local-stats-pixel fb-conv-api

Slimības, kas radušās mikroviļņu krāsns dēļ. Jūs noteikti to nemaz nezināt!33

Daudziem no mums ļoti patīk mikroviļņu krāsnis, jo tās ir ļoti vienkāršas, ērtas un parocīgas, ja nepieciešams ātri uzsildīt vai pagatavot kādu ēdienu.

Mikroviļņu krāsns ASV ir pazīstama jau vairāk nekā 30 gadus. Taču mēs šodien nolēmām noskaidrot atbildi uz jautājumu, vai mikroviļņu krāsns ir veselīga ēdiena pagatavošanai. Diemžēl atbilde uz šo jautājumu ir “nē!”

Mikroviļņu krāsnis izdala jonizējošu starojumu. Šāds starojums izmaina atomu elektromagnētisko dabu vai jonizē tos. Tādā veidā tiek izmainītas šo atomu spējas reaģēt ar citiem atomiem un molekulām. Rentgena, gammas stari un kodolmedicīna ir vietas, kur tiek izmantoti jonizējošie starojumi. Mikroviļņu krāsnī uzsildītais ēdiens ir pilns ar augstas frekvences siltuma viļņiem, tādējādi radot draudus jūsu veselībai

Kā mikroviļņu krāsnīs tiek gatavoti ēdieni?

Mikroviļņu krāsns sildīšanas laikā atomi maina savu polaritāti, kā rezultāta tiek radīta berze, kas veicina ēdiena silšanu.

Kādēļ mikroviļņu krāsnis ir kaitīgas?

Eksperti apgalvo, ka katrā mikroviļņu krāsnī atrodas 2 450 000 000 hercu. Pats briesmīgākais ir tas, ka cilvēka organismam kaitējumu var radīt vien 10 herci, tādēļ nekad neatrodieties blakus darbībā esošai mikroviļņu krāsnij. Jūs nemanīsiet, kā organismam tiek kaitēts, līdz tas jau būs izdarīts.

Ko mikroviļņu krāsns var nodarīt mūsu organismam?

Tās var izraisīt iedzimtus defektus.

Izraisa vēzi, kataraktu.

Novājina imūnsistēmu.

Samazina organisma spējas pretoties vīrusu un baktēriju infekcijām, novedot pie daudz smagākām saslimšanām.

Ko mikroviļņu krāsns nodara mūsu ēdienam?

Tā izjauc ķīmiskās un molekulārās saites. Daudzi eksperti apgalvo, ka mikroviļņu krāsns iznīcina pārtikā esošās barības vielas.

Mikroviļņu krāsns iedarbībā ēdienam tiek izjauktas un deformētas molekulas, izveidojot bīstamus radioaktīvus savienojumus.

Mikroviļņu krāsnī uzsildīts krūts piens zaudē 96% antivielu.

Ar krūti barojamu bērnu ēdienu maisījumu sastāvs pilnībā izmainās, radot imunoloģiskos traucējumus.

1992. gadā tika pētīta to cilvēku veselība, kuri ēda mikroviļņu krāsnī pagatavotus dārzeņus. Tika iegūti šādi rezultāti:

Ātri palielinājās holesterīna līmenis.

Hemoglobīna līmeņa samazināšanās izraisīja anēmiju.

Samazinājās balto asinsķermenīšu daudzums asinīs.

Vai arī palielinājās leikocītu daudzums, liecinot par organisma iekaisumu.

Mikroviļņu krāsns lietošana

Jums ir jāzina, ka pat tad, ja mikroviļņu krāsns ir pilnīgi hermētiska, jūs tik un tā esat pakļauti elektromagnētiskā lauka iedarbībai. Starojums spēj nokļūt cilvēka organismā (tieši tādēļ šādi paši starojumi tiek izmantoti rentgenu laikā) un izraisīt nopietnus kaitējumus. Stāvot 10 cm attālumā no mikroviļņu krāsns gatavošanas laikā esat pakļauti 100 – 500 mg, bet nepilna metra attālumā vidēji 1 – 35 mg.

Lai arī mirkoviļņu krāsns ir daudz izdevīgāka un ērtāka par parasto, jūs riskējat dārgi samaksāt par to ar savas ģimenes veselību un labklājību.

.

168 8 33 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 33

0/2000
Rakasts ir pilns muļķību...kādi tur Hz minēti..un vēl 10hz ...ieteiktu fizikas stundās negulēt un salīdzināt dažādu viļņu garumus...
27 2 atbildēt

Par tiem herciem gan sasmējos!!! 

19 0 atbildēt

Nu gan sviests sakults un mikrenei visi pasaules grēki pierakstīti. Mikroviļņu krāsnī atrodas herci un uzsildītais ēdiens pilns ar augstas frekvences siltuma viļņiem - tādus domugraudus domādams neizgudrosi. 

21 2 atbildēt

Njāa.. esmu lasijis daudzas sazvērestības teorijas bet šis nu pārspēj visu:

Mikroviļņu krāsnis izdala jonizējošu starojumu.  Opā, nafig atombumbas, metam pretiniekam virsū mikroviļņu krāsns ..

Mikroviļņu krāsns sildīšanas laikā atomi maina savu polaritāti, kā rezultāta tiek radīta berze, kas veicina ēdiena silšanu.

Opā, es domāju ka ātomam vispār nav polaritātes - tas ir neitrāls

Eksperti apgalvo, ka katrā mikroviļņu krāsnī atrodas 2 450 000 000 hercu. Pats briesmīgākais ir tas, ka cilvēka organismam kaitējumu var radīt vien 10 herci,

Opā, hercus var nofiksēt? un tie visu laiku atrodas kautkur? pēc tavas loģikas katrs mobīlais satur aptuveni 9 miljonus kaitīgo hercu.. Un nu, mūc ātri prom no datora, vislabāk to kautkur labi dziļi noroc, jo to procesors satur tos pašus 2 miljardus hercu.. rādio arī neklausies, tas arī saturēs pat vairākus desmitus tūkstošu hercu... Un nedod dievs, nekad , dzirdi nekad, nešupo sev pazīstamu cilvēku biežāk kā 10 reizes sekundē - tā ir droša nāve

Ko mikroviļņu krāsns var nodarīt mūsu organismam? Tiesa, tika ja iebāzīsi galvu mikrenē kad tā strādā, ...

Mikroviļņu krāsns iedarbībā ēdienam tiek izjauktas un deformētas molekulas, izveidojot bīstamus radioaktīvus savienojumus. Ko tur zinātnieki perās, kam kodolreāktori, parastu udeni pārvērst plutonijā? ta sīkums, parasta mikrene..

Ko mikroviļņu krāsns nodara mūsu ēdienam?

Mikroviļņu krāsnī uzsildīts krūts piens zaudē 96% antivielu. Jā, tāpat kā jebkur kad  uzkarsēta virs 50 grādiem...

Ātri palielinājās holesterīna līmenis. Jep, jo mikrenē parasti uzsilda hamburgerus

 Stāvot 10 cm attālumā no mikroviļņu krāsns gatavošanas laikā esat pakļauti 100 – 500 mg, bet nepilna metra attālumā vidēji 1 – 35 mg.

Kā mikroviļņu krāsns izraisa miligramus? Vai palielinās, vai samazinās svars?

Edit: jā lai mierīgāks prāts, siltuma starojuma, ir krietni lielāka frekvence nekā mikroviļņiem.. nu labi pajokoju, parastai gaismai tas ir vel lielāks..  traki vai ne?

20 2 atbildēt

Jau dahu*ā gadus nelieto mikreni un nemaz negribu. Ēdiens tur iekšā i zaudē garšu, i zaudē labās vielas. 

16 1 atbildēt

Uz doto brīdi 57 +, nespēju noticēt, ka mūsu izglītības sistēma ir tādā dirsā. Palasot komentārus nedaudz nomierinājos- tomēr vēl nav izmiruši visi cilvēki, kuriem galva nav tikai dekoratīvs pielikums pakaļai.

18 3 atbildēt

Es jau kādu pusgadu esmu atteicies no mikroviļnu krāsns. visu sildu uz pannas. Salasijos iepriekš visādas šausmas un izdariju secinājumus emotion 

16 3 atbildēt
lūk, kas notiek, ja basto fiziku
14 3 atbildēt

sapratāt bērni? nesildiet pirkstus krāsnī, kad apsaluši! saķersiet vēzi! labāk zem tekoša remdena ūdens

11 0 atbildēt

pārtiku pavisam droši var sildīt tikai padusē.

10 0 atbildēt

A man katrā istabā ir pa divām.... emotion

9 0 atbildēt

pluss pie visa piemineta smird visa virtuve it ipasi ja silda vairaki cilveki

8 0 atbildēt

Eju izmest miskastē mikreni emotion 

8 1 atbildēt

augstas frekvences siltuma viļņi emotion.  vakar paijāju suni un uzreiz sajutu, ka viņa siltums ir augstas frekvences, tāpēc veselības vārda dūšīgi iespēru krancim pa ribām.  tomēr veselību tas nepaglāba, tieši otrādi - spēriena blakusefekts bija saniknots krancis ar tieksmi uz košanu.

7 0 atbildēt

ai, man mikrenes nav un man arī nevajag.

7 1 atbildēt

 

Taisnība, tas tā var būt, bet  ar noteikumu ka tas būs gana tīrs ūdens,  kā minimums iepriekš kārtīgi novārīts, idiālā gadijumā destilēts.. 

tas ir tāpat kā destilēts ūdens var būt  šķidrs zemāk nekā 0 grādu..

Pamatojums vienkršs, (un tam nav nekāda sakara ar mikroviļņiem )..

Kamēr ūdeni neizveidosies vai nu iztvaikošnas centri, vai kristalizācijas centri - ūdens savu agregātstāvokli nemainīs  (starp citu tāpat kā jebura viela) Bet tiko to mazliet pakustināsi - izveidosi iztvaikošnas vai kristalizācijas centrus, tā tas iztvaikos, vai sasals..

(to kā uzsitot pa alus pudeles dibenu tā momentā sasalst ir redzējiuši gandrīz visi) Paņem mikroviļnu krāsns lietošnas instrukciju un izlasi, ka , NEDRĪKST ēdienu uz reiz izņemt no krāsns - tas ir ši iemesla dēļ.. ūdens strauji iztvaikojot, faktiski radīs sprādzienam līzīgu efektu..

Bet finālā dabūsi tāpat 100 grādus karstu ūdeni.. pārējais būs tvaiks .. 

5 0 atbildēt

Kaitīgā ir nevis pat frekvence, bet jauda ar kādu tā tiek starota, ja radio viļņi izplatās ar jaudu pāris vati un viļņu garums ir nesalīdzināmi lielāks kas nekādu kaitējumu neizraisa. Tur pretīm mikrovīļņu krāsns jauda ir līdz 2000 vatiem, plus mikroviļņu izplatīšanās krāsni ir koncetrēta uz centru respektīvi ēdienu un izstarošānās uz āru ir minimālā un ja ņem vērā to kad mikroviļņu krāsns korpuss ir no metālā, viļņu atstarojas no iekšējām sienām un tur pat atstarojoties no vienas uz otru pusi rimst līdz absurbējās.  

5 0 atbildēt

Bla-bla-bla un muļķības

5 1 atbildēt

Es tadu nelietoju.

6 2 atbildēt

Varētu padomāt, ka mikroviļņu krāsnī kāds gatavo svaigu mējas ēdienu no dabīgiem produktiem...  emotion 

Ja kāds statistiski arī saslimst, tad drīzāk no "pusfabrikātiem", nevis no mikroviļņiem...  emotion 

4 1 atbildēt