local-stats-pixel fb-conv-api

Zii - zini? :up:42


Iztēle. Brīvība. Precizitāte
Tas arī viss.
 

Florbols ir lielisks, jo tas ir sporta veids, kurā var improvizēt līdz pēdējam! Viens no imporovizācijas veidiem, kurš kļuva populārs pateicoties Somijas spēlētājiem Janne Tehke ir Zorro, jeb angliski saucamies air hook. Galvenais šajā metodē bija veids, kā tika ielocīts lāpstiņas gals. Svarīgākais ir, lai bumbiņu ar lāpstiņas galu varētu uzcelt un cilāt pa gaidu veidojot dažādus trikus. Daudzi florbola inventāra ražotāji, ieskaitot unihoc un zone ir izveidojuši speciālas lāpstiņas, kurās jau ir ieliekts gals, lai ,tā saucamos, varētu maksimāli viegli izpildīt. Taču, Zviedriem, kuri ir līderi florbolā jebkurā jomā, ir pacēluši zorro jaunos līmeņos. Tie izveidoja jaunu sporta veidu, kas saucās FreeBandy. Lai šo sportu vieglāk uztvertu paši freebandy veidotāji ir izveidojuši video, par šo aizraujošo sporta veidu. Pirmo inventāru šim sporta veidam sāka viedot tieši Zii. Kāda tad bija sākotnējā ideja, kad tika veidots inventārs Zii? Paši Zii veidotāji saka sekojošo: "Kad mēs sākām izstrādāt produktu priekš FreeBandy, sākotnēji mēs uzdevām sev sekojošu jautājumu: Vai varam savienot

šī sporta "dvēseli" mūsu inventārā? Vai ir iespējams nodot šo īpašo sajūtu arī jauniņajiem, tikai caru produkciju? Vai ir svarīgi strādāt pēc augstākajiem standartiem ražotojot produkciju tik spontānam un trakam sportam kā FreeBandy? Atbildi mēs meklējām mūsu dziļākajos instinktos un šī sporta individuālos tulkojumos Mēs uztveram Freebandy kā māksliniecisku izpausmi ar mērķi. Parasti neviens vienkārši netrennējas un spēlē Freebandy

- ja tev šis sports patīk, tad tu kļūsti par daļu no tā. Freebandy ir gan attieksmes, gan arī sporta disciplīna pate par sevi. Šajā ziņā mēs uzskatam, ka Freebandy ir daudz kas kopīgs ar Japāniešu budo sportu. Mēs iedvesmojāmies no pasaules talantīgākajiem varoņiem, kurus varēja sastapt uz zemes virsas - Samurajiem.

Japānieši samuraji kļuva perfekti cīņas mākslā kaušanās un zobenu cīņās, pateicoties ekstremāli sarežģītajiem trenniņiem un smagai disciplīnai. Tajā pašā laikā samurajs bija pietiekami padevīgs, lai atcerētos to, ka dzīves posmā viņš pietiekami daudz neiemācīsies no šīs mākslas, tādēļ samurajs nekad neapstājās uzlabojot savu rezultātu un prasmi.

Mēs, kas strādā ZII, uzskatam, ka Freebandy ar samuraju dzīves veidu ir līdzība, tikai nedaudz no citas puses. Freebandy ir sports, kurā pats galvenais ir gūt vārtus skaistākajā veidā; spēles kodolā ir divas idejas. Pirmā, ir pārspēt pretinieku un gūt vārtus un otrā, ir vienlaicīgi saglabājot pazemību pret pretinieku.

Kad sākotnēji sākām ražot pirmo ekipējumu priekš Freebandy, mēs gribējām iekorporēt visas šīs lietas vienā inventārā. Mēs nepieņēmām nekādus ierobežojumus un šķēršļus mūsu darbos. Iztēle, prāta brīvība, precizitāte produktu izstrādē bija mūsu pašu izveidotā vadlīnijas.

Mēs ceram, ka jūs varēsies no sirds izbaudīt šo sportu, spēlējot ar mūsu produkciju."

Inventārs

Kā jau video varēja pamanīt, tad Zii nūjām lāpstiņas beigās ir caurums, kurā bumbiņa turās. Nūja no augšas līdz apakšai izskatās šāda :

 

Kas attiecās uz vārtiem, tad tas ir kā statīvs, kurā ir trīs caurumi.

 

Punkti

Punkti tiek doti par skaistiem caurgājieniem, gājieniem un beigās kuru vārdu daļā tiek iemesta bumbiņa.



36 2 42 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://florbolam.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 42

0/2000

;

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

;

0 0 atbildēt

;

0 0 atbildēt

;

0 0 atbildēt

;

0 0 atbildēt

;

0 0 atbildēt

;

0 0 atbildēt

;

0 0 atbildēt

;

0 0 atbildēt

;

0 0 atbildēt

Normāla reklāma!emotion

0 0 atbildēt

wtf ??

0 0 atbildēt

Šitā vicinot nūju kādam normāli pa seju iedot var ;[

0 0 atbildēt

Pats brīvajā laikā spēlēju florbolu. Šitas arī izskatas tā neko.

0 0 atbildēt

ar tik maziem vartiem varetu but problemas ar noteikumiem.....

vicinies ar to nuju cik gribi, pretinieks ienjem poziciju pie taa cauruma un .... gut punktu praktiski neiespejami..

tam sportaveidam nakotne varetu but tikai show limenii.... tipa crazy dunkers basketbolaa

bet visumaa diezgan dinamiska izklaide...+ no florbolista - amatiera

0 0 atbildēt

atbildot uz neko komentāru " To metamā stendu, jeb tos vārtus, vienā sport... " nu varētu jau arī šitos vārtus tā izmantot, laba ideja patiesībā. :D

0 0 atbildēt

To metamā stendu, jeb tos vārtus, vienā sportiniekā redzēju, man pat liekas ka Olympia sporta veikalā Kīpaslā. Skatoties uz to brīnumu nodomāju, ka tas florbolistiem trenniņos, kur precizitāti trennēt! :D

0 0 atbildēt

pievienoju arī video, varbūt iepatīkās. ;)

 

pats arī esmu mēģinājis ar šādu nūju rīkotis, bumbiņu izfintot sanāca, bet nu lai piespēlīti padotu, ir jābūt prasmei. ;)

0 0 atbildēt

atbildot uz SpiderGusTs komentāru " nu tas jau tā patiesībā arī bija domāts. zii ... " Man vispār florbols nepatīk, bet lai Tev veicas!

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »