local-stats-pixel fb-conv-api

Sportway - Oļegs Bodrenkovs gatavojas sacensībām BodyBuilding +Ieteikumi&info!5

94 1

Sveiki draugi! Video no vakardienas filmēšanas jau ir gatavs! Vakar filmējām Oļegu, kurš gatavojās sacensībām, kas būs 17.maijā. Video viņš dalās ar noderīgu informāciju un rāda savu ātro kāju treniņu. Iesakām noskatīties visiem, kuri gatavojās startēt - Mens physic un BodyBuilding kategorijās, kā arī paklausīties kādus tieši ieteikumus viņš mums dod.

Rodas jautājumi vai ieteikumi droši rakstam te vai e-pastā : info@sportway.org

P.S. Video saruna ir kr.v., bet draugi - kas saprot novērtēs informācijas vērtīgumu, bet pārējiem patīkamu paņēmienu skatīšanos.



94 1 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://sportway.org
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

unemotion

3 0 atbildēt

Jap ir arī šādas tādas līdzības, bet Oļegs bija iesākumā par aptuveni 12 kg smagāks, pašlaik par kādi pāris smagāks, bet būs par kādi 5 vieglāks beigās.... Trenējoties zālē powerliftings un bodybuildings ir diezgan vienādi, bet mērķi ir ļoti atšķirīgi, Dainis cīnās lai varētu pacelt maximumu un uz to trenējas, bet Oļega sporta veidā ir galvenais proporcijas, simetrija un tauku %... kopumā līdzīgi var būt, bet bieži vien powerlifteri ļoti izlaižās un ēd visu pēc kārtas tāpēc arī ir apaļi, dotajā situācija abi divi seko tam ko ēd... kā jau rakstīju katram savi mērķi  un tiek vairāk attīstītas savas muskuļu grupas... varbūt kādreiz uztaisīsim salīdzinājuma video Daini ar Oļegu vai kādu citu builderi... Atšķirības ir diezgan daudz, bet pamana tās vairāk tie kas ir ar to saskārušies emotion 

0 0 atbildēt

Valsts valoda viņam ir ok, kautrējas no kļūdām.

0 0 atbildēt

Nu par tiem 110 gan es neteiktu ka tas nav nekas, ja nu vienīgi pats nesver ap 100... Runājot par spēku, es ieteiktu ekspermentēt jo kas 1 der citam neder, vai arī kam kaut kas iet lēnāk ar vieniem paņēmieniem citam iet ātrāk, pats iesākuma krūtīm vairāk pievērsu uzmanību ar izolētajiem paņēmieniem... līdz laikam bija ok , tad iestājās pauze kad progress apstājās... mainīju taktiku, sāku pievērsties stienim, aizgāja atkal... ekspermentēju arī ar ēdienu... vidēji dienā sanāk6-7 reizes ēst, bet šeit atkal es biju svarā ~83 kg, gatavojos vasaras sezonai un tagad jau 78kg, nogiezu Ogh, pievienoju vairāk olbaltumvielas, lai muskuļu masa stipri nepazūd.... Kam es visu šito stāstu?  Lai tauta neciklējas uz vienas taktikas gadu, ekspermentējiet, mainiet tehniku, nospraudiet jaunus mērķus emotion Lai veicas!

0 0 atbildēt
Es varu noskriet 5 kilometrus, bet es nebushu sasvidis D: tas mani biedē
0 0 atbildēt