local-stats-pixel fb-conv-api

alistair overeem23

20 2

Sākotnēji no Hounslow, England, Alistair Cees Overeem pavadīja lielāko daļu savas dzīves Holandē. Kopā ar savu vecāko brāli, Valentijn Overeem , Alistair bija iesniegusi savu māti Holland 6 gadu vecuma, kad viņa un savu tēvu izšķīrās. Alistair interesi par cīņas sporta sākās 15, kad Valentijn aizveda viņu uz sporta zāli, lai uzzinātu pašaizsardzību.

Overeem pirmo reizi kaujas sporta sacensībām notika 1997 kick-boksa cīņas, saskaņā ar K-1 noteikumiem. Viņa pirmā profesionālā kick-boksa cīņas bija 1999.gada martā ar lēmumu win over Paul Hordeiks. Cits avangarda notika šajā gadā: viņš cīnījās Mixed Martial Arts (MMA), cīkstēšanās, ka oktobris pret Ricardo Fyeet, uzvarot ar pirmās kārtas iesniegumu. Viņa otrais MMA cīņu notika ar Japānas Rings organizācija. Lai gan viņš zaudēja lēmumu Yuriy Kochkine, viņš tika piedāvāts Gredzeni līgumu.

Savā otrajā Gredzeni cīnīties, viņš sakāva Chris vati ar TKO. Overeem bija vairāki cīņas holandiešu veicināšanas 2 Hot 2 rokturi. Vēlāk viņa pirmā cīņa ar "Pride Fighting Championships" (2006), viņš sakāva Yusuke Imamura ar TKO, kas minūti. Overeem varētu izmantot vēl divas uzvaras, Pride, pirms pieklauvēt zaudējumu Chuck Liddell 2003. Overeem atguvusies no sakāvi un uzvaru 2 Hot 2 Handle un Pride, bet varētu saņemt iesniegto Mauricio Rua savā trešajā cīkstēšanās laikā 2005 Pride gaismas smagiem Grand Prix.

Overeem pirmais cīņā par "Strikeforce" (2009) notika 2006 pasākuma nosaukumu "Revenge", kur viņš uzvarēja vienprātīgu lēmumu pār Vitor Belfort , pretinieks kuru viņš agrāk uzvarēta Pride. Tā bija viņa pēdējā win pirms Overeem būtu jācieš karjera neveiksmi - vēlāk attiecināti uz "privāto apstākli" - ar izlēmīgi, zaudējot vairāk kā trīs secīgus pretiniekus Pride: Antonio Rogerio Nogueira , Ricardo Arona, un Mauricio Rua . Lai gan viņš bija paredzēta, lai sāktu savu karjeru gaismas smagiem tad kļūst smagiem, bija šie zaudējumi, kas Overeem pastāvīgi pārvietota uz smagiem. Viņš teica, ka tas bija saistīts ar grūtībām, griešanai un saglabāt svaru kā gaismas smagiem cīnītājs. Tomēr viņa masveida svaru un muskuļu pieaugumu izraisīs spekulācijas starpā daži fani, ka tā rezultāti, izmantojot aizliegtas vielas. Turklāt, spekulācijas daļēji radīja viņa ilgstoša prombūtne no amerikāņu bāzes "Strikeforce" (2009), ar pieņēmumu, ka viņš izvairoties no amerikāņu sporta komisiju, kas veic stingrākas pārbaudes cīnītājiem nav sastopama Japānā un Eiropā.

In 2007, Overeem atgriezās konkurenci smagiem divās jauktās cīņas mākslas bouts rīcībā K-1 ar win, tad zaudējums - iesniegt Michael Knapp, tad kļūst pieklauvējām veic Sergejs Kharitonov . Neskatoties uz zaudējumu, Overeem tika uzaicināta uz otru "Strikeforce" (2009) cīņai, liekot viņam pret Pāvilu Buentello pie 2007 pasākumā "Four Men Enter, viens cilvēks izdzīvo", lai kronis pirmo smagiem čempionu. Overeem uzvarēja Strikeforce smagiem čempionātā pēc iesniedzot Buentello Ar celi streikiem otrajā kārtā. Sakarā ar ekskluzivitātes nepieļaujamības no Strikeforce noslēgtie līgumi - un pretiniekiem savā smagiem rajons trūkuma laikā - Overeem cīnījās japāņu organizācija Dream, kas ir biznesa attiecības ar "Strikeforce" (2009).

