local-stats-pixel fb-conv-api

WHO ziņojums - pārstrādāta gaļa palielina vēža risku.80

567 10

Sveiki visi spoki, iespējams daļa jau ir lasījuši ziņas no WHO (World Health Organization) ka ir zinātniski pierādīts ka pārstrādāta gaļa palielina risku saslimt ar vēzi ierindojot to 1. kancerogēna grupā, bet pārējo gaļu 2a. Tad par to arī padiskutēsim tālākā rakstā.

567 10 80 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.bbc.co.uk/
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 80

0/2000

Tas ir tikai viens no viedokļiem. Ir citi viedokļi, kas pierāda, ka tieši vegāni sačakarē savu organismu ar to ko ēd.

Esmu bijis veģetŗietis vairāk nekā 4 gadus,m esmu izmēģinājis neskaitāmas diētas un ēšanas paradumus eksperimentējot ar ēdienu, gan īstermiņā, gan ilgtermiņā. Teikšu atklāti, nekādas īpašas pārmaiņas savā organismā nenovēroju, pat veicot tik kardinālas pārmaiņas, kā gaļas nelietošana uzturā, vai miltu un cukura pilnīga izslēgšna no ēdienkartes. Vienīgais, kas tonizē un būtiski uzlabo pašsajūtu ir badošanās. Vismaz man.

Pašlaik es pieturos pie bezcukura, bezmiltu, beskofeīna nu pats par sevi saprotams beznikotīna un bezalkohola diētas. Tā ir mana pasaules uzvtvere šobrīd, kāda tā būs nākotnē es nevaru paredzēt, esmu joprojām meklējumos.

14 0 atbildēt

Nu tad laikam jāiet uz mežu nosist mežacūku un ēst jēlu gaļu tad risks mazāks. 

14 0 atbildēt

Man tikai tā liekas vai vegāni pēdējā laikā kļūst kaitinošāki par mormoņiem, kas visu laiku piesienas un mēģina konvertēt uz savām ticībām? Kāpēc lai kādam interesētu ko es ēdu? Neēdot gaļu nekas negarantē, ka netiks pie vēžiem vai citām slimībām, Stīvam Džobsam tas pilnīgi neko nelīdzēja - tieši otrādi palasot par viņa nāvi ir liela iespēja, ka viņa vegāna diēta spēlēja lomu viņa nāvei.

8 0 atbildēt

Nez vai ir verts strideties par eshanas paradumiem...Cilveks ir visedajs un tas ir fakts ko nevar apstridet.Petijumi var but visdazadakie,ar pietiekami lieliem lidzekliem var pieradit jebko.Nav nekads noslepums,ka tadi petijumi parasti ir kadas intereshu grupas apmaksats pasutijums un rezultatu var paredzet ieprieksh.Kapec mes vispar edam mirushu dzivnieku kermenjus ...? Tapec ka dzivu nevar apest ?Var gan,austere iet leja pikstedama...  Tapec edam,ka jaed lai dzivotu(ne otradi).Ta nolikts no senseniem laikiem,ta parasts.Nu jau driz vares iztikt bez dzivnieku slepkavoshanas,galju vares izaudzet... Varbut pamazam ari eshanas paradumi mainisies,bet jau ir sakushas citas problemas-genetiski modificeti organismi.Ko tagad teiks vegani, vegetarieshi un citi zaledaji ? Augi ar dzivnieku geniem ! Ta ka nomierinasimies un nestridesimies par niekiem.    Paldies par uzmanibu,man jaskrien pagrozit galju uz grila...ka nepiedeg.

7 1 atbildēt

Mana māte ir vegāns. Vienmēr, kad mēs ģimene kopā pusdienojam viņa ēd savus avokado salātus vai sazinkādas tur putriņas. Man viņas un visi pārējie vegāni ir žēl. Protams, Jūs atbalstat dzīvniekus un tas ir vienīgi slavējami, tikai es, kā sportists, kuram gaļa ir Nr.1 viņa ēdienkartē par vegānu nekad nevaru kļūt.

6 1 atbildēt

par veģetārieti es netaisos kļūtemotion

5 0 atbildēt

Es vēl saprotu veģetāriešus, bet vegāni ir par traku. 

5 1 atbildēt
Sviests... ups, piedošan- margarīns...
3 1 atbildēt

Nezinu ,kas to pētījumu ir veicis, bet es varu nolikt pretī reālus faktus, kurus neviens nevar apstrīdēt:

1. Itālija, Spānija un Francija ir šķiņķu, salami un lielopu steiku patērētāju lielvalstis, pie tam, Itālija un Spānija ražo kūpinājumus, šķinķus, salami tonnām un eksportē pa visu pasauli. Tātad, sanāk, ka šīm valstīm ir jābūt pirmajā vietā, kuras slimo ar vēzi. Tomēr realitātē ir otrādi - valstis ar visilgāko dzīves ilgumu Eiropā un pasaulē. Sanāk kaut kā dīvaini - visiem bija jāslimo ar vēzi, bet neviens neslimo un par spīti dzīvo ļoti ilgi.

