local-stats-pixel fb-conv-api

Vai mums ir vajadzīgs Hossa?45

43 39

 

Jautājums kur nākošgad spēlēs Marsels Hossa kļūst arvien aktuālāk

Pirms play-off cīņām labāko KHL regulārās sezonas snaiperi savās rindās vēlējās redzēt daži KHL grandi, konkrēti zināms tikai Ufas "Salavat Julaev" . Rīgas "Dinamo" bija ar mieru šķirties no Marsela tikai tajā gadijumā ja neiekļūs play-pff cīņās. Play-off "Dinamo" iekļuva un parādija teicamu spēli pret Skantpēterburgas "SKA" , bet teicamu spēli parādija visa komanda, nevis Hossa. Ja godīgi , manuprāt visās četrās pirmās kārtas spēlēs Hossa bija absolūti nepamanāms, tas liek atcerēties pagājušo gadu un spēles pret Maskavas "Dinamo" . Toreiz (tāpat kā šogad )demonstrējot atzīstamu sniegumu regulārajā čempionātā play-off cīņas Marsels (tāpat kā citi pagājušā gada leģionāri) palika absolūti nemanāms. Par pagājušo play-off`u viss jau sen ir izrunāts, tāpēc ķersemies klāt šīm spēlēm-konkrētāk Hossam. Cik zināms Marsels ir vislabāk amaksātājs leģionārs "Dinamo" rindās,tieši tāpēc mēs vēlamies redzēt arī tik pat augstu sniegumu no viņa. Iespējams kādu arī apmierinās līdzšinējie 1+1 ko ir sakrājis Hossa,bet manuprāt ar tik lielu spēles laiku un partneru uzticību varēja sakrāt arī vairāk. Bet punkti nav tas galvenais ,kaut gan punkti gūšana bija galvenais Marsela trumpis visas sezonas garumā. Spēli ko demonstrēja Hossa visas šīs play-off sērijas garumā nevar nosaukt par līdera cienīgu.Turpretī visiem negaidīti par līderu punktu gūšanā play-off "Dinamo" rindās un visā KHL kļuvi Martins Karija 3+2 četrās spēlēs ir teicams rezultāts no spēlētāja kurš teju vai pusi sezonas pavadija lazaretē. Varbūt Martins ir tieši play-off spēlētājs un savu optimālāko formu sasniedz tieši uz play-ff? Jo kuram gan kanādiešu spēlētājam nepatīk play-off cīņas? Nu labi, par Kariju tas ir pavisam cits temats. Šoreiz es uzsāku par Marselu Hossu, tātad arī turpināšu. Domāju nevienam nebūs atklājums ka Marsels vēl nekad nav bijis tik rezultatīvs (spēlējot tik augstā līmenī) kā "Dinamo" . Rezultatīvāka sezona viņam bija 2000-01 gadā. "Portland Winter Hawks" sastāvā kas ir WHL komanda,58 spēlēs viņš sakrāja 90 punktus kas ir 34+56 un 16 play-off spēlēs 12 punktus 5+7,bet vai WHL līmeni var salīdzināt ar KHL līmeni? Diez vai. Statistika ir un paliek tikai statistika,bet jautājums vai "Dinamo" viņš tiešām ir tik nepieciešams vēl paliek neatbildēts. Manuprāt mūsu vietējie hokejisti ir stipri progresējuši ,ko arī pierāda šī sezona un ar pašatdevi (kas vietējiem spēlētājiem ir stipri augstāka par leģionāriem) var sasniegt vērā ņemamus rezultātus. Marsels nav tik neaizstājams,protams viņa ieguldijums šo sezon 54 pts.=35+19 ir vērā ņemams,bet ja neisistu vārtus Marsels iesistu kāds cits. Es uzskatu ka šī play-off sērija pret "SKA" ir visu salikusi pa saviem plauktiņiem, mēs sapratām ko tad īsti spēj mūsu vietējie spēlētāji, kā arī sapratām ka neizstājamu cilvēku nav.

43 39 45 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 45

0/2000

Kurš nospēra manas brilles????

1 0 atbildēt

atbildot uz WampW komentāru " Cik zināms Marians ir vislabāk amaksātājs leģ... " vispār viņš ir Marsels :)

4 3 atbildēt

atbildot uz roberts87 komentāru " ne jau shim autoram juk bet gan tam sportce... " apskaties raksta autoru Sportacentrs.com un salīdzini ar manu nicku...

1 0 atbildēt

un ja kas playoff ir tāda lieta ka līderiem ir izsteikta uzmaniba un tadelj teikt tas rezultats ir zemaks , toties kamer sedz liderus atveras citiem iespejas izceltie s

1 0 atbildēt

Eu daudziem spēlētājiem šogad līgums beigsies un tad jau redzēsim, kas paliek jo no sākuma palika tikai 6 spēlētāji, kad nepagarināja savu līgumu!

