo" rezultatīvi spēlējušais Slovākijas hokejists Marcels Hosa šovasar nolēma karjeru turpināt Maskavas "Spartak", taču jaunā kluba izvēlē līguma summai bijusi pakārtota nozīme.


"Pēc Kazaņā gūtās nebūt ne vienkāršās pieredzes gribēju pārcelties uz komandu, kas varētu man piedāvāt līdera lomu vienā no vadošajām maiņām," teica Hosa. "Kad uzzināju, ka Maskavas klubā būs tik daudz slovāku, tostarp arī lieliskais puisis Jozefs Štumpels, pēdējās šaubas izgaisa pašas no sevis. Naudas jautājumam nebija principiāla nozīme," viņš piebilda.

Hosa Krievijas avīzei "Sport Ekspress" pastāstīja, ka no "Spartak" saņēmis vislabāko piedāvājumu. Tobrīd hokejists bijis Slovākijā, kur gaidījis līguma piedāvājumus, jo šovasar vienojās par līguma laušanu ar līdzši

Pēc rezultatīvas 2009./2010.gada sezonas Rīgas "Dinamo" sastāvā Hosa pārcēlās uz Kazaņas "Ak Bars", kur viņam tik labi vairs nesekmējās, un šovasar puses vienojās par līguma laušanu. "Dinamo" ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs Krievijas avīzei "Sovetskij Sport" iepriekš teica, ka lapbrāt vienotos ar Hosu par atgriešanos, taču izšķirošas būšot uzbrucēja finansiālās prasības.

42 4 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://delfi.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Kautvai ar Ovečkinu tāpat uzvarēsim :)

6 0 atbildēt

- par to ka nav pabeigta 3šā rindkopa

0 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt