local-stats-pixel fb-conv-api

Start the day right. [31]13

« 1  2  3 »
151 1 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

Labs nāk ar gaidīšānu!emotion

4 0 atbildēt

un tagad uz gym

2 0 atbildēt

Vot tikai nevajag muļķības - peldēšana par skriešanu labāka, svars augs... 

Gribi nomest svaru - patērē vairāk kalorijas nekā uzņem. Ir 2 veidi kā to panākt - sakārto ēšanu un ēd mazāk (vienkārša mazāk ēšana neder) vai palielini slodzi. Tā kā abiem procesiem ir savas min. robežas (nevar samazināt ēšanu līdz notiektām robežām, tāpat kā nevar slodzi uzlikt lielāku nekā organisms spēj turēt), gan slodze, gan ēšana ir jāsakombinē. 

Kāda ir slodze - po. Skrien, peldi, cilā svarus, kāp kokā, mazgā grīdu - dajebkas. Ir jākoncentrējas uz iztērētajām kalorijām.

Par brokastu ēšanu - ja tāds ir dienas plāns, jā, taču pašlaik modē ir visādas citādas ēšanas sistēmas (kas vienalga ir variācijas par tēmu, jo nekas baigi labāks par klasiku tas nav), kur brokastis nav paredzētas.

Tāpat ir pilnīgi vienalga cik ir ēdienreižu dienā. Galvenais, lai tās ir +/- vienmērīgi sadalītas un dienas laikā tiktu uzņemti visi makrosi (jebšu 6 mazas vai 3 lielas ēdienreizes - po). 

Dzīt nost taukus un audzēt muskuļus vienlaicīgi naturālā ceļā var tikai iesācēji, neilgu laiku. Svars palielinās uz ūdens rēķina, jo parasti iesākot sportot cilvēki arī sāk vairāk dzert ūdeni (nesportojošie absolūtajā vairākumā gadījumu dzer smagi pamaz). 

2 0 atbildēt

Sveiki! Kāds varbūt zin kā var ātri zaudēt lieko svaru ja zini tad lūdzu kādu linku ar workout :/

0 0 atbildēt

kāds grib padalīties ar savu workout rutīnu?  varbūt varu kaut ko nošpikot:)

0 0 atbildēt