local-stats-pixel fb-conv-api

Vegan 2015123

734 11

2015. gads vegāniem ir ar milzīgiem panākumiem, no ļoti mazas sabiedrības slāņa kas rūpējās par dzīvniekiem ir uzaudzis līdz zinātnei, dabas aizsargāšanai un pat sportam. Šeit noteikti nespēšu uzskaitīt visus notikumus kas ir noticis 2015. gadā, bet centīšos parādīt interesantāko no visām nozarēm, lai parādītu to, ka vegānismā nav zaudētāju -cilvēki, dzīvnieki un daba būtu tikai uzvarētāji...

734 11 123 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 123

0/2000
Ja šito grip pavilkt tad ļoti ir jāsaka līdzi ko tu ēd un jālieto klāt vitamīni savādāk būs ka paziņai kurai problēmas ar nagiem un matiem jo neuzņēma ar augiem to ko vajadzēja. Bet mana skatījumā ja lopus tur cilvēcīgas apstākļos, tad lai viņi arī tiek izmantoti gaļai, katram savs mērķis ir dzīve. Vai tad būs labāk kā viņus vispār neaudzes, es domāju ka tu labāk izvēlētos viduvēju dzīvi nekā nedzīvotu nemaz. Nav jau arī parādīts cik daudz nodedzina mūža mežos lai audzetu "bioloģisko" kukurūzu biodegvielai tur platības arī ir milzīgas.
5 8 atbildēt

Vegāni tāpat kā geji un lesbietes cenšas pārējiem parādīt ka ir labāki par citiem, lai gan pamatojuma tur nav. Un tagad lai vegāni man pastāsta, ar ko cilvēks ir sliktāks par teiksim vilku vai lauvu, kuri ir gaļēdaji? Ja šie dzīvnieki būtu pietiekami attīstīti vai viņi neaudzētu sev lopus ko ēst? 

Skaidrs ir tas ka vegāni neuzņem pietiekami vitamīnus ne no uzture ne no blakus produktiem, arī tādus vitamīnus kas ir ļot vajadzīgi smadzeņu darbībai, es jau neko nesaku, bet seciniet paši. Vegānu uzturs nav pilnvērtīgs. Var tikai cerēt ka vegānisms ir izgudrots ierocis kā kontrolēt pasaules pārapdzīvotību.

0 5 atbildēt

Ja vegāns 90 sekunžu laikā nevienam nepasaka , ka ir vēgāns, tad Viņš mirst!

3 8 atbildēt
Man tas video izskatās pēc tīrākās propogandas, zem kuras stāv atkal kāds kuram tas ir izdevīgi. Tas tā vienmēr ir bijis, ja tevi ar masu un slavenību palīdzību cenšas par kautko pārliecināt, tad kautkas nav tur tīrs. Kautkā es neticu, ka tas ir augstāku un labāku mērķu vārdā. Un varbūt Amerikā lopu pārprodukcija ir problēma, bet ne pie mums! Ja viņiem tā veselība ir tik pēkšņi svarīga palikusi, tad pie reizes, lai beidz arī karot un naftu aizstāj ar elektroenerģiju, nevis lopus vaino pie metāna gāzēm! Un cik esmu dzirdējis, tad gaļas neēšana izraisa mazasinību.
3 9 atbildēt

Nabaga baktērijai arī sāp.

1 8 atbildēt

Paskatījos to čali vegan gains, ja godīgi tad palika žēl viņa. Nabagam nav  pilnīgi ko ēstemotion Es nesaprotu pat kādā veidā var kautko vispār izcīnīt, ja pati lielākā  vājība ir tā pati par ko cīnās. Pietiek izmest kādu joku par gaļu,  lai vegāna sirsniņa jau ietrīcētos un notiktu emocionāls emociju izplūdums. Tie viņa svaru rezultāti arī nebija diezko labi. Pietupieni ar 80 kg uz 3max reizēm nav nopietni, lai būtu kā paraugs. Vienīgais, ko var atzīt, tas ir bicepsa pīķis, bet tas pieņemu viņam ģenētiskais mantojums, kuru viņš īpaši rūpīgi audzina. Un pirmais video tieši kurš iekrita acīs un noskatījos bija tas, kur viņš Kali Muscle apdirš. Pirmais, ko padomāju bija, ka viņš ir vienkārši psihopātisks cirvis!

2 9 atbildēt

ne ar ko neatškiras no jaunas sektas...sis pasākums... emotion 

1 8 atbildēt

Jūs varat skatīties uz ko jūs gribiet, taču es norādīšu uz vārda "vegāns" izcelsmi. Pašos pirmsākumos, par vegāniem dēvēja tos, kas bija pārāk stulbi lai iemācītos zvejot, medīt vai jāt ar zirgu. Ja cilvēks nemācēja nevienu no šīm lietām, cilts viņu sauca par "vegānu", jeb "zālēdāju".

Augi arī cieš no tā ka jūs viņus noplūcat un apēdat. emotion))

1 8 atbildēt
Un tā ir tīrākā diršana, ka vegāns var kļūt par top klases sportistu, ja vien nesēž uz farmakoloģijas! Nu nekļūs! Pat parasts nekļūs par Ārniju, ja viņam tas nebūs lemts, kur tad nu vēl vegāns. Šiem sportistiem vegāniem, vienkārši , ir ģenētiski tas izdevies un tagad ar viņiem manipulē, lai ietekmētu citus! Ja parasts vidusmēra cilvēks izdomās kļūt par vegānu un nodarboties ar kādu spēka sportu bez farmakoloģijas, tad viņš iebrauks konkrētās auzās. Viņš varbūt vienīgi kļūs par top klases sportistu starp vegāniememotion
4 11 atbildēt