In Dream cīņas, kas notika 2008 Overeem sakāva Tae Hyun Lee, Mark Hunt un cīnījās Mirko Cro Cop Filipovic uz "Nr Contest", kā rezultātā par nelikumīgu cirksnis streiki Overeem. Uzvarētājs var būt jāsaskaras Fjodors Emelianenko tomēr cīņa ir rezultāts izņēmuši no atlīdzības. Šajā gadā Overeem cīnījās Ultimate Glory ar iesniegumu uzvaru pret Gary Goodridge . Mēnesi vēlāk 2008.gada decembrī, Overeem cīnījās Badr Hari, kas K-1 kick-boksa cīņa.

Sāncensība bija izveidojusies starp Hari un Overeem pēc Overeem Sapnis 6 cīņu ar Mirko Cro Cop Filipovic . Hari, kas bija auditorija, stājās gredzenu pēc tam, kā apstrīdēt Overeem līdz kick-boksa cīņa, kas Overeem atteicās. Tā vietā, Overeem gribēja cīnīties Hari saskaņā MMA noteikumiem, kas Hari samazinājās. Šī gada decembrī 2008 K-1 World Grand Prix finālā, Hari tika diskvalificēti par nelikumīgu uzbrukumu Remy Bonjasky uz zemes kick-boksa cīņa, padarot Bonjasky turnīra čempionu. Tas bija Overeem, kas pēc tam apstrīdēt Hari uz jauktās cīņas mākslas cīņu, tomēr Hari gribēju kick-boksa cīņas. Overeem nolēma, viņš saskaras Hari pirmo kick-boksa, ja Hari piekristu vēlāk MMA cīņa, kas Hari pieņemts. Viņi cīnījās vēlāk šajā mēnesī pie 2008 Dynamite! Saitama, Japāna, kur Overeem nopelnījis viņa lielākais K-1 kick-boxing uzvaru toreiz knocking izklāstīti Hari pirmajā kārtā. 2009.gada martā, Overeem zaudēja K-1 lēmums Remy Bonjasky .

Pēc zaudēt līdz Bonjasky, Overeem atteicās no plānotā MMA titulu cīņā pret Fabricio Werdum pie 2009 pasākuma Strikeforce: Carano vs Cyborg (2009) (TV), jo rokas traumu rašanās disputs klubā. Tas sekmējis viņa prombūtnes no "Strikeforce", un aicināja turpināt kritiku - ar ierosinājumiem, ka sabiedrības dibinātājs un CEO Scott Coker būtu kronis jaunu "Strikeforce" (2009) smagiem čempionu.

Overeem atgriezās konkurencei 2009.gada septembrī, kā kick-bokseris, kas K-1 World Grand 2009 Prix turnīrā. Neskatoties uz savu lēmumu zaudējumus Remy Bonjasky gada sākumā, viņš bija izvēlēts fanu balsojumā konkurēt K-1 World Grand 2009 Prix Dienvidkorejā 16 Final. Viņš uzvarēja lēmumu pār leģendāro Peter Aerts , arī Holandē. Nākamajā mēnesī, viņš bija otrais MMA izskatu Ultimate Glory, kur viņš iesniedzis Tony Sylvester . Dažas dienas vēlāk, 12 Dream, viņš iesniedza James Thompson . Decembrī viņš atsāka K-1 konkurenci un pieklauvējām Ewerton Teixeira, lai apmierinātu Badr Hari atkal pusfinālā. Hari uzvarēja mačs tiks ar pirmās kārtas PTK, beidzot Overeem izredzes uzvarēt šā gada K-1 World Grand Prix finālā.

