local-stats-pixel fb-conv-api

Treniņš bez steroīdiem - cik tālu var tikt?32

363 5

Ikviens, uzsākot savas fizkultūrieša gaitas, izvirza sev konkrētu mērķi, visbiežāk kā mērķis uz kuru tiekties tiek ņemts kāds vai nu sportists, vai modelis. Diemžēl, bet skarbā dzīves realitāte ir tāda, ka tajā līmenī, kurā ar ķermeni un izskatu tiek pelnīta nauda (te es domāju – konkrēti sportisku izskatu, neko vairāk), tiek izmantoti visi iespējamie konkurētspējas līdzekļi, tajā skaitā arī preparāti, kas ļauj krietni paplašināt cilvēka fiziskās iespējas. Šāda situācija rada visādus muļķīgus strīdus, kad publiski tiek apspriesti sportisti, aktieri, modeļi uzdodot vienu jautājumu – A viņš lieto?

Šāda situācija pati pa sevi nav nekas dīvains un, manuprāt, arī nav nosodāms, jo, beigu beigās, tas ir bizness un katrs cīnās par vietu tajā, pieņemot tos noteikumus, kas šajā vidē ir bijuši. Problēma ir cita. Šāda situācija faktiski ir cilvēku muļķošana, jo daudzi no iepriekš pieminētajiem iesācējiem, kuri neko nezina par konkrēto sportu un jomu, nesaprot ko var sasniegt nelietojot farmakoloģiju un kas jau ir panākts izmantojot stipras iedarbības preparātus.

Tieši tāpēc, domāju, vajadzētu sniegt nelielu ieskatu tajā kas vispār ir naturālais bodibildings, ja to tā varētu saukt un uz kādu formu var cerēt cilvēks, kuram nav ne mazākās vēlēšanās lietot farmakoloģiskos preparātus.

363 5 32 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://lielsunstiprs.com
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 32

0/2000
Labs raksts emotion
6 0 atbildēt
Ķīmijas vietā labāk lietojat proteīnu,kreatīnu,L-arginīnu,vitamīnus,magniju un selēnu,un ēdat ik pēc 2 stundām,ar akcentu uz biezpienu un olām,kā arī citiem olbaltumvielas saturošajiem dabīgajiem produktiem.
3 0 atbildēt

Ļoti izdevies raksts.  Bet nešaubos, ka daudzi sāk lietot pat pirms nonākšanas pie ģenētiskā sliekšņa. Nezinu kādos ceļos jums ieved dekas, stanazolus un klenbuterolus, jo šos procesus neviens nekontrolē, neviens negarantēs tīrības pakāpi. Par sekām atbildēs paši sportisti/patērētāji,un to zina. Bet tās burkas, ko pārdod "sporta uztura" veikalos...labs bizness, tirgojot gaisu. Ražotājs var salikt dajebko (maksimums- kofeīna trieciendevu) kkādus vitamiņčikus un audziņus,bez kā var iztikt,ja normāli ēd. Neviens tur neies baudīt, netitrēs aktīvo vielu atbilstību, PVD simt gadu tās burkas nav vajadzīgas. 

3 0 atbildēt

Paldies, interesants raksts.

2 0 atbildēt

Tas gan, lai sāktu lietotšāda veida preperātus ir jāzin par viņiem viss! Padomājiet pirms lietojiet.

1 0 atbildēt

 

Ja tev jāuzdod šāds jautājums, tad - noteikti nē. 

0 0 atbildēt
Nu nezinu.Es lietoju tikai vitamīnus,tādus kā magne,litozin un kalciju. Tagad ārsts izrakstīja lucetamu,lai ātrāk pleca nervi atjaunojas pēc kritiena.Lauzta lāpstiņa,atslēgas kauls un 2 ribas,plecā dzelži un 2 operācijas, neveiksmīgi tramplīnā piezemējos. Un runājot par steroīdiem es nezinu nevienu krosistu kas tādus lietotu. Varbūt kāds arī lieto,bet tad to slēpj.
0 0 atbildēt
Es neesmu no pamperu paaudzes,augu marles autiņos.Un mana pārliecība ir tāda,ka nevajag rīt visādas herņas.Tās visas piedevas ir mākslīgi taisītas un ar laiku sāks atspēlēties uz veselību. Bet ja vēlies trennēties,lūdzu dari to,apsveicu. Tikai nerij visādus draņķus,un ja rij,tad vismaz sastāvu un blaknes izlasi. Tad nebūs ko vainot ja meitene būs ar vibratoru jāapmierina. O.k?
1 1 atbildēt

Nafig es esmu ektomorfs emotion  Pazīstu daudzus kuri var nedarīt neko un izskatīsies daudz muskuļotāki par mani. Paldies dzīves godīgum emotion 

0 0 atbildēt

Lai precīzi noteiktu FFMI vajag zināt precīzus datus - sevišķi tas attiecas uz zemādas tauku %.

0 0 atbildēt
Esmu motokrosists,un šitas raksts ir pilnīgs fufelis.Ne vienmēr muskuļu masa dod spēku-pārsvarā šitie nokačājušies dandriki ir konkrēti mīkstie kuri pat 3metrīgu malkas pagali mežā nespēj no volaka novilkt.(tas no pieredzes).
3 4 atbildēt
Sausā masa!! mans garums ir 179 atņemot tos 100 paliek 79kg cik es saprotu bet kur tie 9 kilogrami karājas ja man ir tikai 70kg??? Es zinu ka stereoīdi tikai palīdz izskatam nevis spēkam. Pats esmu nolēmis tos lietot apmēram pēc 5 vai 6 mēnešem. Sākumā jāiekrāj nauda priekš tiem visiem "palīgvielām" kas ir proteīni un stereoīdi. Nav jau lēti stereoīdi jau ap 60€ pa bundžu kurā ir tikai tabletes.
0 1 atbildēt