local-stats-pixel fb-conv-api

Slovēņi piekauj galveno treneri3

50 0

Liels skandāls izcēlies pēc Jeseņices Acroni uzvaras Slovēnijas hokeja čempionātā. Svinot panākumu, seši komandas hokejisti piekāvuši galveno treneri Maiku Posmu.

 

Pēc triumfa Slovēnijas čempionāta fināla sestās spēles pret Ļubļanas Olimpija, kas atnesa čempiontitulu, komanda atzīmējusi panākumu. Seši hokejisti, kuru vārdi gan pagaidām nav zināmi, alkohola ietekmē piekāvuši vienības galveno treneri.

 

Viņu motivācija, visticamāk, skaidrojama ar to, ka Posma licis vadīt automašīnu 19 gadus vecajam vārtsargam, kurš, būdams alkohola reibumā, galu galā avarējis. Kā ziņo Huffington Post, treneris ticis sists ar koka zīmēm, kuras atrastas turpat, ceļmalā. Savukārt pieci no sešie spēlētājiem apgalvo, ka treneri nav piekāvuši, bet gan centušies pārliecināt, lai Posma policijā atzīst arī savu vainu.

 

Kluba prezidents Slavko Kanalecs paziņojis, ka ir šokēts un ļoti apbēdināts. Ar sešiem hokejistiem līgumi netiks pagarināti, savukārt galvenais treneris Posma jau devies prom no Slovēnijas un pārrunas par līguma pagarināšanu uz laiku pārtrauktas.

50 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://icebox
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 3

0/2000

Tad jau bijis pamatīgs pārpālis!

14 0 atbildēt

Nu malachi! emotion emotion

2 0 atbildēt

atbildot uz AndOne komentāru "Tad jau bijis pamatīgs pārpālis! "

Hokejs taču! A ko tu gribēji - tējas padzeršanu?  

1 0 atbildēt