Dažas nedēļas vēlāk, Overeem atgriezās MMA, un cīnījās pie "K-1/Dynamite! Power 2009 Courage" pret Kazuyuki Fujita . Viņš uzvarēja ar izsist pirmajā kārtā. Pēc tam, kad Fjodors Emelianenko parakstīti ar Strikeforce un sakāva Brett Rogers pie CBS Strikeforce M-1 Global sestdiena Night Cīnās (2009) (TV) 2009.gada novembrī viņš tika uzskatīts par Overeem pirmo titulu Challenger. Tomēr no Emelianenko līgums atkārtotas sarunas ar viņa M-1 Global pārvaldības sabiedrība pārtrauktu spekulācijas par titulu cīnīties ar Overeem.

Nākamajos mēnešos, "Strikeforce" (2009) sniedza pretrunīgu lēmumu un paziņoja, Brett Rogers - zaudējot savu pēdējo cīņu, lai Emelianenko - sāncensis par titulu rīcībā Overeem. Mēnesi pirms kaujas Rogers, Overeem konkurēja K-1 World Grand Prix notikums Yokohama, knocking izklāstīti Dzevad Poturak vienā kārtā. Pie Strikeforce: smagā artilērija (2010) (TV), Overeem dominēja Rogers, lai uzvarētu ar tehnisko nokauts, kas pirmajā kārtā. Drīz pēc tam, Overeem bija apmeklējuma Strikeforce M-1 Global: Fedor vs Werdum (2010) (TV), kur starpība starp bout Fjodors Emelianenko un Fabricio Werdum kas noteiktu Overeem nākamajai titulu Challenger. Overeem gaida uzvaru ar Emelianenko, kuru viņš publiski apstrīdēja vairākas reizes. Pēc tam, kas tika uzskatīta nozīmīgs iesniegšana izjaukt Emelianenko ar Werdum, nenoteiktība loomed pēc Werdum ir elkoņa operācijas izņem viņu no konkursa uz visu atlikušo 2010.

Vēl vairāk nesarežģītu lietas bija Werdum ierosinājumu viņš bija vairāk ieinteresēti ar Emelianenko mačs tiks nekā virsraksts cīnīties ar Overeem, kuru viņš sakāva iesniegumu 2006 Pride cīņa. Tikmēr Emelianenko - kas bija viena cīņa pa kreisi ar Strikeforce - noslēdzis vēl vienu līgumu sarunās, atstājot viņa atgriešanās datums neskaidra. Pēc tam, kad nekas kļuva par ierosinātu Dream cīkstēšanās starp Overeem un Riko Rodriguez , Overeem apņēmusies sevi konkurēt K-1 World Grand Prix kick-boksa turnīrā.

Oktobrī, viņš sakāva Ben Edwards pēc K-1 World Grand 2010 Prix Final 16 Dienvidkorejā, lai pārietu uz 2010 K-1 World Grand Prix turnīrā pie Ariake Coliseum atrodas Tokijā, Japānā. Konkurences pirmā cīņa, Overeem uzvarēja gaitā lēmumā Tyrone Spong. Overeem tad got ko Gokhan Saki, kas pirmajā kārtā traumas. Laikā 67 sekunžu gala bout, Overeem ievainots leģendārais K-1 cīnītājs Peter Aerts rezultātā cīņa apstājies un tiek pasludināts par 2010 K-1 World Grand Prix čempions. Overeem kas apkarotu sporta vēsturē, rīkojot lielāko čempionātu kick-boksa un jauktās cīņas mākslas. Overeem panākumus turpinātu, kā viņš palika Japāna viņa otrais MMA cīņu šajā gadā. Pie "K-1 Dynamite! Jauda 2010 Courage" Overeem uzvarēja Dream starpposma smagiem čempionāts ar knocking izklāstīti Todd Duffee 19 sekundes.





20 2 23 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 23

0/2000

jēzus marija.. nu beidz. cik tev gadi?

0 0 atbildēt