2. Mūsu senči ir pārtikuši no vienveidīgas pārtikas - katram kūtī bija cūķis, kurš tika pārstrādāts visvisādos kūpinājumos, sacepumos, žāvējumos, p/ž desās, utt. laukā auga kartupeļi, tika sarūpētas arī standarta zivis - lasis, siļķe, reņģe. Un visu vēl noskaloja ar samagonu un vēl visādiem brūvējumiem. Bet dzīvoja ilgi, dzīvoja mājās ar azbesta šifera jumtiem, vēl visādiem kaaitēkļiem. Viss bija ok.

Secinājumi - tests ir veikts amerikā, kur čum un mudž pārtika, kas ir ģenētiski modoficēta, sabarota ar hormoniem un vēl visādām zālītēm, piedevas, garšvielas ir sintizētas no naftas, lai būtu lētāk, lai gaļas produkts ilgāk būtu vispār ēdams un glabājams, piestūķē ar ķīmiju, utt.

Gribat redzēt mcdonalds gaļu? lūdzu links https://www.youtube.com/watch?v=dCqKl4Q3hW4

gribat redzēt mcdonalds kartofānus? tur kartupeļi pat ruvumā nav bijuši, jo tiek taisīti no pulvera.

un tā var daudz turpināt. Un diemžēl arī mūsu ražotāji grēko un ražo produkciju, piemēram, desas, kurā gaļa nav bijusi pat klāt, sastav no ādiņām, sojas, un papīra, toties maksā zem 1 eiro pa kilīti. 

   

2 0 atbildēt

Labs emotion

1 0 atbildēt
Seems legit. Viss izraisa vēzi. Varbūt vēzis izraisa visu? emotion Jāsāk ēst pulveri.
1 0 atbildēt

 

Kā var ignorēt zinātniskus pētījumus un spēlēties ar tādu likteni? 

1 0 atbildēt

burkāni kancerogēni, gaļa kancerogēna, saule kancerogēna,  pesticīdi kancerogēni, gaiss kancerogēns ūdens ar.  dzīvot atļauties var tikai tas kurš var atļauties saslimt ar vēzi. a man pofig, tāpat līdz sešdesmit nedavilkšu. statistika kura meklē korelācijas starp noteiktu produktu patēriņu un vēzi īsā termiņā- pieciem līdz desmit gadiem, izmanto jau pieaugušus cilvekus kuru uzturs līdz tam nekādi nav monitorēts, kuri iespējams smēķē un iespējams strādā vai dzīvo blakus vietējai ķimikāliju fabrikai, kuri iespējams dzer ūdentiņu, kā Erīna Brokoviča- ar "nekaitīgu" hromu VI... kas tur par sūda statistiku. visticamākais aptaujā vēža slimniekus un izrādās ka vegānu vēža slimnieku vidū ir maz. kāpēc? tāpēc ka vegānu vispār ir MAZ maza kontrolgrupa nozīmē lielu iespēju statistikā paķert rupju kļūdu un beigās sanāk virsraksti kā - "zinātnieki ir atklājuši ka nav prātīgi brokastīs dzert benzīnu."  

1 0 atbildēt

Es domāju, ka tev jau pietika cilvēkus besīt ārā, bet izrādās ka nē, Izlasiju rakstu: Manas acis! tās deg!emotion

1 0 atbildēt

Bet no otras puses, Ja nepatīk man, vienkārši Nelasu!emotionEs veģetārismu (Ne vegānismu) varu pamēģināt kā tādu eksperimentu (Ilglaicīgu), Bet kā patstāvīgu dzīvesveidu, atvaino mani, bet nu nē.Vienkārši nē.

1 0 atbildēt

Par to, vēzi daudz vēl jāpēta. Kā var būt, ka gadus 100 un vairāk, cilvēki ēda visu un nemaz nedomāja ne par vegānismu, ne par veģetārismu, bet ar vēzi slimoja ļoti reti. Es personīgi vainotu, ķimiskās piedevas, visus E-vitamīnus produktos .

0 0 atbildēt

Arī piedzimšana palielina vēža risku! Tad visi bāžam akmeņus kabatā un brienam jūrā? Galīgi pokuja par šitajiem gudrīšiem, jo drīz mēs varēsim ēst tikai salātus un ogas! Piedrazo spokus ar galīgi nevajadzīgu info!

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Nu nezinu varbūt ka tev nav dzīves tāpēc piekasies pie sīkumiem lai liktu sev justies labāk?  emotion

0 0 atbildēt
Visēdāji nav domāts tiešā nozīmē, ka var ēst plastilīnu vai kaimiņu. Besī šie murgi par to kā cilvēkam jābarojas. Tas ir gēnos ka jāēd gaļa pa defu.
0 0 atbildēt