local-stats-pixel fb-conv-api

Slimība1

8 0

1. Cilvēki ir pieraduši nodrošināties pret zināmām slimībām, bet tagad nevis holēras un mēra jābaidās, pat ne vēža un meningīta, taču veidojas jauni tā sauktas neirozes veidi, kas var pārvērsties par epidēmiju. Šīs slimības var nosaukt par psihiskās enerģijas ciešanām, turklāt vienlaicīgi var sākties infekcijas. Taču ārsti vēl ilgi nepievērsīs uzmanību jaunajām saslimšanas formām. Tās var nosaukt par ugunīgo drudzi, taču ne jau nosaukumam kāda nozīme, bet svarīgāks ir to cēlonis.

Nemierināsim sevi ar domu, ka laikmetu maiņa neizbēgami nes sev līdzi nemieru. Katrs, kurš domājis par psihisko enerģiju, sapratīs, ka jāievēro tās tīrība. Jāsaprot, ka piesārņota enerģija rada arī šausmīgas telpiskas parādības.

….jāpaskatās apkārt. Dzīvnieku pasaulē var ieraudzīt daudz neparasta, arī augu valsts to apstiprina. Dzīvnieku un augu valsts slimības atgādina neparastas cilvēkiem raksturīgas epidēmijas…

2. Mēs jauno slimību saucam par „dzelteno slimību”, jo tā izraisa ne tikai izkārnījumu dzeltenu pigmentāciju, bet arī visas gļotādas. Tā nedrīkst izplatīties. Jāsaglabā mierīgs prāts, un šim jēdzienam nepieciešams paskaidrojums.
Nevajag novelt slikta garastāvokļa cēloni uz aknu iekaisumu vai saaukstēšanos. Cilvēkiem jāsaprot, ka cēlonis jāmeklē nervu centros, kuri saņem impulsu no dažādiem telpiskiem elementiem(ķīmismiem). Pienāks laiks, kad ārsti sapratīs, kurš no centriem skarts, bet pagaidām viņi tikai runā par vājiem nerviem un ārstē ar narkotikām.

Laiks pāriet pie iepazīšanās ar nervu sistēmu. Tā ir vidutājs starp Augstāko sfēru. Nav runa par to, ka cilvēkam ir vāji nervi, bet gan kādi elementi(ķīmismi) un uz kuriem centriem iedarbojas. Tā zinātne iegūst visaugstākās izpētes jomas. Jāpierāda, ka telpas psihiskā enerģija var tikt izpētīta un dzīve uz zemes var pilnveidoties vienas paaudzes laikā…

3. Urusvati zina par jaunu slimību rašanos. Tām par cēloni galvenokārt kļūst mandeļu iekaisums, tās ir ārkārtīgi dažādas. Mandeles izdala sekrētu pastiprinātā vai samazinātā daudzumā. Pašas mandeles palielinās vai samazinās līdz izzušanai. Cilvēki viens otram var dot pamācošus paskaidrojumus, taču viņi to nedara un epidēmija izplatās. Var redzēt, ka pulss un temperatūra ievērojami svārstās un nervu centros jūt sāpes. Šī slimība nav atkarīga no pašiem cilvēkiem, to ietekmē telpiskie ķīmismi, izveidojas apburtais loks.

Cilvēki ar savām domām un darbību pastiprina telpiskos ķīmismus, bet tie kā bumerangs trāpa pašam tā raidītājam, tā veidojas bīstama epidēmija. Ārsti pūlas tai piešķirt dīvainus nosaukumus, neievērojot jaunus simptomus. Protams, ķīmismi iedarbojas uz vājākajiem orgāniem, tāpēc simptomi ir dažādi.
Var teikt, ka notiek cilvēces pašsaindēšanās, saslimst izsmalcināti organismi. Bīstamiem notikumiem līdzi nāk jaunas slimības. Žēl, ka vēsture nav pievērsusi uzmanību šai statistikai

8 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

es gan ķīmismus labprātāk dēvētu par ķimītiem, bet filologiem vārds ķīmisms ir pierastāks emotion

0 0 atbildēt