1 0 atbildēt
fcsanok neuzdod stulbus jautājumus :D
1 1 atbildēt
0 0 atbildēt

piekriitu raksta autoram

1 1 atbildēt

Tas ka speeleetaajs laukumaa nav pamanaams , veel nenoziime ka no vinja nav nekaadas jeegas!Piemeeram cik vaartus un cik piespeeles ir adevis Lavinsh shosezon-nepieklaajiigi maz , bet bez vinja speelee aizsardziibaa kaut kaa neiet , taa kaa RD bez melnaa darba dariitaajiem nebuutu ticis diz ko augstaak par Vitjaz!!!!

0 0 atbildēt

nu vajadzīgs ka komandas talismans , bet aiztajejus vienmer var atrast

0 0 atbildēt

atbildot uz fcsanok komentāru " Esi skatījies pagājušā gada play-off spēleš??... " Es nesaprotu, ko Tu esi iecikleejies uz tiem play-off, visi tavi argumenti grozas tikai un  vieniigi ap play-off, vareetu padomaat ka bez vinjiem gada griezumaa nekas cits nenotiek, sezona saakas ar play off, vai tomeert ir veel vesala kaudze ar speelem kuras tad arii izshkir to vai speelet vai nespeelet playoffs. Diezheel, bet Tu neapskati to cik speleetaajs ir stabils sezonas griezumaa un cik, vinja sniegums ir adekvaats samaksai attieciibaa kaut vai pret citiem legjonaariem jebkuraa citaa klubaa, ja paskatiitos uz to tad momentaa saprastu ka tie 700K $ taadas kapeikas vien ir saliidzinaajumaa ar krievu klubu honoraariem. Ja jau Hossa ir tik drakjiigs tad ko tu teiktu par Petrovicki un Igguldenu?

re visiem kam patiik ciparinji... http://www.dinamoriga.eu/lv/sites/view/dinamo-statistika

0 0 atbildēt

Nu tad mums Hosa vajadzīgs lai aizkļūtu līdz tiem playofiem

0 0 atbildēt

Aizmirsu piebilst, daudzi gudri kuriem nepatīk raksta autors, es izteicu savu viedokli lai uzklausītu citu cilvēku viedokli saistībā ar Marselu, nevis lasīt idiotiskus komentārus. Nepatīk mans viedoklis,ok! Nav nekādu problēmu,jo tas ir mans subjektīvs viedoklis. Ja jums ir cits uzskats , lūdzu , bet tikai normālā civilizētā valodā un nedaudz vairāk nekā tika "Bez hossas pirmkārt dinamo playoff vispār nespēlētu." tik "vispusēju" komentāru var uzrakstīt arī 1.klases skolnieks!

1 1 atbildēt

Vajag, tas ka vien vins ir dod parejiem stimulu censties spelet vina limeni, ne vienmer var but labakais visas sezonas garuma un jaa kaa Lauricimo teica, tad kadel ne suda tie citi Hosas vieta iemeteji nevar iemest olimpiade? neesmu tads baigais hokeja fans un nezinu kaa ir parejie sametusi no dinamo, domaju ka atradisies daudzi kuri regularas sezonas laika iemetusi 5 vartus, ko tad ar viniem darit? 

0 0 atbildēt

atbildot uz angelwitch komentāru " vispār viņš ir Marsels :) " :D es zinu blje!! Es citeeju autora rakstito!!

 

0 0 atbildēt

Nez kapēc tie kuri varētu iemest Hosas vietā ne sūda nevar parādīt olimpiādē :D :D :D :D Nevar neviens no mūsējiem samest kā Hossa un olimpiāde parāda ka bez leģionāriem nevaram pacelt līmeni !!!!!

0 0 atbildēt

Autoram nedaudz jūk, ne? Tad Hossa ir Marians, tad Marsels. :D

0 0 atbildēt

logiski ka vinsh mums vajadziigs!!!!!!

1 1 atbildēt

Atbilde visiem skeptiķiem , kas uzskata ka Marsel vienīgais izvilka visu komandu uz play-off, Marsels ir labs spēlētāj,bet ne izcils. Uz Marselu tiek spēlēts , komandas partneri atbrīvo viņam ledu un sedz pretinieku vārtsargu,Marselam atliek vien trāpīt (protams tas arī nav maz) Bet nav viņš tāds super vilcējs visai komandai! Nebūs Marsela metīs citi!

1 2 atbildēt

emotion

0 1 atbildēt
« 1  2  3 »